Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ebru abla 3 ile 8 arası demiş ya 7 bana sınıra çok yakın geldi acaba yüksek mı dedimYüksek değil benim lh bugün adet dönemimde 27,8 cıktı 7 nin nesi yüksek kii
Ay benimde 6. Aya kalırsam 1. Evlilik yıl dönümümüz oluyor oyy oyy ben 1. Yılda 5 6 aylık hamile olurum diye düşünürken şimdi 1 aylık olsam sukretcem ben ekimde 28 ona dhaa varVallahi billahi ya ama tek sayilar yaramaz zaten bana inaniyorum ben bu defa kiricam o cemberi bu ay hamile kalirsam 6.ay ogrendigimde 28 olucam ciftlerden giderim insallah
25 haziran sonrası ekleniyormuş neyse bi dahaki aya yazarsin beniYas 36 denediği süre 1 ay bat 11 haziran beni de ekler misin Hali
Hangi fazda 3-8 aralıgını demiş ki? İnternette adet döngüsünde 20-80 yazıyo diğer zamanda 0.5-18 yazıyoYa ebru abla 3 ile 8 arası demiş ya 7 bana sınıra çok yakın geldi acaba yüksek mı dedim
Dikkat etmeye başladım kuzum ya bakalım inşallah faydası olurŞekeri ve gluteni kes canım tamamen. Pko'dan bu şekilde kurtulabilirsin Allahin izniyle
Ben 14 sene pko ile uğraştım regl gecikmem yoktu ama insülin direnci ve kıllanma yapıyordu. Bu şekilde yollarımızı ayirdik
Canım adetken lh için öyle paylaşmış ınstagramda gerçi benim doktorumda normal dedi ama insan endişeleniyor işte çok mu yakın vs diyeHangi fazda 3-8 aralıgını demiş ki? İnternette adet döngüsünde 20-80 yazıyo diğer zamanda 0.5-18 yazıyo
Aa ben sabah erken yapcam bari stres olmayım boşa mi aldimBat 1 gün geçti bide benim ama test yapmaya korkuyorum. Bakalım regl gibi ağrılarım zaten beklerim 3 4 gün daha gelmezse yaparım
Ben tarihe bakmamıştım Temmuz da olmazsa bekleriz=)Yas 36 denediği süre 1 ay bat 11 haziran beni de ekler misin Hali
Pco polikistik over mi eger oysa aynn bende oyleydim hasta bile olmuyordum cok yumurtam ama catlamiyorlardi catlamadiklari icinde kanamam olmuyordu 6 ayda 1 hasta oluyordum hatta 1 sene boyunca hasta olmadim acikcasi bu beni rahatsoz etmiyordu hasta olmaktan nefret ediyorum da taby kadinlik hormonlarim daha agir basiyor onun dengesi bozulmasin aman yeterki bu durumdayden bile 3 gebeligim oldu cok sukur ama 1'i melek oldu herneyse sonuc olarak hamile kalinabiliyor bitanelerim guzel anne adaylarimBende de hafif düzeyde pco var bir kızım var şimdi 2.yi istiyoruz kolay hamile kaldım takmayın kizlar
Bat geçti mi canım. Geçtiyse yap bence bazılarının geçmeden çıkmıyormuş. Bende adet düzensizliği var bide o yüzden regl belirtisi de var boşa yapmak istemedim senin geçtiyse yap bize de haber verAa ben sabah erken yapcam bari stres olmayım boşa mi aldim
Yap yavrim kendi adima konusuyorum etiketlemezsen neyse ya etiketle beni iste merak ettim ins cift cizgileri goruruz :)sabahlar olmasin yeppaAa ben sabah erken yapcam bari stres olmayım boşa mi aldim
Kuduruk rabişşYap yavrim kendi adima konusuyorum etiketlemezsen neyse ya etiketle beni iste merak ettim ins cift cizgileri goruruz :)sabahlar olmasin yeppa
Yumurta kontrolünü alttan mu yapıyor peki?Ederim kuzumm yani benm bat 2-3 temmuz arası bir sey olcak bakalım.. haftaya çarşamba bi daha kontrol etcek yumurtalarda büyüme var mı diye
Bugun bi degisigim valla idare et canm deliligim tutuyo arada tutamiyorum kendimiKuduruk rabişş