Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah öyledir bende ağda yaptım bugün sarı ise susuz da kalmış olblr vucudun bende çol olur böyle şeyler nedeni belli olmadı hiç fizyolojik yapısıyla alakalı dendi birde bol su iç
Ben günde iki litre su içiyorum canım bak bu ay hiç akıntım olmadı kup kuruydum

Kızlar ya bu ay kendimden nefret eder hale geldim.İnanılmaz duygusalım, sürekli bir ağlama hali ve sinirlilik var, göğüslerim şiş ve acıyor bata tam 6 gün var, bu ay Estrofem ve duphaston içiyorum sanıyorum duphaston neden oldu bu ruh haline, dizi izlerken bile aptalca ağlıyorum nasıl geçecek bu halim bilmiyorum Duphaston ruh halini komik bir dizi izlerken bile ağlatacak kadar bozabilir mi?

Kuzum hepsi üst üste geldi bence onun etkisi var, biraz psikolojiyi bozduk bugün bir üniversite arkadaşımla görüştüm geçenlerde doğum yaptı, hamilelik sürecinden konuştu korunmayı bıraktığı ikinci ay hamile kamış. İçim şeyoldu biraz, ahh ahh

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ben 3 senedir evliyim, ta ki geçen aya kadar çocuk düşünmüyorduk, geçen ay denedik. Uygulama -flo-takvimine göre benim 14 haziran ovülasyon dönemimdi, bemim o gün doktorda randevum vardı gittim dah 14 mm çatlama yok dedi. Ovülasyon testi aldım bugüne kadar yaptım ama hiç t çizgisi koyı kırmızı olmadı ki artık t çizgisi hafif pembe bile değil. En son 1 haziranda regl oldum. Temmuz ayında da olucam. Siz ne önerirsiniz belli ki benim yumurtlamam takvime göre gitmiyor

Teşekkürler biz de öğrenmiş olduk öylece

Darısı başımıza inşallah kuzum, ilaç beni çok etkiledi.Ben regl olunca sinirli olurdum 2 3 gün sonra geçerdi.Ağlak ağlak dolanıyorum ortalarda.Yarışma programında istediğim yarışmacı birinci oluyor sanki bana bir faydası var "sen hakettin bunu" diyip başlıyorum ağlamaya, kahve içiyorum (kendi yaptığım kahve) gözümden yaş akmaya başlıyor eşim "ne oldu" diyor bende "kahve çok güzel olmuş ühüüü"
Eşime komedi çıktı gülüp duruyor hallerime ama ben kendimden bezdim inan

en azından duygusallık seninki bende aşırı sinir var eşime nefes alıp verdiği için cinleniyorum dönüp dönüp bakıyorum gürültülü nefes alıyosun yeteer diye ne yapacağını şaşırdı garibim

Sende mi duphaston içiyorsun? Bat ne zaman?

Benim ruh halim bile stabil. Okadar belirti yok yani

kuzum benim doğal halim galiba bu hahaha bişey içmiyorumm folik asit dışında avokadoyu mu fazla kaçırdım anlamadım bat 4 temmuz diye tahmin ediyorum ama 5te olabilir
Bekleyelim bakalım bu sinirin sebebi yaramaz bir minnoştur belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…