Al işte benimde aynısı 21. Günü değerlendirmiş miydin 22de mi başladın değerlendirmeye canm
Ben cok kara cahilim bu lh test konusunda dun her zamankinden cok silikti testim heralde yumurtlamadan gecti dedim ama yinede degerlendirdim bu ay gun asiri gidiyoruz ama bugun testim boyle oldu baya koyulasmis pik degil ama sizce bu aksam testi tekrarlayip tekrar iliski olmalimi yada ayni duzen yarini bekleyip hemde 1 gun ara mi vermis olayim
Bilemedim ki iki gün sonra bat tarihime ve yumutlama olduğu zaman böyle akıntı olmuyor sünen bı akıntı oluyorBelki ikinci kez yumurtlamışsındır
İnşALLAH canım inşallah bu sabah erken gebelik testi yaptım ben fark edemedim ama buradaki bazı kızlar çok az gözüken çizik gördüler inşallah hamilelik vardır inşallahİyi bişey diye düşünelim ve öyle olsunbu arada inşallah pozitif sonucu alirsin
En güzeli beklemek zaten canimcim, bekleyebiliyorsan yapıp da kafanı bulandirma en temiziEn az 4 gün daha beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsemBat tarihi 10 gün ileri sarkabilir dendiği için kafam karıştı
Sanıyorum canım iki gün sonra bat günüm yumutlama olduğun zaman böyle akıntım olmuyor biraz sünen akıntım oluyorBelki ikinci kez yumurtlamışsındır
Yarın yenile testi daha da net belirginleşir inşallahİnşALLAH canım inşallah bu sabah erken gebelik testi yaptım ben fark edemedim ama buradaki bazı kızlar çok az gözüken çizik gördüler inşallah hamilelik vardır inşallah
M moreandmore benimde böyle oldu bugün pik oldu dün hiç bişey yoktu dünü kaçırmış mı oldum şimdi ??? bugünü değerlendiricez işte
Ağzından bal damlıyor yaa inşallah inşallahYarın yenile testi daha da net belirginleşir inşallah
Sıkıntıdan ovulasyonla takılmaya devam ediyorumEki Görüntüle 2878288 Eki Görüntüle 2878289 Eki Görüntüle 2878290 Eki Görüntüle 2878291 Eki Görüntüle 2878292
Böyle kuzum pik gördüm sonra yine koyu gibiydi ama sonrada silindi
22-23-24 boş-25-26 dolu şeklinde değerlendirdim
Kaçırdıysam bende kaçırdım hiç bilmiyorum
İnşallah AminAğzından bal damlıyor yaa inşallah inşallah
22 haziran (21.günümde silikti değerlendirdim) 23 haziran (22.günüm değerlendirdim)M moreandmore benimde böyle oldu bugün pik oldu dün hiç bişey yoktu dünü kaçırmış mı oldum şimdi ??? bugünü değerlendiricez işte
Harcayıp durma vedalaştı bizleSıkıntıdan ovulasyonla takılmaya devam ediyorum
Kuzum sen niye degerlendirmedin 22 23 24ü özel bi sebebimi vardı?Eki Görüntüle 2878288 Eki Görüntüle 2878289 Eki Görüntüle 2878290 Eki Görüntüle 2878291 Eki Görüntüle 2878292
Böyle kuzum pik gördüm sonra yine koyu gibiydi ama sonrada silindi
22-23-24 boş-25-26 dolu şeklinde değerlendirdim
Kaçırdıysam bende kaçırdım hiç bilmiyorum
Çatlamada akıntın oldu mu ?ayy elim kolum kalkmıyorr yumurtalıtka deseniz bir bıçak batması geldi yine hayırlar olsun inşallahh
kız yok şimdi de hamile olunca pik oluyomuş ya onun sapıklığındayımHarcayıp durma vedalaştı bizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?