Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim hala görmedim. Bugün yumurta akı kıvamında akıntı vardı ama test negatifti. Sende ne var ne yok ?
Ben pik gördüm sabah 14ü bugün değerlendirme kaldı geriye sen görürsün 1 2 güne ben yumurtlamayi öne çektim erken geldi

Ya kızlar ilişki için pik mi önemli çatlama mi aklim çorba gibi
sperm sayısında problem yoksa pikten bi gün öncesi, pik ve çatlama günü arka arkaya değerlendirilebilir diyolar.. eğer varsa ya da henüz bilmiyosanız pikten önceki gün + çatlama

Ben pik gördüm sabah 14ü bugün değerlendirme kaldı geriye sen görürsün 1 2 güne ben yumurtlamayi öne çektim erken geldi
Evet ben de yakinda görmeyi bekliyorum. Ama artık biraz geyiğe bağladım. Bebek değil de yumurta peşinde gibiyim yumurta görmesi süper de çocuğu yapması da zor geliyor be anacım

Evet ben de yakinda görmeyi bekliyorum. Ama artık biraz geyiğe bağladım. Bebek değil de yumurta peşinde gibiyim yumurta görmesi süper de çocuğu yapması da zor geliyor be anacım
Valla ben tek te oluyo zannediyodum çocuk ne zor şeymiş ya yumurtlamasiymis çatlamasıymıs derken

çarşambaya kadar direnin aşklarım bende de aynısı var ama early predictor mu ne zıkkımsa ondan da var ben şimdi nefsimi köreltmek için ovulasyon yaptım D:
Atsana kiz ben de yok yoksa bend e yapardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…