- 26 Ekim 2013
- 222
- 80
- 34
Kacinci gun ogrendin canm hamile oldugunu ? Benim 9.gunum bugunsagolasin canim amin insallah darisi sizlere insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gun ogrendin canm hamile oldugunu ? Benim 9.gunum bugunsagolasin canim amin insallah darisi sizlere insallah
canim ben 12. gün idrarda silik cizgiyi gördüm kan verdim 46 cikti bugün 15. günüm 194.4 cikti doktorum herseyin yolunda oldugunu 15-20 gün sonra muayeneye gelmemei söyledi bi kac gün daha bekle insallah hayirli haberler verirsinKacinci gun ogrendin canm hamile oldugunu ? Benim 9.gunum bugun
canim ben 12. gün idrarda silik cizgiyi gördüm kan verdim 46 cikti bugün 15. günüm 194.4 cikti doktorum herseyin yolunda oldugunu 15-20 gün sonra muayeneye gelmemei söyledi bi kac gün daha bekle insallah hayirli haberler verirsin
benim tek belirtim gögüs hassasiyeti oda progesteron kullaniyorum ondandir dedim ama son 3 gündür mide yanmasi sikayetlerim oluyor baskada belirtim yok canim. evet zaman zor geciyor ama sabir gerekli erkenden örenmekte pek iyi olmuyorZaman hic gecmiyor sanki .. peki belirtin filan varmiydi ?
benim tek belirtim gögüs hassasiyeti oda progesteron kullaniyorum ondandir dedim ama son 3 gündür mide yanmasi sikayetlerim oluyor baskada belirtim yok canim. evet zaman zor geciyor ama sabir gerekli erkenden örenmekte pek iyi olmuyor
hayirlisi olsun canim nasipte varsa zaten olacak insalalh hic stres yapma benim bu ay düsünecek zamanim bile olmadi inanBilgiler icin saol canim.. evet haklisin tuttumu diye bekle simdide bebegi gormek icin bekle hersey zor :) hakkimizda hersey hayirli olsun insallah..
Kimyasal gebelik geçiriyorum çok kotuyumKızlar yaaa ben nazarnur çok merak ediyorum inşallah hamile dir internet paketi filan bitmiştir de oyuzden yazamamistir hiç haber yok dimi
Canım benim üzülme nolur sabır et çok geçmiş olsun Allah büyüktür onun isteyipte yapamicagi hiç bişey yok hepimizin sınavı farklı biliyorum çok zor ama bi gün hepsi gecicek Allahın izniyleBen anne olamiycam galiba hiç içimdeki kelebekler öldü hayallerim öldü umutlarım öldü kırıldım döküldüm
canim senin icin cok üzgünüm ama kendini topla lütfen ben daha bir yil oldu dis gebelik gecirdim seni cok iyi anliyorum üstelik 10 gün hastanede yattim kürtaj olmak zorunda kaldim kemoterapi ilavci yapildi uzun süre korunmak zorunda kaldim zor zamanlar ama atlatilacak insallah sende anne olacaksin sadece zamanini bekliyor. 4 yildir ugrasiyorum 3 defa ilacla denedim iki asilama bi dis gebelik insan bazen tükeniyor heleki etraftaki gebeleri gördükce ama vakti zamani var Allah en iyisini bilir sende toparlanacaksin insallah güzel haberlerini alacagiz senindeBen anne olamiycam galiba hiç içimdeki kelebekler öldü hayallerim öldü umutlarım öldü kırıldım döküldüm
Canim bnm bu kadar karamsar olma insallah bi dahakinde olur yuce allah buyuk sen bol bol dua etBen anne olamiycam galiba hiç içimdeki kelebekler öldü hayallerim öldü umutlarım öldü kırıldım döküldüm
Insallahcanim senin icin cok üzgünüm ama kendini topla lütfen ben daha bir yil oldu dis gebelik gecirdim seni cok iyi anliyorum üstelik 10 gün hastanede yattim kürtaj olmak zorunda kaldim kemoterapi ilavci yapildi uzun süre korunmak zorunda kaldim zor zamanlar ama atlatilacak insallah sende anne olacaksin sadece zamanini bekliyor. 4 yildir ugrasiyorum 3 defa ilacla denedim iki asilama bi dis gebelik insan bazen tükeniyor heleki etraftaki gebeleri gördükce ama vakti zamani var Allah en iyisini bilir sende toparlanacaksin insallah güzel haberlerini alacagiz seninde
Ben anne olamiycam galiba hiç içimdeki kelebekler öldü hayallerim öldü umutlarım öldü kırıldım döküldüm
merhba cnm oldu ama arada ve cok hafifMerhaba ben pazartesi günü aşılama oldum 3 gün çok ağrım oldu dün gecede kasık aürısı değil ama sağa dön sola dön kasık batmasından uyuyamadm çok batıyo böyle bi durumla karşılaşan varmı
Bide başka hangi belirtiler oldu acabamerhba cnm oldu ama arada ve cok hafif