- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
Iyi bi igne cnm faydasni gorrsn guzel haberler alrsn insallahhem hap hem ıgnemı aldın onu blmıyodum cnm bnde 4 tane ullanp carsmba kontrole gtcem bakalm yumrtalara bakck sanırım klomnle ıı buyumstu bakalm bnnla nasıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bi igne cnm faydasni gorrsn guzel haberler alrsn insallahhem hap hem ıgnemı aldın onu blmıyodum cnm bnde 4 tane ullanp carsmba kontrole gtcem bakalm yumrtalara bakck sanırım klomnle ıı buyumstu bakalm bnnla nasıl olacak
Iyi bi igne cnm faydasni gorrsn guzel haberler alrsn insallah
Insallah insallah hep ayninyere yaptrma igneyi ben ilk 2 gun bacagmn ustme basamamstmınsallah cnm ıgneyı vrndgm yer acımaya basladıustune yatnca ama bu kadarına katlancaz allah bosa cıkarmasın emeklerımızı ınsaallah
Insallah insallah hep ayninyere yaptrma igneyi ben ilk 2 gun bacagmn ustme basamamstm
Kızlar ben çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki daha 1 haftam var ama ben hemen bakmak istiyorum. Hamile kalanlara bişey soracakmış hep beliniz agrıyor mu kasıklarınızda aynı şekilde
Kasklarm cok agrmsti benm cnm hamle kaldgmi ogrendgmde belm agrmsti ara ara test icn 12.gune kdr bekle cnm ilk idrarnla yapKızlar ben çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki daha 1 haftam var ama ben hemen bakmak istiyorum. Hamile kalanlara bişey soracakmış hep beliniz agrıyor mu kasıklarınızda aynı şekilde
Yaptr cnm bi sorn olmazbnde onu sorcaktm cnm 2 sını sol kalcama yapldı 2 sınıde saga yaptrsam olrmukı acıyo bıraz dahada acıyacak 2 ıgne daha var
Hayrlsi olsn cnm calsmalara devm vardr bizmni hayrlsyla gelsn insallahKızlar benim aşılmamda kimyasalla sonuçlandı regl olmayı bekliyorum
Kızlar benim aşılmamda kimyasalla sonuçlandı regl olmayı bekliyorum
Hayrlsi olsn cnm calsmalara devm vardr bizmni hayrlsyla gelsn insallah
Istedgn zmn istedgn seyi sorablrsn cnm kusur olmaz estagfrullah igne bel agrsi yapmyo cnm bnde yapmadi sadece bacak agrsi yapmsti kacnci gunun aslamadn kaynklida olablr rhtszlgndan dolayidacnm cok soru soruyorum ksusura bkma ama bısey daha sorcam ya... bu ıgne bel agrısı yaparmı zaten fızıge gıdıyodum agrıyo dıye smdı dahada agrmaya basladı nrmalmı
Istedgn zmn istedgn seyi sorablrsn cnm kusur olmaz estagfrullah igne bel agrsi yapmyo cnm bnde yapmadi sadece bacak agrsi yapmsti kacnci gunun aslamadn kaynklida olablr rhtszlgndan dolayida
Canım belki yerleşme kanamasıdır sonuçtan haberdar et bizi.Benimde tutmadı bugün hasta gibi oldum ama nasıl.oldum anlamadım bir iki damla ama çok fazla agrim var acaba jelden falab mi oldu rengi çok koyu yarın Dr ariyacagim eğer olmasam
Yok cnm zaten kan testi negatif çıkmıştı bugün de normal oldum zaten. Bir kere asılama deneyecektik oda tutmadı artık tüp bebek oda anca 3-4 ay sonraya üst üste olmuyor çok masraflı napalim hayırlısı olsunCanım belki yerleşme kanamasıdır sonuçtan haberdar et bizi.