Yaptım canım negatif maalesefTest yapsana cnm ben olsam heyecandan duramam
Ewet canim kullandigim ay gecikti yumurtlama akintisi gormedim her ay duzenli gordugum akintiyi goremedim kullanirken malesef oyuzden sanirim yumurtlamam olmafigindan adette olamadm kist olmadı ama bende bakin sizde ise yaramis yumurtlamayi gormussunuz demekki herkeste ayni degil demekki siz kac tane kullandiniz yumurtlamayi gorene kadr tahmini kasikli clifeminkullandiniz kullandiysaniz kac adet kullandiniz ben normal adet dongume gore hareket ettim belki bunun icin yanlis yaptim 8 tane kasigim vardi daha bnde yumurtlama donemim die biraktim halbuki o akisi gorene kadr kullanmak lazimmis
Hayırlı olsunKızlar bat 7 temmuzdu
Tüm belirtileri yaşıyordum bilhassa diğer iki çocuğumda olduğu gibi gördüğüm rüya üstüne test yapmaya başladım silik pembeler gördüm benden başka kimse inanmadı bebeğime
3 Temmuz 0.100
6 Temmuz 0.250
10 Temmuz 16.54 betahcg tabiki geç döllenme
Herkese hayır haberler diliyorum hayır haber alanlara da tebriklerimi iletiyorumHali
Evet akan o meni içeride kalmıyor zaten ilişki sonrası yarim saat popo altında yastıkla yatın sperm çoktan yola koyulmuş oluyorKızlar birşey soracağimilişki sonrası sperm dışarı akması normal mi .
Yani belimin altına yastık almaya hafif hareket etsem hop su gibi akıyor .anlayamadim
Belirti dedikleriniz nelerdi.çatlamanız ne zamandıKızlar bat 7 temmuzdu
Tüm belirtileri yaşıyordum bilhassa diğer iki çocuğumda olduğu gibi gördüğüm rüya üstüne test yapmaya başladım silik pembeler gördüm benden başka kimse inanmadı bebeğime
3 Temmuz 0.100
6 Temmuz 0.250
Herkese hayır haberler diliyorum hayır haber alanlara da tebriklerimi iletiyorumHali
Amin inşallah canım sağolTeşekkür ediyorum. Darısı başınıza inşallah
Peki teşekkür ederim cnmMerhaba ben 21 haziran da oldum ilk dozumu asidan 2 gun sonra doktor sorun değil öncesinde aşı olman dedi klomene basladim 1 temmuz çatlatma iğnesi vuruldum. Sakincasi olsa doktorum çatlatma iğnesi icin ara verdirirdi bence korunma sende
Temmuz 1 ve 2 ovi testi çift çizgi oldu 2 su sanırım catlamaydi 3 günü silikti tamamenn yani yarın 9.gun normal gebelik testinde çıkar mı yada ovi
İlk yapınca kimildamayin 5 dakika sonra haraket edersen daha az gelir yastık koyucam diye uğraşma biraz uzanKızlar birşey soracağimilişki sonrası sperm dışarı akması normal mi .
Yani belimin altına yastık almaya hafif hareket etsem hop su gibi akıyor .anlayamadim
Hayırlısı olsun cnm inşallah en yakın zamanda çift çizgiyi görürsünYaptım canım negatif maalesef
Oyy daha cok yeniii ama annesi nazar değmesinn inşallah güzel sonuçlar olurrrCanım bugünkü kaset test silik çizgi var. Deger 5 ti, doktor negatif dedi. Pazartesi kan testini tekrarlıycam
Ay çok sevindim tebrikler canim=)Kızlar bat 7 temmuzdu
3 Temmuz 0.100
6 Temmuz 0.250
E test ne oldu peki
Tamam canim =)Hali merhabalar, benim yeni bat 22 Temmuz oldu. Vaktin olduğunda güncelleyebilir misin?
Hayırlı olsun canım, deger nasıl zıplamış, harikaKızlar bat 7 temmuzdu
3 Temmuz 0.100
6 Temmuz 0.250
Ay ben de olmak istiyorum bugün sonra dedim vakalar çoğalınca olayimArkadaşlar ben biontech 1.doz aşımı oldum gebelikte düşünüyorum korunmak lazım mı bilgisi olan var mı ?
Ta ta ta tam inşallah var bence yani keşke acile gitsen kan versen=)Canım bugünkü kaset test silik çizgi var. Deger 5 ti, doktor negatif dedi. Pazartesi kan testini tekrarlıycam
Bu ay olmazsa agustosta bende baslayacagim sogan kürüne canım bu sefer aksamlarida içerimBenim her yerim ağrıyor hala adete 4 gün kala başlamıştı kültür yapicam pazartesi bir de sogan kuru yapcam bu ay olmadı obur ay doktora gider ben son bi şans deneyelim. Sogan kulturu hamile kalmayanlar a önermiş saracoglu ama ülseri falan olanlar yapmasın demiş yaparsanız bi araştırın bi kez yaptım tam yaşamamıştım doktora demiştim yap demişti şimdi tam yapicam ama
Ama sogan kuru sonra aslan pençesi sonra yine sogan kuruymus olması gerekn tabi günleri varda tam Htrlamiyorum bakarak yapcamBu ay olmazsa agustosta bende baslayacagim sogan kürüne canım bu sefer aksamlarida içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?