- 1 Ocak 2016
- 46
- 56
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım sende lekelenme oldu mu Bnm 2 gün geçti hala adet olmadım14. Günde yapabilirsiniz kan tahlili net sonuç verir. Bizi de haberdar edin hatta burada 12. Gün gören arkadaşlar da oldu hayırlısı olsun şimdiden müjdeyi bizimle de paylaşın
Canım bende lekelenme olmadı inşallah bebişin vardır kuzum ay bize müjdeyi tez vakitte ver ayyyyy çok heyecanlandımCan'ım sende lekelenme oldu mu Bnm 2 gün geçti hala adet olmadım
Can'ım adet oldum teşekkür ederim her türlü sorularımı cevapladınCanım bende lekelenme olmadı inşallah bebişin vardır kuzum ay bize müjdeyi tez vakitte ver ayyyyy çok heyecanlandım
Rica ederim canım benim keşke elimden daha fazlası gelse. Sağlığın yerinde olsun o Bebek mutlaka gelecek canım inancını kaybetme sakın.Can'ım adet oldum teşekkür ederim her türlü sorularımı cevapladın
Cok guzel dusunysn dr.un 1ay ara vermeyi dogru soylems cnm cnku aslamadn snraki ay gebelk sansi yuksektemmuz ayı sanırım hiç bereketli olmadı. bende ilk aşılamamı temmuzda yaptırdım ve şu an ikinci aşılama için adet olmayı bekliyorum. doktorum bir ay ara vermemiz gerektiğini söylemişti. gerçi polikistikten dolayı sanırım ilaçla adet olmam gerekecek ateşimi ölçüyorum tık yok artık kafasına göre takılmaya başladı bakalım. hayırlısı olsun kızlar üzmeyelim kendimizi morallerimizi yüksek tutmaya çalışırsak inşallah hakkımızda hayırlıysa olur.bunları kendimede söylüyorum. umutsuzluğa düşüyor insan çok saçma
Cnm asilamanin sonucu neKizlar bende asilama yaptırdım bugün 8.günüm ve igneler bittikten sonra bi kilo alımı sorunu var iştahım da açık değil yiyorum sayılmaz bu süre içerisinde 4 kilo aldım sizin durumunuz nasil
OlumsuzCnm asilamanin sonucu ne
Nolsun cnm istw yeniden basladik tedaviye hayırlısı bakalim heyecan kalmadı artık bende bu 3. Asilama olacak heyecanı yerini korku endişe kapladı rabbim hayırlısı versin insallah sen de durumlar nasıl sen napiyonnazarnur naptin canım nasılsın sende durumlar nasıl
Nazarnur hayırlısı olsun canım. Aklına kötü şeyler getirme.Nolsun cnm istw yeniden basladik tedaviye hayırlısı bakalim heyecan kalmadı artık bende bu 3. Asilama olacak heyecanı yerini korku endişe kapladı rabbim hayırlısı versin insallah sen de durumlar nasıl sen napiyon
Ne blim cnm ya heyecan kalmadı içimde eşim bile soruyo niye böylesin diye ama icimin kelebekler ölmüş galiba hersey allahtan rabbim ol derse olacak inşallahNazarnur hayırlısı olsun canım. Aklına kötü şeyler getirme.
Nolsun cnm istw yeniden basladik tedaviye hayırlısı bakalim heyecan kalmadı artık bende bu 3. Asilama olacak heyecanı yerini korku endişe kapladı rabbim hayırlısı versin insallah sen de durumlar nasıl sen napiyon
ay hadi inşallah cnm bnm hepimiz için hayırlısı olsun insallahHadi hayırlısı canım inşallah bu son olsun
Hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim. Bende 3. Asilamami oldum bu 7. Günüm bekliyorum bakalım hayırlısı olsun insallah.
Test yaptın mi cnmHadi hayırlısı canım inşallah bu son olsun
Hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim. Bende 3. Asilamami oldum bu 7. Günüm bekliyorum bakalım hayırlısı olsun insallah.
Test yaptın mi cnm