Günaydın kan ver bence, regl geçmiş çünküHaklısın.. Dün sabah kaset test yaptım negatifti erken gebelik de elimde yok. Hemen mi yapmak gerekir yoksa bir iki gün bekleyeyim mi?? Zırt pırt gidip test almak istemiyorum kocam deliriyor sonra
Harika haber buuuuu gebelik varŞimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
Kızlar galiba hamileyim testime bakar misiniz doğru mu görüyorum inanamiyorummm başka gören var mi çizgiyi
kızlar tebrik ederimBugun de böyle çıktı kızlar inşallah kan vemeye gidicem
maşallahhhh bence haydi kan vermeyeeSlm kızlar bata 3 gün kaldı sizce testim nasıl
Hepinize şans getirsin hep dua edicem hepinize ilk burada paylaştım hala emin olamıyorum kan testi verince bebeğim diyeceğimHarika haber buuuuu gebelik varbu ay ne güzel gidiyor vallahi
Teşekkür ederimtebrik ederim net 2. çizgi çıkmış :) bence sağlık ocağı yerine acile gidin verin direk sağlık ocakları sonucu geç veriyor
Canım sen bi kan ver. Görünüyor gayet çizgiKızlar galiba hamileyim testime bakar misiniz doğru mu görüyorum inanamiyorummm başka gören var mi çizgiyi
Almanyada yaşıyorum cnm malesef böyle imkanım yokmaşallahhhh bence haydi kan vermeyee
Canım valla sendeki daha da belirginBugun de böyle çıktı kızlar inşallah kan vemeye gidicem
oofff yanarım yanarım şu grupla hamile kalamadığıma yanarımmmmneyyseeee 4 ağustosa bi şey kalmadı inşallah bu ay tutarda gelirim bende arkadan
Çok şükür canim çokOoo cok sevindm eski topiklerden biliyirum sizi insallh saglkla kavusursun bebegine. Bariz gebelik canim kan testine kosssss
Rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip etsin canmÇok şükür canim çokyarin ilki olmak uzere 2 gunde bir kan vericem Allah dogru zamanda herkese nasip etsin. Buradaki arkadaşlarımdan ricam kimse bu ay yok olmadi diye üzülmesin. Insan baskasini tebrik ediyor çok seviniyor ama bana ne zaman nasip olur acaba diye içi buruluyor bilirim. Vakti zamani var. Ben bir melek annesiyim tam 1 yil once 21 haftalik karnimda kaybettim kizimi ha şimdi diye diye 1 yıldır bekledim o yüzden anlami çok büyük kimse üzülmesin hepimizin vakti zamani var testle de bitmiyor kucagimiza almak nasip olsun
O zaman sizin yakindir genelde o yumurta aki kivam olduktan sonra yumurta catliyo o gunler ve sonrasini degerlendirmek gerekTamam, henüz yumurta yokteşekkürler senin bat ne zaman?
inanmak başarmanın yarısıdır sonuçta yolu yarıladıkSenle biz Ağustos hamişi olucaz merak etme
Daha bata yakın bile sayilmam 7 gun var ama benim yoktuHamileligini yeni ogrenen arkadaslar cdvaplar misniz akintiniz var miydi bata yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?