- 17 Aralık 2015
- 26.627
- 48.561
- 598
Uzulmeyin hayirlisi boyleymus demekki belkide zamani var daha allah sevdigi kulunun istegini hemen yerine getirmezmis benden daha cok istesin diye onun dua etmesini severmisDun kanamam başladıçok ağrım var rabbim kimseye yasatmasin inşallah ruhen de bedenende çok yorgunum
Evet bende öyle teselli buluyorum sevmese imtihan etmezdi çok istediğim şeyle. Sadece gönül kırıklığı beden yorgunluğu ruh yorgunluğu yaşıyorumUzulmeyin hayirlisi boyleymus demekki belkide zamani var daha allah sevdigi kulunun istegini hemen yerine getirmezmis benden daha cok istesin diye onun dua etmesini severmis
Cok uzuldum allah gonlumuze gore versin skmayin caninizi yilmayin yine denersiniz artik erkekleri bile dogurtuyolar umudunuzu yitirmeyinBenim asilamam tuttu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı dün kanamam başladı
Anliyorum sizi ama toparlanin moral cok onemli kendinizle ilgilenin saclarinizi tarayin kiyafet deneyin makyaj yapin cikip dolasin moral depolayin kendinizeEvet bende öyle teselli buluyorum sevmese imtihan etmezdi çok istediğim şeyle. Sadece gönül kırıklığı beden yorgunluğu ruh yorgunluğu yaşıyorum
Zaten evde duruyorum eşimle sürekli disardayiz duvarlar üstüme üstüme geliyo evde durdukca inşallah senin asilaman tutar sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına canımAnliyorum sizi ama toparlanin moral cok onemli kendinizle ilgilenin saclarinizi tarayin kiyafet deneyin makyaj yapin cikip dolasin moral depolayin kendinize
Amin canim allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin ilk asilamanizmiydiZaten evde duruyorum eşimle sürekli disardayiz duvarlar üstüme üstüme geliyo evde durdukca inşallah senin asilaman tutar sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına canım
Yok cnm ikinci bu ilki olmadi ikinci oldu o da gitti 3. Yü istiyorum eylül ayında bakalım nasip artık ben bide kan pihtilasmasi hastasıyım asilamadan sonra günlük igneye başladım o da yipratti delik deşik oldu heryerim kan vere vere kollarım mosmor oldu hayırlısı bakalim bundan sonraAmin canim allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin ilk asilamanizmiydi
Allah hepimizin yardimcisi olsunYok cnm ikinci bu ilki olmadi ikinci oldu o da gitti 3. Yü istiyorum eylül ayında bakalım nasip artık ben bide kan pihtilasmasi hastasıyım asilamadan sonra günlük igneye başladım o da yipratti delik deşik oldu heryerim kan vere vere kollarım mosmor oldu hayırlısı bakalim bundan sonra
AmiiinnnAllah hepimizin yardimcisi olsun
Menegon biraz yakıcı bir iğne Can'ım kendin vuracaksan sivri tarafını iğnenin önce içeri sok.slm kzlar bnde bugun menogon ıgneye basıcam aysonu asılamamolck ksmetse hayrlısı bakalım ıgne ılk defa kullancm varmı tavsıyesı olan
Sıkma canını birtaneciğim regl oldun bekleyiş bitti yeni ay yeni umutlar için kapıyı aralasınBugun regll oldum
Menegon biraz yakıcı bir iğne Can'ım kendin vuracaksan sivri tarafını iğnenin önce içeri sok.
Cnm bnde kullandm igneyi brazck yakyo ilk yaptrdgnda snra gecyo 5tane kullanacksn dmislm kzlar bnde bugun menogon ıgneye basıcam aysonu asılamamolck ksmetse hayrlısı bakalım ıgne ılk defa kullancm varmı tavsıyesı olan
Bnde hast.de vurdurdum kendn vur demedi dr.umben vuramam cnm ya aksm acılde vuruncam.. ıdare etcez artık npalm mecbr
Hayrlsi osn cnm yeni ay yeni umutlar skma canni dcem bilyrm zor ama umudnu yitrmeBugun regll oldum
Cnm bnde kullandm igneyi brazck yakyo ilk yaptrdgnda snra gecyo 5tane kullanacksn dmi[/QUOTE
aksm 6da vrdurdum canım yanma yada agrım olmadı cok sukur. 4 tane kullancam carsmba kontrole gtcem buyumemısse heralde o son kalan bıtaneyıde vrncam
Cnm bnde kullandm igneyi brazck yakyo ilk yaptrdgnda snra gecyo 5tane kullanacksn dmi
Menegonu 4tane kullandm dr.a gttm 5.ciyi orda vurdular onun gecesi catlatma ignesi oldm cnm benm serephone hap ile yumurtalrm uyarldi hemende tepki verdi cok sukur 3yumurtm olustu meneganoyu buytmek icn verylar benm en buyugu 20 ml di sonuncuyu vurdrdgmda kac olmstr blemyrm asilamayla hamile kaldm cnmasılamaylamı hamıle kaldın sen canım ben bıtane klomen kullandım ıgneye gectım daha etkılıyms sanırım takdır allahın artık
Menegonu 4tane kullandm dr.a gttm 5.ciyi orda vurdular onun gecesi catlatma ignesi oldm cnm benm serephone hap ile yumurtalrm uyarldi hemende tepki verdi cok sukur 3yumurtm olustu meneganoyu buytmek icn verylar benm en buyugu 20 ml di sonuncuyu vurdrdgmda kac olmstr blemyrm asilamayla hamile kaldm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?