- 26 Ekim 2013
- 222
- 80
- 34
Cnm cok erken yapmyomsn testi ?
Bazilarinda cikiyomus ya belki diyorum iste yapiyorum normalde carsamba gunu test gunum ama bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm cok erken yapmyomsn testi ?
Cnm aslamann 12.gunu sbh ilk idrarnla yap poztfse kan aldr eger negatf ckarsa 14.gun bdaha yap 2gun daha sabret lutfn byle kafayi yiyo insan varmi yokmu dye bak suan kendne asri stres yaptn bilyrm cok zor beklemek ama mecbr beklenmeliBazilarinda cikiyomus ya belki diyorum iste yapiyorum normalde carsamba gunu test gunum ama bilemiyorum
Seni anlıyorum cnm bende dün akşam sabredemedim acile gidip kan testi verdim hiç bişey çıkmadı olmicaksa olmicak napalım ama daha erken bekle biraz daha cnmBazilarinda cikiyomus ya belki diyorum iste yapiyorum normalde carsamba gunu test gunum ama bilemiyorum
Sağol cnm bana kalsa aslında direk tüp bebek isterim ama biz araştırma hastanesinde yaptiriyoruz aşılamayı ve raporla yapiyolar özele gitsem direk tüp bebek yaptirabilirim ama oda maddi anlamda beni aşar açıkçası 3 denemeden sonra tüp bebek dedi doktorum bilemiyorum hayırlısı olsun hepimiz için Allah da yardimcin olsun cnmAlbir bende 2 aşılamadan sonra rahim filminde rahmimin t olduğunu öğrendikten sonra başka bi dr a gittim. Şimdi histereskopi olcam.. Bu yeni dr um aşılama için erkekte problem varsa (sertleşme,sperm.vb..) yada kadın cinsel ilişkiye giremiyorsa yapılması sonuç getirebilen bişeydir yoksa hiç bir faydası olmaz zaman kaybıdır dedi..sizdeki sorunu bilemiyorum tabi ama belkide benim gibi boşuna uğraşıyor olabilirsin...bi araştır istersen... seni çok iyi anlıyorum o umutların tek bi sözle yıkılması nasıldır bilirim.. allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda bu olumsuz tatsız günleri geride bırakabiliriz..hepimiz
xxanqelxx canım 10. Gün gerçekten erken ama sabırsızlığına da hak veriyorum. Negatif sonuçlar seni üzmesin en azından buna izin verme. Canım idrara geçmesi için zaten 20 ml/mu olması gerekiyor belki bebeğin seninle ama henüz çok küçük ona destek olacağına stres yaşatıyoruz o küçük mucizelere ..
Canım benim kıyamam sana .. İnşallah Allah hepimizi müjdeleriyle lütuflandırır. Az daha sabır canım.Canimm yazini okuyunca cok duygulandim insallah bende mutlu olurum buna okadar cok ihtiyacim var kii cok tesekkur ederim
Allah sana sağlık versin canım benim. İnşallah tez vakitte küçük mucizen tutunur sana. İçine dert atma sakın hepimiz buradayız dertleşiriz.Bu arada regl oldum kızlar ve 1.90 lik sonucun yukselebilme sansida tamamen ortadan kalktı zaten hissetmistim olcagimi
Hayırlı olsun canım benim.Kızlar Ben çatlatma iğnesi vurdum . Salı günü aşılama olacak inş dua. Edin çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun cnm inşallah güzel sonuçlanırKızlar Ben çatlatma iğnesi vurdum . Salı günü aşılama olacak inş dua. Edin çok heyecanlıyım
Adet tarihin ne zaman di cnm hemen ona yorma belki bebişin tutunma cabalaradirGunaydin kizlar bnm iki gundur akintim var ve adet olucak gibi birseyler oluyor karnimda
Allah sana sağlık versin canım benim. İnşallah tez vakitte küçük mucizen tutunur sana. İçine dert atma sakın hepimiz buradayız dertleşiriz.
Sağol cnm çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsinAllah sana sağlık versin canım benim. İnşallah tez vakitte küçük mucizen tutunur sana. İçine dert atma sakın hepimiz buradayız dertleşiriz.
Bgn gunum canim bakalim gunu bi kac gun gecerse test yapcamAdet tarihin ne zaman di cnm hemen ona yorma belki bebişin tutunma cabalaradir
Hadi hayırlısı hiç sıkma canını güzelce dinlen hep dua et cnm benm Allahın izniyle olucakBgn gunum canim bakalim gunu bi kac gun gecerse test yapcam
Insallah canim allah herkezi sevindirsinHadi hayırlısı hiç sıkma canını güzelce dinlen hep dua et cnm benm Allahın izniyle olucak