- 9 Ağustos 2016
- 114
- 40
- 28
Seninkinin birisi baya buyukmusBenimde 4 tane oldu biri 19 mm 2 si 15 mm biri 27 mm di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninkinin birisi baya buyukmusBenimde 4 tane oldu biri 19 mm 2 si 15 mm biri 27 mm di
Seninkinin birisi baya buyukmus
Akntya taklmayn kzlar benm hc olmadiSenin oluyormi akintin
Insallah canim boyle seyller dedikce bizi o kdr rahatlatiyosun ki cok saol ☺☺☺Akntya taklmayn kzlar benm hc olmadi
evet canim ilk 75 üniteyle basladim daha sonra 112,5 la devam ettimCanim gon
Canim senin yumurtaliklarini gonal f 450 buyuttumu ne kadarla baaladin sen igneye
canim o ohs diye bi sendrom fazla yumurta gelismesine bagli sivi toplaniyor öyle bidurumda islem yapilmaz iptal edilirKizlar gelistirici igneyi asiri vurulma sonucu yumurtalik sismesi oluyormus oyle birsey basina gelen varmi
Harikaaaaaaaaahayirli sabahlar kizlar benim beta degerim 46 cikti cumartesi tekrar edecegim insallah hayirli sonuclar alirim sizlerinde hayirli haberleri gelir
Harikaaaaaaaaa
Merhaba hayırlı olsun, Mutlu umutlu olun. Çatlatma iğnenizi tam saatinde yapın. Aşılama zor bir işlem değil rahat olun. Sonra da günlük hayatınıza dönün.Aslında nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum bu Çarşamba aşılama olacak
Nedemek cnm benm bzde bu yollardan gectk sknti yapmyn rht olmak gerek ☺Insallah canim boyle seyller dedikce bizi o kdr rahatlatiyosun ki cok saol ☺☺☺
En onemlisi kafann rht olmasi ve bol bol dua et cnm olacagna inan hayrlsyla sakn kendni kasma calsmysn aslamadn snra yat dinlen bol bol agr hc bi is yapmaAslında nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum bu Çarşamba aşılama olacak
yok hala bi haber insallah iyiidirKızlar Nazarnurdan haber yok değil mi?
Sanada Günaydın cnm nasılsınGünaydın bütün bebiş bekleyen umudu olan sabrı olan anne adayları
İyiyim canım bugün kafam rahat dün sınavım vardı iyi geçti. Sende durumlar nasılSanada Günaydın cnm nasılsın