Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Probiyotikleri özellikle onerdiklerini duymustum
Süper o zaman tadıda hosuma gitmisti zaten
Bende kullaniyorum probiyotik zaten hic bir zarari olmaz ama kefiri oneririm onun yerine.. Sutum olmadigi icin shot iciyorum ama kefir mayalarim genelde cok guzel duzenliyo bagirsaklari
evet canım benimde cok vaktim olmuyor ama ev yapımı yogurt tüketmeye calısıyorum. Geçen getirde denk geldim bunlara söyledim belki iyi gelir diye baya iyi gelince bi zararı yoksa icmek isterim
Tabi her şeyin ev yapımı cok daha faydalıdır

Kesinlikle bazi seyler sut urunleri ozellikle cok tukettigimiz seyler ev yapimi olursa ne ala yogurdumu bende kendim mayaliyorum elimdeko kefirde 45 yillik hatta 46 olmustur heralde bayaaaa etkili bagisiklik konusunda da 3 senedir kullaniyorum grip oldugumu hatirlamam kullandigimdan beri keza covidlilerin arasina dustum saatlerce oturmusum gecirmedim cok sukur bagisikliga bagliyorum

Mayanı paylaşmak istersen aklımızda olalım

Mayanı paylaşmak istersen aklımızda olalım
Bende de var isterseniz paylasabilirim bir kac haftaya
4 senedir kullanıyorum daha yeni parçayı başkasına verdim bir kac haftaya yenisi oluşur

Ama ben de bi garip akinti var keşke testim olaydi yumurtluyor muyum acaba

Son 4 gün kaldı bugün de bitti sayılır 3 gün hiç adet olmayacak gibi havadayım zaten adet olacakken de bende belirti olmaz gögüslerim acırdı o da yok şişme de olmadı ya
Benimkiler şişti de ne oldu anca canımı yakıyor gereksiz duygusal ruh halim bugün biraz azaldı ateşini ölçtün mü kuzucum?

Kızlar bu activianın probiyotik shot x2 larını içiyorum ben iki gündür kabızlık sorunumdan dolayı. Aşırı iyi geldi. Hamilelik varsa bir sıkıntı yaratmaz değil mi
Meyvelilerden içme de sadesi bir şey yapmaz canım ama tabi paketli gıda mümkün olduğunca tuketmemeni öneririm

Kızlar cuma regl bitti bugün ovi testine basliycam şimdi birşey içmiyorum 8 de testi yapicam bakalım

Birsey sormak istiyorum test için çatlama sonrası mı yumurtlama sonrasımı saymak gerekıyor bata 9 gün kaldı takvime göre

Leke olunca kist mi oluyo acaba benimde cumadan beri devam eden ara ara az gelen kahverengi lekelenmem var iyice azaldı ve rengi gittikçe açıldı ama
Bilmiyorum ki bende sadece acaba diyorum testler negatif çıkıyor o karıştırdı beni. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı kist mi oldu acaba diye şüpheleniyorum. Sen test yaptın mı

Selam kızlar bir sorum olacak sizce yumurtlamamı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…