- 9 Ağustos 2016
- 114
- 40
- 28
Cikti yokmus 1.20Canım çıktı mı sonucun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikti yokmus 1.20Canım çıktı mı sonucun?
Hayırlısı olsun canım benim kendini üzme çokCikti yokmus 1.20
Evet alıyorumProgestan alıyor musunuz
Baş dönmesi yapabilirEvet alıyorum
Canım sende durumlar Nasıl adet oldun mu ?
Kistten bnde supheleniyorum canim cunku gecikti ve adet agrisi gibi agri oluyorBenimde bugun 15.gunu adet olmadim. Adet agrisi cekiyorum belirli zamanlarda belim agriyor bugunde ama olmuyorum egilip kalkinca batma oluyor saniyelik. Acaba kist mi oldu ? Sabah idrar testi yaptim negatif cikti :)
İçtikten 1 saat sonra bas dönmesi başlıyor senin olmuş muydu
Kistten bnde supheleniyorum canim cunku gecikti ve adet agrisi gibi agri oluyor
Yok yapmadim canim sonuc belli ki ciksa idrar testindede cikardiKan testi yaptin mi tekrar
Bide kan yaptir istersenYok yapmadim canim sonuc belli ki ciksa idrar testindede cikardi
Bide kan yaptir istersen
Klomen ve ovitrelle kullandim evet ama bunlari asilamadan 2 ay oncede kullanmistim bu dikayetlerin hic biri olmadi ozamanAşılama öncesi klomen gibi ağızdan alınan ya da göbekten vurulan iğne kullandınız mı?
O halde bu durumun nedeni daha farklı.Klomen ve ovitrelle kullandim evet ama bunlari asilamadan 2 ay oncede kullanmistim bu dikayetlerin hic biri olmadi ozaman
Ben kullanmadım hiç ama kullananlar bundan şikayet etmişler.İçtikten 1 saat sonra bas dönmesi başlıyor senin olmuş muydu
Canım pzt bekle bakalım olmazsa doktora git inşallah kist olmamıştır canım.Benimde bugun 15.gunu adet olmadim. Adet agrisi cekiyorum belirli zamanlarda belim agriyor bugunde ama olmuyorum egilip kalkinca batma oluyor saniyelik. Acaba kist mi oldu ? Sabah idrar testi yaptim negatif cikti :)
Bende oyle dusunuyorum umarim guzel bir farkliliktirO halde bu durumun nedeni daha farklı.
Az once kanamam oldugunu fatk ettim sizdede oldumu acaba boyleO halde bu durumun nedeni daha farklı.
Canım kaçıncı günün yerleşme kanaması olabilir belki ?? Pmbemsi olur diyorlar amaAz once kanamam oldugunu fatk ettim sizdede oldumu acaba boyle