Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız yok şimdi de hamile olunca pik oluyomuş ya onun sapıklığındayım
Hahahaha burcun allah aşkına bu ne sabırsızlık kaç gün kaldı bu arada benle aradan 1 gün mü vardı ben 1 gün geriden geliyorum
Geö yumurtladım senden tarih olarak diye hatırlıyorum

Inşallah canım birden pik olunca korktum kaçırdım sandım evet çatlama da önemliymiş bakalım kısmet inşallah işe yarar bu çabalarımız bu ay

Hali canım musait olduğunda benim bat tarihini güncelleyebilir misin 5 temmuz olarak

Sizi balkon sefasında takibe devamm G Gunes97 belirtilerim ne zaman başladı nolduu söyle cicii
Canım şöyle ben bu ay yumurtlamayı değerlendirdikten sonra tatile gittim hemde hani karadeniz turuna ki orada çok tempoluyfuk sürekli yaylalara falan çıktık aşırı yol yürüdük benim hiç aklımda yoktu hatta eşimle şakalaştık çocuk varsada artık bu tempoya kalmaz diye ama en büyük belirtim kabızlıktı benim hatta hava değişimi falan diye gidip eczaneden ilaç aldım kabızlık için birtürlü geçmedi birde adet günü sadece adet belirtilerim oldu gögüs hassasiyeti bacak agrısı falan agrı kesici kullandım iki gün sonra bat günüm geçti baktım hala olmadım sabah eve gelince bi test yapayım dedim öyle gördüm ama gerçekten hiç beklemediğim bir ayda oldu sonra beta baktırdım çok şükür oda çıktı bakalım inşallah hepinizin çok güzel haberlerinizi alırız kızlar hayılısıyla benimkide sağlıklı gebeliktir inşallah

Doktora gidip dediğini yapmamak seninkide
Sonucu uygulamayacaksan neden test yapıyorsun
Çok ufak bir ihtimal belki 25 inde yumurta hala gitmemiş olabilir ama bence 24 ünde çatlamış yumurta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…