- 1 Ocak 2016
- 46
- 56
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım inşallah sen gönlünü ferah tut.Yok cnm zaten kan testi negatif çıkmıştı bugün de normal oldum zaten. Bir kere asılama deneyecektik oda tutmadı artık tüp bebek oda anca 3-4 ay sonraya üst üste olmuyor çok masraflı napalim hayırlısı olsun
Canım hangisini yaptın ne çıktı sonuç? Müjdemizi isteriz.KıZlar Bnm yarın testi yapmam gerekiyor acaba idrar testi yapmadan kan testi mi yaptırsam idrar testinde çıkar mı
Kan tahlili yapamadım köye geldik idrar tahlili yapmaktan korkuyorumCanım hangisini yaptın ne çıktı sonuç? Müjdemizi isteriz.
sizin tutmadımı aşılamanızHayırlısı olsun canım inşallah sen gönlünü ferah tut.
Önemli değil sizin mucizeniz de sizinledir inşallahyanlış okumuşum pardon
Canım bana sormuşsun sanırım ben aşılmadan sonra 13. Gün baktım idrarda silik çizgi vardı o gün tahlil yaptırdım değerim 21,7 idi.Sen idrar tahlili mi yaptın bide kaçıncı gün çıktı
Benimde 2 gunum kaldi dr un asistani gecen ayki adet tarihinde yap dedi ama herkes 14.gun yapmis adet tarihimi beklersem 19.gun falan oluyoCanım bana sormuşsun sanırım ben aşılmadan sonra 13. Gün baktım idrarda silik çizgi vardı o gün tahlil yaptırdım değerim 21,7 idi.
14. Günde yapabilirsiniz kan tahlili net sonuç verir. Bizi de haberdar edin hatta burada 12. Gün gören arkadaşlar da oldu hayırlısı olsun şimdiden müjdeyi bizimle de paylaşınBenimde 2 gunum kaldi dr un asistani gecen ayki adet tarihinde yap dedi ama herkes 14.gun yapmis adet tarihimi beklersem 19.gun falan oluyo
yarin 14. Gun ama tatil oldugu icin yaptiramicam ancak carsambaya14. Günde yapabilirsiniz kan tahlili net sonuç verir. Bizi de haberdar edin hatta burada 12. Gün gören arkadaşlar da oldu hayırlısı olsun şimdiden müjdeyi bizimle de paylaşın
Sizin ilk asilamada mi oldu allah saglikla kucağına almayi nasip etsin kac yildir deniyordunuz problem neydi bende asilama dusunuyorum artik ama tutmayacak gibi sacma bir hissim var yaaCanım hangisini yaptın ne çıktı sonuç? Müjdemizi isteriz.
Az once dayanamayip idrar testi yaptim14. Günde yapabilirsiniz kan tahlili net sonuç verir. Bizi de haberdar edin hatta burada 12. Gün gören arkadaşlar da oldu hayırlısı olsun şimdiden müjdeyi bizimle de paylaşın
Özel bir yerde yaptırabilirsiniz eğer imkanınız varsa acilde alıyorlaryarin 14. Gun ama tatil oldugu icin yaptiramicam ancak carsambaya
İdrara geçmesi için beta hcg değerinizin 20ml/mu olması gerekir ki bu en az değerdir bu da zaman alırAz once dayanamayip idrar testi yaptim
Alirlarmi bilmiyordum yarin gidip vereyim ozaman ama bu idrar testinden sonra umudumu yitirsim niyeyseÖzel bir yerde yaptırabilirsiniz eğer imkanınız varsa acilde alıyorlar
Merhaba Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah evet ilk aşılamada oldu. Eşimin de benimin de herhangi bir sorunu yoktu. İki yıl istedik ama sebepsiz dediler sonra aşılama deneyelim dedik doktor gerek yok dedi ama eşim ısrarcı oldu doktor da tamam diyince geldi mucizemiz içimizi hep ferah tuttuk ben hiç tutmayacağına inanmadım.Sizin ilk asilamada mi oldu allah saglikla kucağına almayi nasip etsin kac yildir deniyordunuz problem neydi bende asilama dusunuyorum artik ama tutmayacak gibi sacma bir hissim var yaa
Umut hep olsun eğer çok küçükse ya onu da üzüyorsan ;( Alırlar canım özelde.Alirlarmi bilmiyordum yarin gidip vereyim ozaman ama bu idrar testinden sonra umudumu yitirsim niyeyse
Tamam ozaman yarin vereyim getci yarin daha progestani biraktiktan sonra 3. Gun olacakUmut hep olsun eğer çok küçükse ya onu da üzüyorsan ;( Alırlar canım özelde.