- 17 Aralık 2015
- 26.424
- 48.103
Carsamba yaptirdim dun kanamam yoktu ama az once oldu pembe deil ama cok acik kirmiziCanım kaçıncı günün yerleşme kanaması olabilir belki ?? Pmbemsi olur diyorlar ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Carsamba yaptirdim dun kanamam yoktu ama az once oldu pembe deil ama cok acik kirmiziCanım kaçıncı günün yerleşme kanaması olabilir belki ?? Pmbemsi olur diyorlar ama
Yani iki günde olmaz sanırımCarsamba yaptirdim dun kanamam yoktu ama az once oldu pembe deil ama cok acik kirmizi
Bencede ama dun kesilen kanama bugun neden tekrar basladiki bugun yorulmadim aslinda ama bulasik makinasi falan bosalttim yatmadigimdanmi oldu acabaYani iki günde olmaz sanırım
En guzelni dusn cnm yerlesme kanamasi olsnBencede ama dun kesilen kanama bugun neden tekrar basladiki bugun yorulmadim aslinda ama bulasik makinasi falan bosalttim yatmadigimdanmi oldu acaba
Cnm skma canni vardr bi hayr bu ayi degerlendr aslamadn snraki ay hamle kalanda cok belki onumzdeki ay gelr muczenYok yapmadim canim sonuc belli ki ciksa idrar testindede cikardi
Insallah oyledir tesekkur ederimEn guzelni dusn cnm yerlesme kanamasi olsn
Cnm skma canni vardr bi hayr bu ayi degerlendr aslamadn snraki ay hamle kalanda cok belki onumzdeki ay gelr muczen
Yok hayır olmadı canımAz once kanamam oldugunu fatk ettim sizdede oldumu acaba boyle
Kanamanız Devam etti mi? Dilerim yerleşme kanamasıdır.Az once kanamam oldugunu fatk ettim sizdede oldumu acaba boyle
Hayir 1 2 damla akti sonra durdu ama sancilarimda kesildi 2 3 gunde yerlesme kanamasi olurmukiYok hayır olmadı canım
Canım bende olmadığı için bir fikrim yok ama yerleşme kanaması bat tan bir kaç gün önce olurmuş genelde.Hayir 1 2 damla akti sonra durdu ama sancilarimda kesildi 2 3 gunde yerlesme kanamasi olurmuki
Ozaman yerlesme kanamasi degildiCanım bende olmadığı için bir fikrim yok ama yerleşme kanaması bat tan bir kaç gün önce olurmuş genelde.
Canım belki senin ki daha erken tarihte olur biz bilemeyiz.Ozaman yerlesme kanamasi degildi
Canım belki senin ki daha erken tarihte olur biz bilemeyiz.[/QUOTbenim rahim duvarim cok dardi dr aleti takarkende kanamam olmustu belki hala onun kanamasidir ufak bi kesik atmiati rahim agzina
benim rahim duvarim cok dardi dr aleti takarkende kanamam olmustu belki hala onun kanamasidir ufak bi kesik atmiati rahim agzinaCanım belki senin ki daha erken tarihte olur biz bilemeyiz.
Asilamadan sonra az miktarda kanama olabiliyor canım bende de peçeteye çok ufak miktarda gelmişti ordan gorudm asilamanin 2. Günüydü korkma içini rahat tut benimde aşılama da kanama oldu rahmim yan durduğu için Rahmi cekti önceCarsamba yaptirdim dun kanamam yoktu ama az once oldu pembe deil ama cok acik kirmizi
Icimi rahatlattiniz tesekkur ederim kac gun oldu asilamanizaAsilamadan sonra az miktarda kanama olabiliyor canım bende de peçeteye çok ufak miktarda gelmişti ordan gorudm asilamanin 2. Günüydü korkma içini rahat tut benimde aşılama da kanama oldu rahmim yan durduğu için Rahmi cekti önce
Benim asilamam tuttu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı dün kanamam başladıIcimi rahatlattiniz tesekkur ederim kac gun oldu asilamaniza