Test mest demeyin sağ elim teste uzanıyor sol elimle tutuyorum, sol elim uzanıyor sağ elimle tutuyorum, ikisi de gaza gelirse yaparımEvde çok var eğlence çıksın bana da iştebata 8 9 gün falan var zaten zor çıkmasıı benim
Ay valla ben yaparken deli gibi elim titrer şaşkınlıkEvde çok var eğlence çıksın bana da iştebata 8 9 gün falan var zaten zor çıkmasıı benim
Bende inatlaşıyorum kendimleTest mest demeyin sağ elim teste uzanıyor sol elimle tutuyorum, sol elim uzanıyor sağ elimle tutuyorum, ikisi de gaza gelirse yaparımama yapmıcammmm
Kız bize hayırlsı olsun dur bende de öyle akşama ovulasyon yapayım atarımBende seffaf bisi akıyor yine mi yumurtladim ovulasyon testi de yok degerlendirim baari bayadir degerlendirmedik
Ne diyorsunuz kızlar kimse bişey yazmıyorSiyah Beyaz yapınca da işte insan bi acaba diyor.
KızYusra-61 senin bat ne zaman? Var mı belirti? Ben hissizliğin ortasındayım şuan
Bende aynı durumdayım göğüslerim şişerdi ama yok hiç şişme falanSon 4 gün kaldı bugün de bitti sayılır 3 günhiç adet olmayacak gibi havadayım zaten adet olacakken de bende belirti olmaz gögüslerim acırdı o da yok şişme de olmadı ya
Ya varya kahkahalar ile güldürdün beni Allah da seni güldürsün en kısa zamandaKız kaset test nasıl çıkartsınistihareye yatsan daha mantıklı kendini yormasaydın çiş damlatcam diye tükürsen de olurdu gerçi 6 7 gün önceden kasetle öğrenen var mı bilmemm tabi dee
Yaptım ama şakasına ciddili çarşamba yapcaz
Ben de çok hafiften bir çizgi görüyorumSiyah Beyaz yapınca da işte insan bi acaba diyor.
Bende aynı durumdayım göğüslerim şişerdi ama yok hiç şişme falan
Canım bat ne zaman? 2 gün sonra bi daha tekrarla istersen böyle bilemeyiz şimdiNe diyorsunuz kızlar kimse bişey yazmıyor
Probiyotikleri özellikle onerdiklerini duymustumKızlar bu activianın probiyotik shot x2 larını içiyorum ben iki gündür kabızlık sorunumdan dolayı. Aşırı iyi geldi. Hamilelik varsa bir sıkıntı yaratmaz değil mi?
Bende kullaniyorum probiyotik zaten hic bir zarari olmaz ama kefiri oneririm onun yerine.. Sutum olmadigi icin shot iciyorum ama kefir mayalarim genelde cok guzel duzenliyo bagirsaklariKızlar bu activianın probiyotik shot x2 larını içiyorum ben iki gündür kabızlık sorunumdan dolayı. Aşırı iyi geldi. Hamilelik varsa bir sıkıntı yaratmaz değil mi?
Merhaba canım aşılaman ne zaman, bende yarın olacam da mesajını görünce merak ettimBenide ekleyebilirmisin bat 11 Temmuz inofolic combi ve b12 vitamini kullanıyorum 4,5 gün sonra aşılama yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?