Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ozgskne2011 bugün nasılsın bakalım
iyi gibiyim düşünmemeye çalışıyorum pek. ufaktan ufaktan tüp bebek merkezi araştırması yapıyorum. dün akşam ankaradan gelince eşim koşa koşa testin yanına gitmiş silik bir çizgi çkmış çok silik belliki kuruyunca orda var olan doğal çizgi çıkar gibi olmuş onu söylüyor bana bak bu umut var demektir falan diye. nasıl ağlamak istedim içim katılmış artık kendimi tutmaktan onu bile yapamadım. umursamamaya çalışıyorum adet olmayı bekliyorum ayyy valla nasılım kısaca ve açıkca bilmiyorum

Bugün 21. Gun progesteron baktirdim 18.3 çıktı gebe kalanların gebe kaldıkları ay 40 60 çıkıyormuş belli ki olmadi
bu tahlili doktorum bana hiç yapmadı ve ben bir yerde yumurtlama olduğunu gösterir tahlil diye yazdığını okumuştum. hamileleikle bağlantısımı varmış.

Bende Bugün Yaptirdim Progesteron Tahlili. Benimde 10'un üstünde Bişi çikti. Acaba Gebelik Varmiki?? Ama Olsa Doktor Söylerdi Heralde Dimi? çünkü Oda Bakti Bugün, Yumurtlama Olmuş Dedi Bi Tek. Off Off!!

A arztin bak ben bir sitede çok eskiden yazılmmış iki tane yorum buldum. biri hamile ve değeri düşük öbürüde yumurtlama olmuş diyor. bilemedim.

ne güzel eşin meraklı enazından sana destek olmaya çalışıyor bide bu yönden düşünsene benimki ammmaaaannnnn düşüncesinde üzülürmü diye düşünemiyorum bile negatif sonuç aldığımızda bana vereceği tepkiyi azçok kestirebiliyorum olsaydı becerebilseydin şaşardım !

eşin nye böyle davranıyor olacağından emin tavrı falanmı var. evet çok şükür eşim destekçi hiç kırıcı olmadı ki yapısında yoktur böyle şeyler zaten. ama benim eşim tedaviye ilk başladığımızda sorun yok işte olacak ne acele ediyorsun derdi hep. hep olacak gözüyle baktıığı için pek umursamadı benide tedaviyide ama destek oldu. biz geldik bugünlere ve dayandık mı tüp bebek eşiğine ve bir kaç aydır eşimde başladı olmayacak mı niye olmuyor diye takmaya belki seninkide oyle birşeydir. bence bu konuyu açık açık konuşman gerek çünkü bu zor yok tek başına yürünmez.

aynen kişilikle alakalı tamamen eşimin yapısıda böyle umursamaz olursa olur olmazsa olmaz çünkü daha öncede dediğim gibi eksikliği yok 12 yaşında bir evladı var

Tek başıma yürütemediğim için burdan kopamıyorum zaten

Senin esine kizdim acikcasi ne demek becerebilseydin!! Senin elinde sanki Bir de ikincil erkek infertilitesi diye bi durumdan haberi yok sanirim 13 yil onceki sperm degerleriyle simdiki degerleri ayni olmayabilir ve sorun onda da olabilir! Esinde doktora gozuktu mu ? Erkeklerin de sperm degerleri yaslandikca degisiyo ve yasam tarziyla degisiyo 13 yil once bu kadar radyasyon yoktu o yuzden belki daha dogurgandi

kopma ozsman ve sana iyi geliyorsa devam et buraya. ama benim çocuğum var olsada olur olmasada bencillik

Kızlar doktorum asilama önerdi büyük ihtimalle önümüzdeki ay başlayacak üniversite hastanesinde yaptrcam ama fiyatları biliyor musunuz yaklaşık olarak

Kızlar doktorum asilama önerdi büyük ihtimalle önümüzdeki ay başlayacak üniversite hastanesinde yaptrcam ama fiyatları biliyor musunuz yaklaşık olarak
hakkında hayırlısı inşallah istediğine ulaşırsın benim yaptırdığım yer özel hastane üniversite değil ama ilaçlarla beraber tüm masraflar bizim 750-800 civarı idi

canım benim Allah eşine de senin yüreğindeki isteği versin ve senin de destekçin olsun
sen moralli sağlam tut
içine atma hiçbir şeyi güçlü durmanın sağlıklı yaşamanın en başta gelen şartı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…