- 17 Aralık 2015
- 26.425
- 48.111
Kusura bakmayin heyecandan sancidan sormak aklima gelmedi asilamaniz ne durumdaçok teşekkür ediyorum bilgilendirme için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayin heyecandan sancidan sormak aklima gelmedi asilamaniz ne durumdaçok teşekkür ediyorum bilgilendirme için
Insallah allah nasip eder de hep birlikte bebeklerimizi kucaklarizİNŞALLAH hiç bir sıkıntı olmadan bebiş müjdesi verirsin bize canım
Kac gun olduBnm aşrı şekilde belim agrıyor , karnımda gaz var bid baş dönmesi inşallah hamileyizdir
Kaçıncı gün? Gaz normal canım ilaçlardan oluyor genelde.Bnm aşrı şekilde belim agrıyor , karnımda gaz var bid baş dönmesi inşallah hamileyizdir
Sizinde yeniymis sizdende 21.gun progesteron testi istedilermi2 günüm bitti
2. Günüm kanamam falan olmadı sizde olmuş muyduKaçıncı gün? Gaz normal canım ilaçlardan oluyor genelde.
Yok istemediler sadece 28 inde beta Hcg hormonunu baktırabilirsin dedilerSizinde yeniymis sizdende 21.gun progesteron testi istedilermi
İlk gün bir iki damla oldu kanama kahverengi idi rengi.2. Günüm kanamam falan olmadı sizde olmuş muydu
Haydi hayırlısı olsun canımmmmm test ne ZamanKizlar bnm bgn 12. Gunum karnim cok fena sis ve kabizlik var
Test cuma gunu yaptircam canim kanama ne kanamasi oluyormus bnde oyle bsy olmamistiHaydi hayırlısı olsun canımmmmm test ne Zaman
Tam 14. Günü bekleyeceksin harikasın canım. İnşallah müjde verirsin. Benim aşılama günü eve dönünce peçeteyle silince bir kaç damla kahverengi kanama olmuştu normal demişti doktorum zaten.Test cuma gunu yaptircam canim kanama ne kanamasi oluyormus bnde oyle bsy olmamisti
Canım ne durumdasın? Testi yenileyecek misin?Sabah cok uzgundumde simdi gecti. Doktor da 2 gun sonra tekrar yapmami istedi ama ne alaka anlamadim 2.21 sonuc nekadar yukselir ki ? 5 filan olsa neyse umitlenip baktirayim 2 gun sonra amaan oyle iste heyecan stres 12 gun gecti bitti..
Insallah canim bnde olmamisti oyle bsy insallah bebisim tutmusturTam 14. Günü bekleyeceksin harikasın canım. İnşallah müjde verirsin. Benim aşılama günü eve dönünce peçeteyle silince bir kaç damla kahverengi kanama olmuştu normal demişti doktorum zaten.
Doktor tahrişten olabileceğini söylemişti zaten olmaması daha iyi Canım. İnşallah inşallah birtanem idrar testi de yapmadın değil mi?Insallah canim bnde olmamisti oyle bsy insallah bebisim tutmustur
Ilk defa hic bsy yapmadim bekliyorumDoktor tahrişten olabileceğini söylemişti zaten olmaması daha iyi Canım. İnşallah inşallah birtanem idrar testi de yapmadın değil mi?
Maşallah sabrınaIlk defa hic bsy yapmadim bekliyorum
Zor oldu ama basardimMaşallah sabrına