Him. Benim bata daha 9 gun var farkli bisi yok kasiklarmda ki hareketlilik gecen ayda vardi o yuzden onu baz almiyorm. Demekki artik belirti aramamak lazimDaha bata yakın bile sayilmam 7 gun var ama benim yoktubenim yumurtalik rahim o kısımlarda bi rahatsizlik vardı agri desem batma desem nasil desem sanki o kısımları havayla şişirmişler o yüzden acıyor gibi bi durum tarif edemiyorum. Regl yaklasiyormus gibi bi burulma ağrıları vardi ağrı derken çok hafiiiiif
Verdim.. Bakalım yarına anca çıkar görüciiizz pek umutlu değilim amaGünaydın kan ver bence, regl geçmiş çünkü
Canım dedigim gibi umudunu kesmek hiç istemem gene sen istersen bir kan testi yaptır ama benım geçen ay yasadıgımın aynısı anlattıgın ve anladıgım kadarıyla. Bazen böyle olabiliyormuş doktorum öyle demişti1 ya da 2 gün geçti cmrtesi ya d apazar olmam gerekiyordu ama işte 4 gün öncesinde böyle bir durum başladı dün öğle itibariyle de tamamen kesildi bir damla bile yok artık..
Bence sen zaten poliçeyi yakmak istiyorsunBiz risk alıp dünde korunmadıkama ovu testi beni korkuttu suan
Hahahah yook eşime dedim bugünden sonra dışarı haberin olsun kapılar kapandıBence sen zaten poliçeyi yakmak istiyorsunTotem yapmış gibisin
Dün konuşuldu x spermler daha çok canlı kalıyormuş. Tutarsa kız bebişin olacakHahahah yook eşime dedim bugünden sonra dışarı haberin olsun kapılar kapandıO değilde 2 gün icimde canlı sperm kalırsa o zaman nolcak bilmiyorum ama dün üstteydim ben ayıptır söylemesi bi bayan vardı onun taktigi uyguladım dün söylemisti
Ay suan onu eşime anlatıyordum bende tam ahahhaha tutarsa kız gelcek haberin olsun yaz bi kenara simdiden dedimDün konuşuldu x spermler daha çok canlı kalıyormuş. Tutarsa kız bebişin olacak
Benim 26 Temmuz ama henüz yumurtlama görebildiğimi sanmıyorum. 9. Gün test yapmaya başlamıştım, dün döngü 13de yumurtlama göremedim şu ana kadar en koyu 9. GündüO zaman sizin yakindir genelde o yumurta aki kivam olduktan sonra yumurta catliyo o gunler ve sonrasini degerlendirmek gerekBenim bat 24 temmuz yumurtlama 8inde oldu 17 gun sonra test yap dedi ama ben coktan regl olmus oluyorum belki erken yakalarim diye 17si gibi test yapmayi dusunuyorum
Sen yola devam et canım, bu ayı da korunmasız geçirBiz risk alıp dünde korunmadıkama ovu testi beni korkuttu suan
Canım bu ay hamile kalmamam gerekiyor. O zaman dogum Nisana denk gelir. Benimde dogum policem Mayıs ayında yenilenecek. Yanı bu ay kalırsam hiçbit şekilde benı karsılamayacaklar sadece muayenelerden yırtarım doktor tanıdık kist tedavisi falan yazdırırım en fazla. Ama 2 ay sonra kalırsam dogum hazirana denk geleceginden yırtarım o zaman öderler. Policemde yanmamış olur. O yüzden bugünden sonra koruncam ben.Sen yola devam et canım, bu ayı da korunmasız geçir
Sigorta ne durumda çok okuyamadım ama biz bu yola baş koyduk
Hayirli olsunŞimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
Ay bugun testler pzitif pozitif maşallah kan ver canım emin ol seninde benim gibi pıhtilasma bozuklugun vardi galiba ihmal etmeBugun de böyle çıktı kızlar inşallah kan vemeye gidicem
Canım çok belli ikinci çizgi kan versene hamilesinŞimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
Gönlünce olsun öyleyse canımCanım bu ay hamile kalmamam gerekiyor. O zaman dogum Nisana denk gelir. Benimde dogum policem Mayıs ayında yenilenecek. Yanı bu ay kalırsam hiçbit şekilde benı karsılamayacaklar sadece muayenelerden yırtarım doktor tanıdık kist tedavisi falan yazdırırım en fazla. Ama 2 ay sonra kalırsam dogum hazirana denk geleceginden yırtarım o zaman öderler. Policemde yanmamış olur. O yüzden bugünden sonra koruncam ben.1,5-2 ay daha sıkcam disimi
Bugün hamişlik ve verimli haberler peş peşeSelam kızlar, doktordan şimdi çıktım. Çok güzel gelişmiş yumurtalar iğne yapalım dedi, birazdan iğne olacağım. Bu ay hamile kalırsın sen dedi ay inşallah dedim
İnşallah güzel haberlerini alırızSelam kızlar, doktordan şimdi çıktım. Çok güzel gelişmiş yumurtalar iğne yapalım dedi, birazdan iğne olacağım. Bu ay hamile kalırsın sen dedi ay inşallah dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?