Ama sogan kuru yapcam enfeksiyon varsa da temizliyormus hem ona guveniyorum=)Sen ne düşünüyorsun o zaman, daha doğrusu niye harekete geçmiyorsun :)
Ben ilişkiden sonra hiç hareket etmiyorum üstümü minik hareketlerle eşim giydiriyo öyle yapınca hiç gelmiyo geri hatta bazen ertesi gün uyandıktan bikaç saat sonra geliyo gerçi hala gebelik yok ama olsun . Son ilişkide hiç gelmedi nereye gittiler hala bulamıyorumAhha benşm de aynı kız, dönmeye çalışırken bile akıyor. kalkar kalkmaz zaten foşurt diye geliyor. Acaba tüpler tıkalı da gidecek yer bulamıyor mu diyordum amaa herkesin öyleymiş
İnşaAllah canım. Dilerim temmuz bitmeden burada çok güzel hamilelik haberleri alıp öyle bitiririz bu ayı.31 Temmuz da yeni regl günü belki temmuzda aliriz insallah=)
Ay insallah saglikla olsun insallahİnşaAllah canım. Dilerim temmuz bitmeden burada çok güzel hamilelik haberleri alıp öyle bitiririz bu ayı.
Soğan suyunu bende yaptım ama bende ters etki yaptı.Ama sogan kuru yapcam enfeksiyon varsa da temizliyormus hem ona guveniyorum=)
O zaman psikolojiktir. Hemen bir tatil planı yapE napayom kiz daha gittim doktora da =) yani bisi var diye düşünüyorum.ama bulamadim
Yok kiz bazen gaz sancısım oluyor belki odur röntgende gördülerdi gaz yuvasiymisimO zaman psikolojiktir. Hemen bir tatil planı yap
Kiz bu pik değil benceBenim yumurtlamanın 5. Günü hala çatlamadı havuç masaj denedim ama hala pik . Değerlendirmeye hiç halim yok. Şimdi gebelik için illa çatlamayı değerlendirmek gerekiyo mu bidee yarın çatlarsa yarın değerlendirsem kaçırmış olurmuyum
Yaptım yaptım plan =)O zaman psikolojiktir. Hemen bir tatil planı yap
Bencede değil daha koyu olması lazım.Kiz bu pik değil bence
Bak pik ten sonra bu şekilde salı pik oldu günde 2 kere falan yaptığım için sonrası biraz çokKiz bu pik değil bence
Maşallah cnm ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah canımdün 2347 mi neydi bugün gittim kese gördü şükürler olsun artık beta bakmamıza gerek yok dediikna olması baya zor oldu eşim artık istiyosanız benden bakın dedi ahahah
Gaz sancısı için meteospasmyl ya da Gasspass var. Bunları kullanabilirsin. Gasspass özellikle çok hızlı etki ediyor. Bir de bi hareket var sırt üstü yatıyorsun ayaklarını karnına doğru çekip açıyorsun. Çok hızlı gaz çıkışı sağlıyor. Bunları de deneyebilirsin. Rezene veya sinameki çayı da fayda ediyor.Yok kiz bazen gaz sancısım oluyor belki odur röntgende gördülerdi gaz yuvasiymisim
Salı günü pik oldu zaten canım ama tam silikleşmedi sonraBencede değil daha koyu olması lazım.
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllahKızlar bat 7 temmuzdu
Tüm belirtileri yaşıyordum bilhassa diğer iki çocuğumda olduğu gibi gördüğüm rüya üstüne test yapmaya başladım silik pembeler gördüm benden başka kimse inanmadı bebeğime
3 Temmuz 0.100
6 Temmuz 0.250
10 Temmuz 16.54 betahcg tabiki geç döllenme
Herkese hayır haberler diliyorum hayır haber alanlara da tebriklerimi iletiyorumHali
İnşallah güzelceee çift çizgiyi görürsünİnşallah vardır benim negatiflerim predictor de cam gibi çıkardı. Çok silik olduğu için fotoda çok belli olmuyor. 8.gün yumurtlamada daha. 10 12 olunca gene test yapayım net çizgi çıkarsa kanda veririm diye düşünüyorum ama dayanabilir miyim onu bilmiyorum tabi
Ay çok sag ol canim denic3m=)Gaz sancısı için meteospasmyl ya da Gasspass var. Bunları kullanabilirsin. Gasspass özellikle çok hızlı etki ediyor. Bir de bi hareket var sırt üstü yatıyorsun ayaklarını karnına doğru çekip açıyorsun. Çok hızlı gaz çıkışı sağlıyor. Bunları de deneyebilirsin. Rezene veya sinameki çayı da fayda ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?