- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
hayırlısı inşallah bu sefer olur.Bnm polistik over var yumurtalarim gelismiyor igne ile getiriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı inşallah bu sefer olur.Bnm polistik over var yumurtalarim gelismiyor igne ile getiriliyor
Insallah canimhayırlısı inşallah bu sefer olur.
Canim bnmds akinti basladi 2 gundur agri bendede olmaya basladiSLm kizlar.. bugun 11.gunum.. hic akintim yok bitti yani ve adet agrisi gibi agri cekiyorum arada cok korkuyorum tutmadimi acaba ?
Canim bnmds akinti basladi 2 gundur agri bendede olmaya basladi
Tedaviye ne zmn baslamistiniz
Igne kac gun kullandin canimAdetimin 3.gunu basladik
Igne kac gun kullandin canim
Cnm benmde oyleydi adetme 5gun kdr vardi 12.gun test yapmstm yani arada bi sure olmustu benmde senn gbiBide kafama takilan birsey var benim yarin asilamada 12. Gunum olucak ama adet olmama 6 gun kalicak ? Sizinkiler adet tarihiyle ayni oluyor benimkinin arasi cok..
Dis gebelikte degerin asiri yuksek olabilecegini okumustum burda canim.Kızlar bisi sorcam bi arkadaşım var geçen ay birlikte aşılama yaptırdık onun ikinci asilamasi ve tuttu adeti 2 gün gecikince hastaneye gittik 780 lerde çıktı hcg si 3 gün sonra tekrar gitti 4181 çıktı 2 gün sonra da 7741 çıktı bi doktor ikiz büyük ihtimalle çok yükselmiş demiş ama baska bi doktorda dış gebelik olabilir demis ben pek inanmadim dış gebelik olsa bukadar çok yükselir mi dış gebelik le ilgili bilgisini olan varmi
Cnm benmde oyleydi adetme 5gun kdr vardi 12.gun test yapmstm yani arada bi sure olmustu benmde senn gbi
Kızlar bisi sorcam bi arkadaşım var geçen ay birlikte aşılama yaptırdık onun ikinci asilamasi ve tuttu adeti 2 gün gecikince hastaneye gittik 780 lerde çıktı hcg si 3 gün sonra tekrar gitti 4181 çıktı 2 gün sonra da 7741 çıktı bi doktor ikiz büyük ihtimalle çok yükselmiş demiş ama baska bi doktorda dış gebelik olabilir demis ben pek inanmadim dış gebelik olsa bukadar çok yükselir mi dış gebelik le ilgili bilgisini olan varmi
Kızlar selam test günü gelen var mı??
Doktor yap dediyse yap canım neden bekliyorsun cumaya kadar?Ben :) yarin 12.gunum doktor test yap dedi ama ben yapmiycam cumayi bekliycem kan testi icin :)
Doktor yap dediyse yap canım neden bekliyorsun cumaya kadar?