- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
Anladım cnm tmm inşallah tutar aşılama sağlıklı bir gebelik olur insallahhhcanim yirmi dakika yattim sonra kalktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm tmm inşallah tutar aşılama sağlıklı bir gebelik olur insallahhhcanim yirmi dakika yattim sonra kalktim
sagol canim simdilik bi problem yok biraz gaz sancisi var sadece canimHayırli olsun asilaman cnm nasıl geçti varmi bi sıkıntı ağrı sanci herhangi bisey
amin canim insallah hepimiz hayirli haberler veririzAnladım cnm tmm inşallah tutar aşılama sağlıklı bir gebelik olur insallahhh
cnm esime söyledim de oda merak etti ilacın ismini soylermisin tam olarak bide kaç gün kullandıTeşekkür ederim bi arastircam bakalım
Cnm adi argi men bayanlar icnde var argi women ben kullanmadm ama esm kullandi ackcasi tam duzenlide kullanmadi daha ilk aldk dr.bze 90 gun gunde 3kez tok karnna dediC
cnm esime söyledim de oda merak etti ilacın ismini soylermisin tam olarak bide kaç gün kullandı
Bizim aşılama salı günü ozamana kadar kullansa yararı olurmu acabaCnm adi argi men bayanlar icnde var argi women ben kullanmadm ama esm kullandi ackcasi tam duzenlide kullanmadi daha ilk aldk dr.bze 90 gun gunde 3kez tok karnna dedi
Kullansn cnm olurmu olur saliya 4gun varBizim aşılama salı günü ozamana kadar kullansa yararı olurmu acaba
Etmezmiyim allah tum isteyenlerin gonlune gore versin..ben cok uzuldum cok agladim ve sonunda mutlu bir haber aldim devamini henuz kestiremesemde darisi sizlerin baskarina insallahUsg için erken zaten canım hiç panik yapma daha çok küçük bekle biraz daha çok mutlu oldum canım dua et bizlere de
Bence olur esimde duzensiz kulkanirdiBizim aşılama salı günü ozamana kadar kullansa yararı olurmu acaba
Allah yardimcin olsun cnm inşallah gelir bebisKızlar 1 saat sonra allah nasip kısmet ederse inşallah asilamaya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin
Allah yardimcin olsun canim insallah asilamanin sonucu sana bebegini getirir sende bol bol dua et asilama yapilirken..Kızlar 1 saat sonra allah nasip kısmet ederse inşallah asilamaya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin
Dua oku kendine birde dr asiyibyaptigi anda bi sogukluk agri hissedecekmisin dikkat etKızlar 1 saat sonra allah nasip kısmet ederse inşallah asilamaya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin
Soğukluk değilde agrim çok oldu canım benim rahmim yan duruyo rahmimi biraz dışarı cekmek zorunda kalıyo canım yanio o yüzden evdeyim şimdi yatıyorumDua oku kendine birde dr asiyibyaptigi anda bi sogukluk agri hissedecekmisin dikkat et
Amiinnnn inşallah canım ettim etmem mi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAllah yardimcin olsun canim insallah asilamanin sonucu sana bebegini getirir sende bol bol dua et asilama yapilirken..
Neden sordun canım ne oluyo ki öyle oluncaDua oku kendine birde dr asiyibyaptigi anda bi sogukluk agri hissedecekmisin dikkat et
İki yana yayilan bi sogukluk hissediyosun verdigi siviyi hissediyosun yani o da tüplerden n gectigini gosteriyoNeden sordun canım ne oluyo ki öyle olunca