Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belim ağrıyor kaç gündür doktor dikkat et ağır falan kaldırma sakın dedi
Rahim büyümeye çalışıyormuş o yüzden benim hala ara ara belime ağrı giriyor. Normal hiç telaş yapmayın. Adet zamanı da ilk iki gün şiddetli bel ağrısı çekerdim. Doktor her ay adet zamanınizda bile tekrar edebilir dedi.

Yaaa su serpiyorsunuz içime

Hayırlı olsun canım, kaçıncı günde yumurtan pik oluyor klomenle?
Testle ovulasyon takibi yapmıyorum ben canım ama adetin üçüncü günü içmeye başladım günde iki tane ile 5 gün. Adetin 12 günü yumurta takibi yaptık o zaman 15,16 mm olmuştu, birkaç güne daha olgunlaşır dedi doktor. bugün adetin 14. Günü güzel olgunlaşmış dedi. Ama program iki gün önceyi ovulasyon gösteriyordu, bende tutmuyor o takvimler, belki de ilaç etkisi bilemiyorum

Spermde sorun yoksa 3 gün üst üste olabilir canım daha yararlı. Ama dedigim gibi o hafta gün aşırı bence devam edip garantile:)
Sperm sorunumuz yok ama günaşırı çalışırım sanırım her gün olunca zor oluyor, doktor da öyle tavsiye etti vardır bildiği bakalım 36 saat sonrası yarın 23 e falan denk geldi Allahtan güzel saat tam oldu haha

Silik yumurtlama testimle 2 güne 1 devam
Benimde bugün ilk testim 7. Günüm haliiii senin testin nasıl bakiyim kaçıncı gündü bugün?

Eklentiler

• 45C54E95-B210-4A79-88AA-93F2E785593D.jpeg
    26,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 487F0D34-E002-4DEA-BC68-D455EF3A2FA1.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar değerim 21.38 çıktı doktor yok şuan görevli kişi 2 haftalık falan olabilir daha yeni dedi?? Siz ne diyorsunuz anlayan varmıEki Görüntüle 2887347
Kuzum sürecini bizimle paylaşır mısın? Kaç yaşındasın, ne kadar süredir istiyordun? Yumurtlama takibi yaptın mı, ne zamandı , nasıl değerlendirdim vs vs

Kuzum sürecini bizimle paylaşır mısın? Kaç yaşındasın, ne kadar süredir istiyordun? Yumurtlama takibi yaptın mı, ne zamandı , nasıl değerlendirdim vs vs
5 aydır deniyorduk son 2 aydır ovulasyon testi aldım Ebru abladan. Adetim çok düzenlidir normalde hep tahminimce yumurtlamayı değerlendiriyordum ama testlerle gördüm ki 1,2 gün oynayabiliyor yumurtlama günüm.
Yumurtlamadan 3 gün önce , 1 gün önce ve yumurtlama günümle çatlamayı değerlendirdim. Belimin altına yastık koydum en fazla 15 dk beklemişimdir.
Önceki aylar yarım saat uzanırdım ama bu ay umursamadım yatmayla olcak iş değil bence diye en fazla 10 dk uzandım sonrasında idrar yapmadım ve kesinlikle yıkamadım oramı 2 saat kadar.
Ekstra hiç bir şey yapmadım yani. Yumurtlamadan sonra 16. Günüm bugün öğrendim hassas test ile saniyler içinde.
ve 3 gündür inanılmaz adet olmuşum gibi bel ve kasık ağrım şişkinliğim var

Peki ovulasyon testin 1 gün pik olup, ertesi gün çatladı mı hemen

Peki ovulasyon testin 1 gün pik olup, ertesi gün çatladı mı hemen
Kuzum biz onu çok takıyoruz ya dollencegi varmış yumurtanın döllenmiş. Bu ay benim 3 gün pik oldu belkide baya kaliteliydi yumurtam ama döllenmemiş... 1 gün pik olanında dolleniyor 3 gün pik olanında hatta pik olmadan bile döllenme oluyor..

Cnm regl ağrısı oldu mu acaba benim regl sancım var ama belimde yokluyor arada bata 3 gün kaldı benimde

Benim 5 gün pikti ya yine olmadı bence çatlamaya dirençli olan yumurtalar daha zor dölleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…