- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
Bugn olmazsn sende bdaha test yaptr cnm belki mucizenn degeri yukselmstrYok canm bidaha test yapmadim bugun agrim var adet olurum diye dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugn olmazsn sende bdaha test yaptr cnm belki mucizenn degeri yukselmstrYok canm bidaha test yapmadim bugun agrim var adet olurum diye dusunuyorum
Yapicam canim hemde 2 tane yapicam yazarim yaptigim zmAnldm cnm yarn ilk idrarla yap olurmu bzede hbr et
Kizlar az once testi yaptim ve yine negatif
Insallah dedigin gibidir canim sabah sabah oyle bir yikima ugradim ki bu ay cok umutluydukCanim seni umutlandirmak istemem ama 12. Gün idrar testi için erken değilmi 14. Gün bile erken sayiliyo bence sen bide git kan testi ver inşallah hamilesindir. 6-7 aylık hamilelerin bile idrar testleri negatif çıkabiliyo adet olana kadar Allahtan ümit kesilmez
Insallah dedigin gibidir canim sabah sabah oyle bir yikima ugradim ki bu ay cok umutluyduk
Merhaba kasiklarinizda batma oluyormu acaba bendede gaz var ama belim agrimiyorKac gun oldu
Insallah canim kani verdim az once 1 saate alicamSen yinede umudunu kırıp üzme kendini Allahtan umut kesilmez. Şu mubarek günün yüzü suyu hürmetine allah yüzünü guldursun hamilesindir inşallah canım
En net sonuç çıkacak Canımmm iyi ettin. Dualrımız seninle bize haber et canım. Hayırlısını isteyelim.Insallah canim kani verdim az once 1 saate alicam
Merhaba kasiklarinizda batma oluyormu acaba bendede gaz var ama belim agrimiyor[/QU
kasıkta batma ağrı sancı bende hep oldu halen var
Sağol cnm beklemeye devam bi belirti yok ama :)[/QUOTO
Olsun canım sabırla bekleyelim inşallah ordadır ve büyüyordur mucizen.
Yumurtalıklar dışardan hormon takviyesi ile uyarılıyor bu da batma şeklinde sancı yapabilir canım. Bu bir erken gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama bende bu oldu ve çok şükür tutundu meleğim.Acaba tuttugu icinmi yoksa tutmayacak olsada bu agrilar yasaniyormu
Nasil yani asilarken hormon takviyedemi yapiyolarYumurtalıklar dışardan hormon takviyesi ile uyarılıyor bu da batma şeklinde sancı yapabilir canım. Bu bir erken gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama bende bu oldu ve çok şükür tutundu meleğim.
Canım sende durumlar Nasıl adet oldun mu ?Tabi bozukta olabilir o yuzden bosuna stres yapma bence idrar testleri okadar guvenilir degil
Aşılama öncesi klomen gibi ağızdan alınan ya da göbekten vurulan iğne kullandınız mı?Nasil yani asilarken hormon takviyedemi yapiyolar
Progestan alıyor musunuzKıZlar Bnm başım her gün 1 saate yakın dönüyor ilaçlar mı yapıyor
Canım çıktı mı sonucun?Insallah canim kani verdim az once 1 saate alicam