- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
Hadi hayırlısı bakalim canım benim inşallah hamilesindir inşallah insallahBugn 10.gunum belrtm ara ara kask agrlari hafif igne baymalari ozellkle sol gogs acisi ve asiri karn siskinlgi afbuyur gaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı bakalim canım benim inşallah hamilesindir inşallah insallahBugn 10.gunum belrtm ara ara kask agrlari hafif igne baymalari ozellkle sol gogs acisi ve asiri karn siskinlgi afbuyur gaz
Canım benim eşim 4 ay proxseed plus kullandı daha sonra bıraktı doktorumu değiştirdim o da trental evicap klomen mukozero diye 4 ılac yazdı 6 ayı geçti hala kullaniyo ayrıca keçiboynuzu özü var eczaneden aldim günde 6 7 kasik yediriyodum Çakşir suyu var ondan iciriyodum gece yatmadan esin çok sıcak suyla yikanmasin ve banyoda cikarken o bölgesine bi kaç tas soğuk su döksün ayrıca gece yatmadan önce sert bi Türk Kahvesi yap içir ilişkiden bi 45 dakika bir saat önce filanvalla zaten onu yapıyoruz ama yenı basladık ıste. artık ne kadar fayda ederse.
Yararını gördük biz canimCanım benim eşim 4 ay proxseed plus kullandı daha sonra bıraktı doktorumu değiştirdim o da trental evicap klomen mukozero diye 4 ılac yazdı 6 ayı geçti hala kullaniyo ayrıca keçiboynuzu özü var eczaneden aldim günde 6 7 kasik yediriyodum Çakşir suyu var ondan iciriyodum gece yatmadan esin çok sıcak suyla yikanmasin ve banyoda cikarken o bölgesine bi kaç tas soğuk su döksün ayrıca gece yatmadan önce sert bi Türk Kahvesi yap içir ilişkiden bi 45 dakika bir saat önce filan
Zaten aşılama da spermler yikaniyo yıkama işleminden sonra iki katına cikiyo canımvalla zaten onu yapıyoruz ama yenı basladık ıste. artık ne kadar fayda ederse.
biz morfoloji bozuklugunu 1,5 sene sonra ogrendık canım. daha once 2 test yaptırmıstık. ama who ya gore olcum yapılmıs. sorun gorunmuyordu. varıkosel muayene fılanda oldu. problem yok demıslerdı ılacta vermedı.Canım benim eşim 4 ay proxseed plus kullandı daha sonra bıraktı doktorumu değiştirdim o da trental evicap klomen mukozero diye 4 ılac yazdı 6 ayı geçti hala kullaniyo ayrıca keçiboynuzu özü var eczaneden aldim günde 6 7 kasik yediriyodum Çakşir suyu var ondan iciriyodum gece yatmadan esin çok sıcak suyla yikanmasin ve banyoda cikarken o bölgesine bi kaç tas soğuk su döksün ayrıca gece yatmadan önce sert bi Türk Kahvesi yap içir ilişkiden bi 45 dakika bir saat önce filan
Eminiz cnm bzde cok sasrdk hatta aslma yaplmadan once bz bu degeri bilmydk aslama bttkten snra ogrendk saynn bukdr cktgniNasil çıktı okadar mümkün değil yanlışlık olmadığına eminsiniz dimi
insallah hayrlsyla hepmzcnm benmHadi hayırlısı bakalim canım benim inşallah hamilesindir inşallah insallah
faydasi oldumu bilmyrm ama fndk fstk kuru dut yemsti birde keci boynuzu kuru yapmstm onu brakali baya oldu ama argi men bence bu kdr yukseltti eczanede satlyo 98 tl sbh ogle aksam 1er tane iceck tok karnna bze dr.verdiNasil çıktı okadar mümkün değil yanlışlık olmadığına eminsiniz dimi
Benim esimin de 18 milyon sperm sayısı en son yatirdigimda öyleydi yani ama doktorumuz hiç bişey vermesifaydasi oldumu bilmyrm ama fndk fstk kuru dut yemsti birde keci boynuzu kuru yapmstm onu brakali baya oldu ama argi men bence bu kdr yukseltti eczanede satlyo 98 tl sbh ogle aksam 1er tane iceckin tok karnna bze dr.verdi
Canm sanrm bu ilac yeni tamda bilmyrm ama tavsye ederm daha dogrusu ilac degl takvye vtamn gbi dusn onerrm kullannBenim esimin de 18 milyon sperm sayısı en son yatirdigimda öyleydi yani ama doktorumuz hiç bişey vermesi
Teşekkür ederim bi arastircam bakalımCanm sanrm bu ilac yeni tamda bilmyrm ama tavsye ederm daha dogrusu ilac degl takvye vtamn gbi dusn onerrm kullann
aminn canim insallah sagolasin sende hayilrisiyla tedavine baslar sorunsuz olursun insallah asilamaniİnşallah hayırlısı ile olur canım ya rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı etsin
benmki bu gün yapildi canim hadi hayilrisi bakalim insallah güzel haberler vermek nasip olur birbirimizeKızlar yarın sabah asilamam olacak inşallah allahin izniyle çok heyecanliyim çok :)
Amiinnnn inşallah cnm kaç dakika yattin asilamadan sonraaminn canim insallah sagolasin sende hayilrisiyla tedavine baslar sorunsuz olursun insallah asilamani
benmki bu gün yapildi canim hadi hayilrisi bakalim insallah güzel haberler vermek nasip olur birbirimize
evet canim 1200 lerde 1000 in ustune ciktigi icin artik bakmana gerek yoj dedi dr ama usgde gorunmedigi icin supheleri var bi hafta kadar sonra muayenesine gidecegim
Usg için erken zaten canım hiç panik yapma daha çok küçük bekle biraz daha çok mutlu oldum canım dua et bizlere deevet canim 1200 lerde 1000 in ustune ciktigi icin artik bakmana gerek yoj dedi dr ama usgde gorunmedigi icin supheleri var bi hafta kadar sonra muayenesine gidecegim
canim yirmi dakika yattim sonra kalktimAmiinnnn inşallah cnm kaç dakika yattin asilamadan sonra
Hayırli olsun asilaman cnm nasıl geçti varmi bi sıkıntı ağrı sanci herhangi biseycanim yirmi dakika yattim sonra kalktim