Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harika haber buuuuu gebelik var bu ay ne güzel gidiyor vallahi

Hamileligini yeni ogrenen arkadaslar cdvaplar misniz akintiniz var miydi bata yakin

Slm kızlar bata 3 gün kaldı sizce testim nasıl

Eklentiler

• 88FA6F2C-377F-431A-94EF-CB618BF4CC50.jpeg
    174,4 KB · Görüntüleme: 65
  • FFE26564-1528-40AA-8271-BF3629BC4A3A.jpeg
    136,6 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar galiba hamileyim testime bakar misiniz doğru mu görüyorum inanamiyorummm başka gören var mi çizgiyi
Canım sen bi kan ver. Görünüyor gayet çizgi çok yeni bence canım daha bat a bir hafta var senin neredeyse. Ama oldu bence bu ay. Gözün aydın. Kan ile bi görelim bence değerini kuzucum

Ooo cok sevindm eski topiklerden biliyirum sizi insallh saglkla kavusursun bebegine. Bariz gebelik canim kan testine kosssss
Çok şükür canim çok yarin ilki olmak uzere 2 gunde bir kan vericem Allah dogru zamanda herkese nasip etsin. Buradaki arkadaşlarımdan ricam kimse bu ay yok olmadi diye üzülmesin. Insan baskasini tebrik ediyor çok seviniyor ama bana ne zaman nasip olur acaba diye içi buruluyor bilirim. Vakti zamani var. Ben bir melek annesiyim tam 1 yil once 21 haftalik karnimda kaybettim kizimi ha şimdi diye diye 1 yıldır bekledim o yüzden anlami çok büyük kimse üzülmesin hepimizin vakti zamani var testle de bitmiyor kucagimiza almak nasip olsun

Rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin canmolur insallh bziim de yeter ki saglkli ve hayrli olsun

Tamam, henüz yumurta yok teşekkürler senin bat ne zaman?
O zaman sizin yakindir genelde o yumurta aki kivam olduktan sonra yumurta catliyo o gunler ve sonrasini degerlendirmek gerek Benim bat 24 temmuz yumurtlama 8inde oldu 17 gun sonra test yap dedi ama ben coktan regl olmus oluyorum belki erken yakalarim diye 17si gibi test yapmayi dusunuyorum

Hamileligini yeni ogrenen arkadaslar cdvaplar misniz akintiniz var miydi bata yakin
Daha bata yakın bile sayilmam 7 gun var ama benim yoktu benim yumurtalik rahim o kısımlarda bi rahatsizlik vardı agri desem batma desem nasil desem sanki o kısımları havayla şişirmişler o yüzden acıyor gibi bi durum tarif edemiyorum. Regl yaklasiyormus gibi bi burulma ağrıları vardi ağrı derken çok hafiiiiif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…