Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde çok var eğlence çıksın bana da işte bata 8 9 gün falan var zaten zor çıkmasıı benim
Ay valla ben yaparken deli gibi elim titrer şaşkınlık
Test mest demeyin sağ elim teste uzanıyor sol elimle tutuyorum, sol elim uzanıyor sağ elimle tutuyorum, ikisi de gaza gelirse yaparım ama yapmıcammmm
Bende inatlaşıyorum kendimle yapmıcammmm

Bende seffaf bisi akıyor yine mi yumurtladim ovulasyon testi de yok degerlendirim baari bayadir degerlendirmedik

Bende seffaf bisi akıyor yine mi yumurtladim ovulasyon testi de yok degerlendirim baari bayadir degerlendirmedik
Kız bize hayırlsı olsun dur bende de öyle akşama ovulasyon yapayım atarım 2 saat bişey içmeyeyim de

Merhaba kızlar benim sat 19 hazirandı 24 de bitti bugün hem kasik agrım var hem karnım sancı ediyo ve akıntıyla beraber ara ara kan var acaba enfeksiyondan olabilir mi yada başka birsey

K
Kız kaset test nasıl çıkartsın istihareye yatsan daha mantıklı kendini yormasaydın çiş damlatcam diye tükürsen de olurdu gerçi 6 7 gün önceden kasetle öğrenen var mı bilmemm tabi dee
Ya varya kahkahalar ile güldürdün beni Allah da seni güldürsün en kısa zamanda

Kızlar bu activianın probiyotik shot x2 larını içiyorum ben iki gündür kabızlık sorunumdan dolayı. Aşırı iyi geldi. Hamilelik varsa bir sıkıntı yaratmaz değil mi?

Kızlar bu activianın probiyotik shot x2 larını içiyorum ben iki gündür kabızlık sorunumdan dolayı. Aşırı iyi geldi. Hamilelik varsa bir sıkıntı yaratmaz değil mi?
Probiyotikleri özellikle onerdiklerini duymustum

Bende kullaniyorum probiyotik zaten hic bir zarari olmaz ama kefiri oneririm onun yerine.. Sutum olmadigi icin shot iciyorum ama kefir mayalarim genelde cok guzel duzenliyo bagirsaklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…