Süper o zaman tadıda hosuma gitmisti zatenProbiyotikleri özellikle onerdiklerini duymustum
evet canım benimde cok vaktim olmuyor ama ev yapımı yogurt tüketmeye calısıyorum. Geçen getirde denk geldim bunlara söyledim belki iyi gelir diye baya iyi gelince bi zararı yoksa icmek isterimBende kullaniyorum probiyotik zaten hic bir zarari olmaz ama kefiri oneririm onun yerine.. Sutum olmadigi icin shot iciyorum ama kefir mayalarim genelde cok guzel duzenliyo bagirsaklari
Kesinlikle bazi seyler sut urunleri ozellikle cok tukettigimiz seyler ev yapimi olursa ne alaSüper o zaman tadıda hosuma gitmisti zaten
evet canım benimde cok vaktim olmuyor ama ev yapımı yogurt tüketmeye calısıyorum. Geçen getirde denk geldim bunlara söyledim belki iyi gelir diye baya iyi gelince bi zararı yoksa icmek isterim
Tabi her şeyin ev yapımı cok daha faydalıdır
Mayanı paylaşmak istersen aklımızda olalımKesinlikle bazi seyler sut urunleri ozellikle cok tukettigimiz seyler ev yapimi olursa ne alayogurdumu bende kendim mayaliyorum elimdeko kefirde 45 yillik hatta 46 olmustur heralde bayaaaa etkili bagisiklik konusunda da 3 senedir kullaniyorum grip oldugumu hatirlamam kullandigimdan beri keza covidlilerin arasina dustum saatlerce oturmusum gecirmedim cok sukur bagisikliga bagliyorum
Yaaa gidip kan verseneeee kolundan tutup biz mi götürelimBugünküde böyleydi hadi dayanamadım gene atıyorum benım gibi igne olupta üye olmadan takip eden varsa yararlansın:))
Bende de var isterseniz paylasabilirim bir kac haftayaMayanı paylaşmak istersen aklımızda olalım
Üzmek istemem ama yumurtlamanin 10. Gününden önce beta hcg geçişi olmuyor eğer ovulasyonla takip ettiysen imkanı pek yokSiyah Beyaz yapınca da işte insan bi acaba diyor.
Merhaba canım ben şimdi adet oldum 4 gün önceden sanırım hsgnin etkisinden erken geldi adetim takvimi yenilermisin kuzum 27 temmuz sıradaki adet tarihim:)E varmışsın listede canim
Benimkiler şişti de ne oldu anca canımı yakıyorSon 4 gün kaldı bugün de bitti sayılır 3 günhiç adet olmayacak gibi havadayım zaten adet olacakken de bende belirti olmaz gögüslerim acırdı o da yok şişme de olmadı ya
Meyvelilerden içme de sadesi bir şey yapmaz canım ama tabi paketli gıda mümkün olduğunca tuketmemeni öneririmKızlar bu activianın probiyotik shot x2 larını içiyorum ben iki gündür kabızlık sorunumdan dolayı. Aşırı iyi geldi. Hamilelik varsa bir sıkıntı yaratmaz değil mi
Perşembe günü vercem sözzYaaa gidip kan verseneeee kolundan tutup biz mi götürelim
Testler negatif ama tam adette olamadım sürekli damla damla leke geliyor
Çatlama sonrası:)Birsey sormak istiyorum test için çatlama sonrası mı yumurtlama sonrasımı saymak gerekıyor bata 9 gün kaldı takvime göre
Leke olunca kist mi oluyo acaba benimde cumadan beri devam eden ara ara az gelen kahverengi lekelenmem var iyice azaldı ve rengi gittikçe açıldı amaTestler negatif ama tam adette olamadım sürekli damla damla leke geliyorkist oldu heralde
Bilmiyorum ki bende sadece acaba diyorum testler negatif çıkıyor o karıştırdı beni. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı kist mi oldu acaba diye şüpheleniyorum. Sen test yaptın mıLeke olunca kist mi oluyo acaba benimde cumadan beri devam eden ara ara az gelen kahverengi lekelenmem var iyice azaldı ve rengi gittikçe açıldı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?