Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende durumlar ağrılı dün hiç biseyim yoktu bugün yine ağrım var geçmedi şu günler biİyiyim canım bugün kafam rahat dün sınavım vardı iyi geçti. Sende durumlar nasıl
Hayırlısı olsun cnm sıkma canını bidahaki sefere olucak inşallah umudunu kesmeBenim malesef olmadı bu ay artık diğer aylara kaldı umutlar
Kaçıncı gün oldu canımBende durumlar ağrılı dün hiç biseyim yoktu bugün yine ağrım var geçmedi şu günler bi
Cnm 8. Gün idrar testi için çok erken benim 10. Günüm ama bekliyorum o test te bi yanlislik vardır umudunu kırmak istemem ama biraz daha sabır benceKizlarr bugun benim 8.gunum asilamada. Evde kaset test yaptim isiga bakinca 2.cizgi var ama normalde isiksiz bakinca gorunmuyo acaba ???
Aşılama günü nu saymazsak 10. Gün oldu sen ne için sınava girdin cnmKaçıncı gün oldu canım
Canım çok erken yapmışsın istersen iki gün daha bekleKizlarr bugun benim 8.gunum asilamada. Evde kaset test yaptim isiga bakinca 2.cizgi var ama normalde isiksiz bakinca gorunmuyo acaba ???
Ben doktora sınavına girdim canım. Maşallah az kalmış canım benim pzt durumun netleşir inşallahAşılama günü nu saymazsak 10. Gün oldu sen ne için sınava girdin cnm
Cnm 8. Gün idrar testi için çok erken benim 10. Günüm ama bekliyorum o test te bi yanlislik vardır umudunu kırmak istemem ama biraz daha sabır bence
Canım çok erken yapmışsın istersen iki gün daha bekle
Hayırlısı olsun hakkinda cnm. Bakalım beklicem sabirsizliklaBen doktora sınavına girdim canım. Maşallah az kalmış canım benim pzt durumun netleşir inşallah
Ondan eminsen kan testini yaptır inşallah vardır canımEvet erken biliyorum canim ama ignenin etkisi gitmis onu ogrendim en azindan :)
Teşekkür ederim canım evet insan sabırsızca bekliyor vallahiHayırlısı olsun hakkinda cnm. Bakalım beklicem sabirsizlikla
Ondan eminsen kan testini yaptır inşallah vardır canım
Hayırlısı olsun canım dört gün sonra beta hcg net sonuç verir müjdelerle gelirsinKan testi yaptirmayi dusunmuyorum canim ne zaman cift cizgi gorucem ozaman yaptiririm :)
Hayırlısı olsun canım dört gün sonra beta hcg net sonuç verir müjdelerle gelirsin
Hoşgeldinnnn CanımmmKizlar iyi gunler bn bgn biraz gec katildim