Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hepınızı ekledım kacırdıgım olduysa etıketleyın kızlar:)

Çok iyi anlyorum benimde böylesi var başımda olsun tek yürümüyor zaten bu işler benim hazır hep testlerim var ama yapmıyorm gereksiz harcamaya gerek yok diyorm bat gelsin bakalım ne oluyor diye böyle öyle bizlerde birgün buluruz inşallah evlatlarımızı. Mucizeye ihtiyacım var ne yalan diyim ya

Ben de böyle düşünüyorum herkes hamile bir ben değilim allahin gücüne gitmesin insallah bize de sagliklica hayirlica bir zamnda versin insallah

Ben evde test tutmuyorum basima bela oluyo sonra Amiiin Rabbim kavustursun bir an once hayirlisiyla

Kızlar yumurtlamanın 8.gunu ve ben yine hayalet çizgi görüyorum. Allah ruh sağlığımı bozmadan bı tamamlasam keşke şu süreci

Beyaz akıntın memiş acıman var mıı
Sag agri var sağdan yumurtladim ama yok denecek kadar akinti ben de hep var kültür de bakıyorum enfeksiyonda değil cozemiyorum=/ bence yine olmadi.gogus acimda , adette ayrı var yumurtlamada ayrı var adete yakın ayrı var hiç gitmiyor bence ben bebe varsa da anlamam

Doğru bazen evlendiği gibi hamile kalan çok insana şahit oluyoruz ama gerisini bilmiyoruz herkesin hayatı bize yansıttığı kadar. Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…