Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi billahi ya ama tek sayilar yaramaz zaten bana inaniyorum ben bu defa kiricam o cemberi 😁 bu ay hamile kalirsam 6.ay ogrendigimde 28 olucam ciftlerden giderim insallah 😁
Ay benimde 6. Aya kalırsam 1. Evlilik yıl dönümümüz oluyor oyy oyy ben 1. Yılda 5 6 aylık hamile olurum diye düşünürken şimdi 1 aylık olsam sukretcem 🤪🤪🤪 ben ekimde 28 ona dhaa var😂

Şekeri ve gluteni kes canım tamamen. Pko'dan bu şekilde kurtulabilirsin Allahin izniyle
Ben 14 sene pko ile uğraştım regl gecikmem yoktu ama insülin direnci ve kıllanma yapıyordu. Bu şekilde yollarımızı ayirdik
Dikkat etmeye başladım kuzum ya bakalım inşallah faydası olur

Bende de hafif düzeyde pco var bir kızım var şimdi 2.yi istiyoruz kolay hamile kaldım takmayın kizlar
Pco polikistik over mi eger oysa aynn bende oyleydim hasta bile olmuyordum cok yumurtam ama catlamiyorlardi catlamadiklari icinde kanamam olmuyordu 6 ayda 1 hasta oluyordum hatta 1 sene boyunca hasta olmadim acikcasi bu beni rahatsoz etmiyordu hasta olmaktan nefret ediyorum da taby kadinlik hormonlarim daha agir basiyor onun dengesi bozulmasin aman yeterki bu durumdayden bile 3 gebeligim oldu cok sukur ama 1'i melek oldu herneyse sonuc olarak hamile kalinabiliyor bitanelerim guzel anne adaylarim 😂🙃🙂

Aa ben sabah erken yapcam bari stres olmayım boşa mi aldim😀
Bat geçti mi canım. Geçtiyse yap bence bazılarının geçmeden çıkmıyormuş. Bende adet düzensizliği var bide o yüzden regl belirtisi de var boşa yapmak istemedim senin geçtiyse yap bize de haber ver 😂

Ederim kuzumm yani benm bat 2-3 temmuz arası bir sey olcak bakalım.. haftaya çarşamba bi daha kontrol etcek yumurtalarda büyüme var mı diye
Yumurta kontrolünü alttan mu yapıyor peki?

Benim 2 3 gün kaldı erken gebelik yaptım negatif bu sefer çok umutluydum 5ayda bitti nolcak böyle bilmiyorum

X