Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ewet canim kullandigim ay gecikti yumurtlama akintisi gormedim her ay duzenli gordugum akintiyi goremedim kullanirken malesef oyuzden sanirim yumurtlamam olmafigindan adette olamadm kist olmadı ama bende bakin sizde ise yaramis yumurtlamayi gormussunuz demekki herkeste ayni degil demekki siz kac tane kullandiniz yumurtlamayi gorene kadr tahmini kasikli clifeminkullandiniz kullandiysaniz kac adet kullandiniz ben normal adet dongume gore hareket ettim belki bunun icin yanlis yaptim 8 tane kasigim vardi daha bnde yumurtlama donemim die biraktim halbuki o akisi gorene kadr kullanmak lazimmis

canim benim kavanoz seklinde olandan aldim tahta kasigim vardi goz karari (onerilen bir cay kasigi olarak) regl basladigi gun sabah ve aksam almaya basladim 2 gece aksam almayi unuttum toplamda 9 gun aldim aslinda regl takvimimde saha ovulasyona 3 gun var gosteriyodu ama o akintilar gelince ve biras agri olunca yumurtlama oldugunu dusundum ve biraktim korktum kist olur diye , eger bu ay olmazsa onumuzde ki ay ovulasyon testi ile yapmayi dusunuyorum.
Her ay yumurtlama olmuyor diyorlar belki oyuzden olmamistir canim normaldir ya da bazen akinti olmuyor ben ovulasyonla takip ettim 9 ay cok belirgin pik oldugu takvimde ki denk yeldigi o gunlerde bazen akintim hic olmazdi

Hayırlı olsun

Kızlar birşey soracağim ilişki sonrası sperm dışarı akması normal mi .
Yani belimin altına yastık almaya hafif hareket etsem hop su gibi akıyor .anlayamadim
Evet akan o meni içeride kalmıyor zaten ilişki sonrası yarim saat popo altında yastıkla yatın sperm çoktan yola koyulmuş oluyor

Belirti dedikleriniz nelerdi.çatlamanız ne zamandı

Peki teşekkür ederim cnm

Kızlar birşey soracağim ilişki sonrası sperm dışarı akması normal mi .
Yani belimin altına yastık almaya hafif hareket etsem hop su gibi akıyor .anlayamadim
İlk yapınca kimildamayin 5 dakika sonra haraket edersen daha az gelir yastık koyucam diye uğraşma biraz uzan

Ay çok sevindim tebrikler canim=)

Hayırlı olsun canım, deger nasıl zıplamış, harika

Benim her yerim ağrıyor hala adete 4 gün kala başlamıştı kültür yapicam pazartesi bir de sogan kuru yapcam bu ay olmadı obur ay doktora gider ben son bi şans deneyelim. Sogan kulturu hamile kalmayanlar a önermiş saracoglu ama ülseri falan olanlar yapmasın demiş yaparsanız bi araştırın bi kez yaptım tam yaşamamıştım doktora demiştim yap demişti şimdi tam yapicam ama

Bu ay olmazsa agustosta bende baslayacagim sogan kürüne canım bu sefer aksamlarida içerim

Bu ay olmazsa agustosta bende baslayacagim sogan kürüne canım bu sefer aksamlarida içerim
Ama sogan kuru sonra aslan pençesi sonra yine sogan kuruymus olması gerekn tabi günleri varda tam Htrlamiyorum bakarak yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…