- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
canim bana catlatma ignesinden bi gün önce birliktelik önerdi erken catlama olasiligina karsi. yani yaklasik 3 gün oluyorKizlar doktor eşinize kac gun cinsel perhiz verdi aşılama icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bana catlatma ignesinden bi gün önce birliktelik önerdi erken catlama olasiligina karsi. yani yaklasik 3 gün oluyorKizlar doktor eşinize kac gun cinsel perhiz verdi aşılama icin
3 veya4 gundur ideal olan saat bazinda da hesaplayabilirsiniz 40 yetiyorBizim salı günü olucak pazar günü çatlatma ignemi yapıcam iğneden 2 saat önce bize ilişki önerdiler zAten geriye sadece bi gün kalıyo o gün ilişki yasak sadece
bende 1 ay ara vermiştim. bu ay tekrar denicem. şu an adetim. iğnelere başladım . salı günü kontrole gidicem.Evet cnm doktorum Günseli hanım ama aşılama yapamadık malesef bu ay tekrar işte ilk ve son kez deneyecegeim eğer bir olay daha çıkmazda aşılama yapabilirsen :)
Hadi hayirli sonuçlar alırsın insallah canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatar versin insallah burda yzmayi unutma sakin sonucunu 10. günün değil mi canım belirti varmiMerhabalar bende 20temmuzda asilama yaptrdm ve sonucu beklyorm cok sabrszm Rabbim isteyen herkese nasp etsin
Canım bende yarın gidicem istersen bu ay bekleyelim dedi ama öbür ayda bayrama denk geliyor hesapladı bu ay yapalım dedi zaten bi kere deneyecegeim bakalım hayırlısı artık iyice umudum gitti iki tedaviden sonra aşılama yapamadık ve psikolojik çok kötü gerçekten... Kadın o kadar moral vermeye çalışıyor ama bakalım artık. :)bende 1 ay ara vermiştim. bu ay tekrar denicem. şu an adetim. iğnelere başladım . salı günü kontrole gidicem.
neden yapılmadı pekiCanım bende yarın gidicem istersen bu ay bekleyelim dedi ama öbür ayda bayrama denk geliyor hesapladı bu ay yapalım dedi zaten bi kere deneyecegeim bakalım hayırlısı artık iyice umudum gitti iki tedaviden sonra aşılama yapamadık ve psikolojik çok kötü gerçekten... Kadın o kadar moral vermeye çalışıyor ama bakalım artık. :)
Valla cnm geçen ay olayların olduğu gündü doktor gelemedi malesef zaten o gelse embriyologlar yoktu yapamadık bide mart ayında deneyecektik gittik evlilik cüzdanı yok vs dediler sonra fazla para çıkarttılar doktorda aradı niye ücret böyle diye yanlışlık olmuş dediler o zamanda artık bdn sinirden kudurmustum yaptirmadik geri geldimneden yapılmadı peki
İnşallah hayırlısı ile olur canım ya rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı etsinhayirli cumalar kizlar bugün benim asilama günüm 11:00 gibi yapilacak dulariniza talibim Allah hayirlisini versin insallah...
alla alla şanssızlık olmuş canım. hayırlısı olsun. ben haziranda yaptırmıştım tutmadı. bizdeki sorun morfoloji..Valla cnm geçen ay olayların olduğu gündü doktor gelemedi malesef zaten o gelse embriyologlar yoktu yapamadık bide mart ayında deneyecektik gittik evlilik cüzdanı yok vs dediler sonra fazla para çıkarttılar doktorda aradı niye ücret böyle diye yanlışlık olmuş dediler o zamanda artık bdn sinirden kudurmustum yaptirmadik geri geldim
Benimde rezevr az canım sadece ama yumurta gelismsiti 2 tanealla alla şanssızlık olmuş canım. hayırlısı olsun. ben haziranda yaptırmıştım tutmadı. bizdeki sorun morfoloji..
nasip kısmet bakalım neler bekliyor bizi
bu ay yapılcak mı asılama sımdı. adetın kacıncı gunundesın. aynı gun oluruz belkı :)Benimde rezevr az canım sadece ama yumurta gelismsiti 2 tane
Benim 2 bugün yarin basliyacagim cnm dün az oldum Dr bekleyelim dedi o yüzden ama benim yumurtalar yavaş gelişiyor 14 günü buluyor yani aşağı yukarıbu ay yapılcak mı asılama sımdı. adetın kacıncı gunundesın. aynı gun oluruz belkı :)
benım bugun adetın 3. gunu
anladım canım. öncekı asılamada 10. gun ıgne olmustum 12. gun asılama.Benim 2 bugün yarin basliyacagim cnm dün az oldum Dr bekleyelim dedi o yüzden ama benim yumurtalar yavaş gelişiyor 14 günü buluyor yani aşağı yukarı
Keçiboynuzu özütu iyi diyorlar ama canımanladım canım. öncekı asılamada 10. gun ıgne olmustum 12. gun asılama.
ama sımdı ne olur tabı bılemıyorum.
gelişsinde az gelişsin. yeterki sonu guzel olsun =)
bende esımı beslıyorum. artık ne kadar fayda ederse. hız normal gibi Sayısı baya iyi ama ama morfolojı 1.
Bugn 10.gunum belrtm ara ara kask agrlari hafif igne baymalari ozellkle sol gogs acisi ve asiri karn siskinlgi afbuyur gazHadi hayirli sonuçlar alırsın insallah canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatar versin insallah burda yzmayi unutma sakin sonucunu 10. günün değil mi canım belirti varmi
valla zaten onu yapıyoruz ama yenı basladık ıste. artık ne kadar fayda ederse.Keçiboynuzu özütu iyi diyorlar ama canım
Nasil çıktı okadar mümkün değil yanlışlık olmadığına eminsiniz dimiKzlar benm esmn sperm saysnda ve hareletllgnde problem vardi morfoloji icn yarar mi bilmyrm ama esm argi men kullandi ve sayi 1 ml de 18milyndan 116milyna ckti