- 9 Ağustos 2016
- 114
- 40
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet agrisi gibi agrilarim oluyordu oda bgm sadece sabah oldu gecti sadece goguslerimde var biraz kizlar sizce sonuc degisirmi cok moralim bozuldu
Canım ne durumdasın? Testi yenileyecek misin?
Insallah canim nasil umutlanmistim bi anda moralim cok bozulduSeni cok iyi anliyorum insallah vardir hayirlisi
Bnmde adet agrim aksine gecti
Insallah canim nasil umutlanmistim bi anda moralim cok bozuldu
Sabah tekrar idrar yapip ona gore yapmayi düşünüyorumYarin kan testi yaptirip sonucu ogrenebilirsin aslinda canm
Sabah tekrar idrar yapip ona gore yapmayi düşünüyorum
Bnm yaptigim bu kan testinde testin kendi kontrol cizgisi bile cok gec cikti ve belli degildi tam insallah test yanlisttirHic bozma moralini ben cok kotu oldum da ne oldu degisen bisey yok.. ama idrar testine guvenme bence kan testi garanti
Insallah canjm inşallah senin sonuclarinda degisir seninde bebisin seninledirInsallah hakkinda hayirlisi ne ise oyle olsun canm insallah bebeqin sana tutunmustur..
Bnm yaptigim bu kan testinde testin kendi kontrol cizgisi bile cok gec cikti ve belli degildi tam insallah test yanlisttir
Insallah canim sabah tekrar yapicamTabi bozukta olabilir o yuzden bosuna stres yapma bence idrar testleri okadar guvenilir degil
Cnm neyaptn testini yenledn mi merak ettmTabi bozukta olabilir o yuzden bosuna stres yapma bence idrar testleri okadar guvenilir degil
Idrar testni ilk idrarnla mi yapmstn eger yapmadysan yarn sbh ilk idrarnla yap cnm ben 12.gun ilk idrarla yaptm hemen ckti 13.gun bdaha yaptm inanrmsn negatfti aradan braz zmn gectkten snra czgi belrmeye baslamsti oda cok inceInsallah canim sabah tekrar yapicam
Yok canim ilk odrarla yapmamistim 1 gibi falan yaptim testin kontrol cizgisi bile 10 dk sonra falan cikti oda cok siliktiIdrar testni ilk idrarnla mi yapmstn eger yapmadysan yarn sbh ilk idrarnla yap cnm ben 12.gun ilk idrarla yaptm hemen ckti 13.gun bdaha yaptm inanrmsn negatfti aradan braz zmn gectkten snra czgi belrmeye baslamsti oda cok ince
Sağol cnm beklemeye devam bi belirti yok ama :)Günler Nasıl geçiyor canım? Az kaldı sabırla büyüsün mucizen yerleşsin annesine.
Cnm neyaptn testini yenledn mi merak ettm
Anldm cnm yarn ilk idrarla yap olurmu bzede hbr etYok canim ilk odrarla yapmamistim 1 gibi falan yaptim testin kontrol cizgisi bile 10 dk sonra falan cikti oda cok silikti