- 9 Ağustos 2016
- 114
- 40
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istedgn herseyi sorablrsn cnm.Seni dinleyelim canim basindan gecene sormal lazim her zmn
benm hc byle bsey gelmedi cnm ilk defa duyuyrmKizlar gelistirici igneyi asiri vurulma sonucu yumurtalik sismesi oluyormus oyle birsey basina gelen varmi
Calisiyormusun sen asilamadan sonra biraz yattinmi
Aynen dinlenmek gerekiyormus bnde ayni sekilde surekli yatiyorum saolsun kaynanamla esim surekli hizmet ama insan kipirdamaya alisik oldugundan yatamiyorBen calismiyorum evdeyim asilamadan sonra hep yattim. Simdide hicbirsey yapmiyorum aslimda esim bisey yaptirmiyor surekli bi dinlenme halindeyim cok sıkıci..
Oyle karamsar olma canim insallah ikimizde ayni anda guzwl haberler alirizInsallahh benim pek umidim yok ama hayirlisi bakalim ..
Aynen dinlenmek gerekiyormus bnde ayni sekilde surekli yatiyorum saolsun kaynanamla esim surekli hizmet ama insan kipirdamaya alisik oldugundan yatamiyor
Benm akinti yok canim sadece kasik da ve goguste agri varAynen oyle hicbirsey yapmayincada insan sinirleniyor insallah bunlara deger.. senin akintin varmi ?
Benm akinti yok canim sadece kasik da ve goguste agri var
Ilk asilamamda cok olmusti akinti olda olmado zaten
Yok canim ne demek sorasora rahatlaticaz birbirimjziHadi hayirlisi bakalim yumurtalarin kac mm di ay merak ediyorum ya kusura bakma
Senin oluyormi akintin
Bnm 4 tane yumurtam oldu birisi 19 3 tanesi 17Hadi hayirlisi bakalim yumurtalarin kac mm di ay merak ediyorum ya kusura bakma
Bnm 4 tane yumurtam oldu birisi 19 3 tanesi 17
Insallah olur canim ikimizindeEvet benim yumurtalarim buyudugunde basladi bugun oldu hala devam ediyor