- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen gün doktorumu arayip sordum bi sakincasi yok aşını olabilirsin dedi siz zaten 1.dozu yaptirmışsınız korunmanıza gerek yok ama gebelik olursa ilk 3 ay kendi kararınıza birakıyolar sanırım yada yapılmıyo galibaArkadaşlar ben biontech 1.doz aşımı oldum gebelikte düşünüyorum korunmak lazım mı bilgisi olan var mı ?
Benim hormonlar normal cikti ben kist icin sogan kürü yapcam canimAma sogan kuru sonra aslan pençesi sonra yine sogan kuruymus olması gerekn tabi günleri varda tam Htrlamiyorum bakarak yapcam
Silik çizgiler konusunda master yapıcaz yakında =)kaset testi açmadan güneşe tutma işini yaptım gerçekten sanki ultrasonda gibi daha belli oldu ahahha ama foto çektiğimde simsiyah göründüğü için atamıyorum tereddütte kalanlar güneş ışığına yapışsın :d
Bence en yakın zamanda ol bende gebelik düşünüyorum diye vurulmayacaktim korunmak filan gerekir sağlık ocağından aradılar asi için bnde ne kadar erken o kadar iyi dedim oldum 2.doz adımda agustos 4 ila 11 arasında bakalım hayırlısı olalım da kurtulalım biran önceAy ben de olmak istiyorum bugün sonra dedim vakalar çoğalınca olayim
Sabahki ilk idrar ile olduğu için olabilir.Aksam yapılan testin sabahki testle farkı olur mu kızlar mesela sabah koyu olan test aksam daha silik çıkar mi??
Hmm anladım cnm zaten şuan korunmuyorum Zaten bugün doktoruma gittim Dr sormayı unuttum 2.doz asimi da 4 Ağustos ila 11 arasında yapilacam hayırlısı artıkBen geçen gün doktorumu arayip sordum bi sakincasi yok aşını olabilirsin dedi siz zaten 1.dozu yaptirmışsınız korunmanıza gerek yok ama gebelik olursa ilk 3 ay kendi kararınıza birakıyolar sanırım yada yapılmıyo galiba
aynen öyle canımBen geçen gün doktorumu arayip sordum bi sakincasi yok aşını olabilirsin dedi siz zaten 1.dozu yaptirmışsınız korunmanıza gerek yok ama gebelik olursa ilk 3 ay kendi kararınıza birakıyolar sanırım yada yapılmıyo galiba
Benim hormonlar normal cikti ben kist icin sogan kürü yapcam canim
Ben denedim bir kere canim adet bittiği gün sadece sabahları içtim bir etkisi olmadı onceki ay 7 gun falan gecikmisti adetim bir adetimi duzene soktu ondan sonra tam adet günümde olmaya basladim en fazla 1 gun oynadı sogan kurunden olduğunu düşündüm ama kiste bir etkisi olmadi malesefbenım normal her sey de yıne de hamıle kalamayanlara ıyı gelıyormus deneyım dedım sen ne zaman baslıcaksın ben sanırım yarın adet biter salı baslarım 2 gun sonra baslanıyormus adet bıtınce
sigorta önemli bende bugun hastaneyi arayıp teyit ettirdim sigorta dedin benim de aklıma düştü doktorum klinikten hastaneye geçiş yapmış ordan devam ederim artık gebelik varmıs gibi arayıp bilgi aldımCanım sigorta yaptırdım dogum sigortası. 4 ay sonra hamilelik izin veriyor![]()
Insallah bu sefer düzgünce uygular sonuc alirizBen denedim bir kere canim adet bittiği gün sadece sabahları içtim bir etkisi olmadı onceki ay 7 gun falan gecikmisti adetim bir adetimi duzene soktu ondan sonra tam adet günümde olmaya basladim en fazla 1 gun oynadı sogan kurunden olduğunu düşündüm ama kiste bir etkisi olmadi malesef
Bu ayda degerlendirdim bat günüm 25 temmuz adet olursam tam bittiği gun icmeye baslarimbenım normal her sey de yıne de hamıle kalamayanlara ıyı gelıyormus deneyım dedım sen ne zaman baslıcaksın ben sanırım yarın adet biter salı baslarım 2 gun sonra baslanıyormus adet bıtınce
kız nolcaksın sen boyle pekı
Ayy Allah razı olsun insallah isteyen herkese sagliklica =)Insallah kuzum Rabbim nasip etsin sanada tez vakitte insallah boyle kalpten ettim duayı inan![]()