- 9 Ağustos 2016
- 114
- 40
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az once doktordan geldim yumurtalarim sag tarafimdaki.yumurtalarim sismis ve doktorum bu tedavinin olumlu oldugu ve tutacagini gosteriri buyuk ihtimalle tutucak bu ay dedi
Cuma cumartesi yap dediHadi insallah canim hayirlisi olsun ne zaman test yap dedi
Neyse az kalmis hadi bakalimCuma cumartesi yap dedi
Beklicem malesef sabretcemNeyse az kalmis hadi bakalim
Haydi hayırlısı canım inşallah tutacak.Az once doktordan geldim yumurtalarim sag tarafimdaki.yumurtalarim sismis ve doktorum bu tedavinin olumlu oldugu ve tutacagini gosteriri buyuk ihtimalle tutucak bu ay dedi
Insallah canim insallahHaydi hayırlısı canım inşallah tutacak.
Insallah canim asilamam tutmusturSaye- canım tebrikler inşallah bizde güzel haberler alırız :) kızlar testleri çok erken yapiyorsunuz evet beklemek zor ama bu seferde ciktimi indimi iğne etkisi mi iyice kafayi bozar bdn 10 ağustosta aşılama oldum 24. De test yapılacak dedi ben en kötü 12. Gün yaparım diye dusunuyordum ama hayırlısı ile günler geçer inşallah ve hepimiz iyi haberler alırız
İnşallah canım çok dusunmemeye çalis elinden geldiğince annem yanimda vallahi en son ona kizdim fanusa koyacak nerdeyse dedim ya bi bırakın rahat olayım zaten hareketlerine dikkat ediyorum o yanı ağır kaldirmama falan. Olacağı varsa insalal bizimle olacak :)Insallah canim asilamam tutmustur
sagol cnim insallah sizlerden de güzel haberler alirizSaye- canım tebrikler inşallah bizde güzel haberler alırız :) kızlar testleri çok erken yapiyorsunuz evet beklemek zor ama bu seferde ciktimi indimi iğne etkisi mi iyice kafayi bozar bdn 10 ağustosta aşılama oldum 24. De test yapılacak dedi ben en kötü 12. Gün yaparım diye dusunuyordum ama hayırlısı ile günler geçer inşallah ve hepimiz iyi haberler alırız
Ben 9 gün test yaptım çift çizgi çıktı 11 gün yaptım tek ciktiKizlarr bugun benim 8.gunum asilamada. Evde kaset test yaptim isiga bakinca 2.cizgi var ama normalde isiksiz bakinca gorunmuyo acaba ???
Kan testi yaptinmi canım ? 9 erken acaba ilaçların etkisi olabilir mi ?Ben 9 gün test yaptım çift çizgi çıktı 11 gün yaptım tek cikti
Ben 9 gün test yaptım çift çizgi çıktı 11 gün yaptım tek cikti
Tebrikler canim allah sag saglim bebisinj kucagina almayk nasip etsinkizlar selam benim kan sonucum cikti sükür olmasi gerektigi gibi yükselmis darisi isteyen bütün arkadaslara insallah Allah sizlerden de hayirli haber almayi nasip etsin
amin canim sagolasin insallah darisi isteyen bekleyen herkese insallahTebrikler canim allah sag saglim bebisinj kucagina almayk nasip etsin
kizlar selam benim kan sonucum cikti sükür olmasi gerektigi gibi yükselmis darisi isteyen bütün arkadaslara insallah Allah sizlerden de hayirli haber almayi nasip etsin
sagolasin canim amin insallah darisi sizlere insallahHayirli ugurlu olsun canim darisi basimiza..