Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Him. Benim bata daha 9 gun var farkli bisi yok kasiklarmda ki hareketlilik gecen ayda vardi o yuzden onu baz almiyorm. Demekki artik belirti aramamak lazim

1 ya da 2 gün geçti cmrtesi ya d apazar olmam gerekiyordu ama işte 4 gün öncesinde böyle bir durum başladı dün öğle itibariyle de tamamen kesildi bir damla bile yok artık..
Canım dedigim gibi umudunu kesmek hiç istemem gene sen istersen bir kan testi yaptır ama benım geçen ay yasadıgımın aynısı anlattıgın ve anladıgım kadarıyla. Bazen böyle olabiliyormuş doktorum öyle demişti

Biz risk alıp dünde korunmadık ama ovu testi beni korkuttu suan

Eklentiler

• A63107F9-A1CA-4845-A402-EF6826E000AC.jpeg
    261,3 KB · Görüntüleme: 79
Bence sen zaten poliçeyi yakmak istiyorsun Totem yapmış gibisin
Hahahah yook eşime dedim bugünden sonra dışarı haberin olsun kapılar kapandı O değilde 2 gün icimde canlı sperm kalırsa o zaman nolcak bilmiyorum ama dün üstteydim ben ayıptır söylemesi bi bayan vardı onun taktigi uyguladım dün söylemisti

Dün konuşuldu x spermler daha çok canlı kalıyormuş. Tutarsa kız bebişin olacak

Dün konuşuldu x spermler daha çok canlı kalıyormuş. Tutarsa kız bebişin olacak
Ay suan onu eşime anlatıyordum bende tam ahahhaha tutarsa kız gelcek haberin olsun yaz bi kenara simdiden dedim Bana bu test yarın pik olur gibi geldi

Benim 26 Temmuz ama henüz yumurtlama görebildiğimi sanmıyorum. 9. Gün test yapmaya başlamıştım, dün döngü 13de yumurtlama göremedim şu ana kadar en koyu 9. Gündü

Eklentiler

• image.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 63
Sen yola devam et canım, bu ayı da korunmasız geçir
Sigorta ne durumda çok okuyamadım ama biz bu yola baş koyduk
Canım bu ay hamile kalmamam gerekiyor. O zaman dogum Nisana denk gelir. Benimde dogum policem Mayıs ayında yenilenecek. Yanı bu ay kalırsam hiçbit şekilde benı karsılamayacaklar sadece muayenelerden yırtarım doktor tanıdık kist tedavisi falan yazdırırım en fazla. Ama 2 ay sonra kalırsam dogum hazirana denk geleceginden yırtarım o zaman öderler. Policemde yanmamış olur. O yüzden bugünden sonra koruncam ben. 1,5-2 ay daha sıkcam disimi

Hayirli olsun

Canım çok belli ikinci çizgi kan versene hamilesin

Gönlünce olsun öyleyse canım

Selamlar herkese , ben bu ay da elendim nasibimiz ne zamansa onu bekliyoruz bakalım , hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günler gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…