Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey soracağim ilişki sonrası sperm dışarı akması normal mi .
Yani belimin altına yastık almaya hafif hareket etsem hop su gibi akıyor .anlayamadim
Oda benim başıma çok geliyoo
Birşey olmazz demekki çokkii yetmiyor

Kızlar birşey soracağim ilişki sonrası sperm dışarı akması normal mi .
Yani belimin altına yastık almaya hafif hareket etsem hop su gibi akıyor .anlayamadim
Ahha benşm de aynı kız, dönmeye çalışırken bile akıyor. kalkar kalkmaz zaten foşurt diye geliyor. Acaba tüpler tıkalı da gidecek yer bulamıyor mu diyordum amaa herkesin öyleymiş

Hanımlar iyi akşamlar Bat 11 temmuzdu ama ben 9 temmuzda regli oldum. Şimdi normalde canlı kırmızı olurdu ve çok akışkan görmezdim . Şimdi daha açık renk kırmızı pembe arası çözemedim ve sürekli akıntılı geliyor yumurtlama da yaptığımız şeffaf akıntı gibi bi fikri olan yada aynısını yaşayan var mı ? Folik asite başlayalı 40 gün falan oldu onun etkisi olur mu ? Nedir durum

Hali benim 6 sı bat. Yaş 28. 3 aydır deniyordum.

kuzu için rahat etcekse kimyasal geçirdiğine odaklarız senii ben kendimi öyle yapmıştım psikolojik olarak kimyasal geçirtmiştim

kuzu için rahat etcekse kimyasal geçirdiğine odaklarız senii ben kendimi öyle yapmıştım psikolojik olarak kimyasal geçirtmiştim
Yorumları lütfen can sıkı şekilde degilde daha açıklayıcı ve demek istediğimiz şeyleri daha net yazarsak sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…