-
- Konu Sahibi ozgskne2011
Haklısın ama işte uzulyorum ne yapayım bazen de vardır zamanı diyorum ne bileyim allak bullak oldumBugun bende ayni senin modundayım ama üzülmeninde dozunu kaçirmmk lazim güzelim
Herkezin bir sınavı var bizimkiside bu demekki yazmistim bak istersen daha oncelere beterin beteri var arkadaşim bide bunlrın uzerine esinin umursamazliğıni veyahut kırıci sozleri olunca dahada zor oluyor emin ol onun için içini ferah tut cık dolaş orgü ör puzzle yap kendini oyaliyacak biseyler bul bence cunku bebişlerimiz oldugu zaman bunlr firsat kalmicakHaklısın ama işte uzulyorum ne yapayım bazen de vardır zamanı diyorum ne bileyim allak bullak oldum
Allah onu bize verecekse hiçbirşey buna engel olamaz moralimizi buna dayanarak sağlam tutmalıyızOkudukça sinirlerim iyice geriliyor umutsuzluğa artıyor yok mo4rolojisi düşük olanda tutmazmis asilama bizim birinde yüzde 6 birinde yüzde 4 idi. İşte kelebek uçması gibi kanat crp ması gibi bişe oluyormuş tutunurken yok yok iste hiç bişe hissetmiyorum hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti bulantı sancı kramp çimdikleme yok hiç bişe yok tutmadı işte boşa umutlar boşa bekleyisler offffff
Ya ama okudukça moralim bozuluyor herkese 65 milyon 15 milyon enjekte edilmiş yıkama sonrası bizim 2 milyon du arasti4digim kadarıyla 1 milyon un uzeri yetiyormuş enjekte edilen ama yine de bunları duyunca benim şansım sıfır gibiAllah onu bize verecekse hiçbirşey buna engel olamaz moralimizi buna dayanarak sağlam tutmalıyız
bel ağrısı var bende ve kan pıhtılaşmam...
ümidim var Allaha güveniyorummm
canımm önemli olan sadece bir tanesinin çatlamış hazır yumurtaya girebilmesi ve bölünmenin başarıyla olması ben bile doktor düzgün enjekte yaptı diyor kendimi ona koşulluyorum buluştu spermle yumurta her şey güzel devam ediyor diyorum kendimeeYa ama okudukça moralim bozuluyor herkese 65 milyon 15 milyon enjekte edilmiş yıkama sonrası bizim 2 milyon du arasti4digim kadarıyla 1 milyon un uzeri yetiyormuş enjekte edilen ama yine de bunları duyunca benim şansım sıfır gibi
Ya doktoruma güveniyorum arkadaşım zaten kendisi güzel de enjekte etti ama işte umudum yokcanımm önemli olan sadece bir tanesinin çatlamış hazır yumurtaya girebilmesi ve bölünmenin başarıyla olması ben bile doktor düzgün enjekte yaptı diyor kendimi ona koşulluyorum buluştu spermle yumurta her şey güzel devam ediyor diyorum kendimee
inşallah olacak bebeklerimiz
buluştu spermle yumurta her şey güzel devam ediyor inşallah canım bebeğimize ümit vermeliYa doktoruma güveniyorum arkadaşım zaten kendisi güzel de enjekte etti ama işte umudum yok
Vajinismus oben gül ejder kesinlikle ona git hiç düşünme psikiyatrist kendisi hem de mükemmel Kadın doumcu için net bişe soyleyemicemAdana da hem vajinusmus hep pko hemde kanda pıhtılaşma durumlarımdan gerçekten anlayabilecek bir doktor arıyorum tavsiyelerinize açığımm
teşekkür ederim kendi kendime aşmıştım bazı tekniklerleVajinismus oben gül ejder kesinlikle ona git hiç düşünme psikiyatrist kendisi hem de mükemmel Kadın doumcu için net bişe soyleyemicem
Öyle deme bizimde 70 milyon (nerseyse türkiye nufusuYa ama okudukça moralim bozuluyor herkese 65 milyon 15 milyon enjekte edilmiş yıkama sonrası bizim 2 milyon du arasti4digim kadarıyla 1 milyon un uzeri yetiyormuş enjekte edilen ama yine de bunları duyunca benim şansım sıfır gibi
:) benim için mucize olur e biliyorsun ki artık mucizeler olmuyorÖyle deme bizimde 70 milyon (nerseyse türkiye nufusu) du enjektemizde cok basariliydi
ban sorsan bende seninle ayni dusüncelerdeyim tutumadı!
sipsirine nin dediği gibi düşüncemizzin pozitif olması önemli 1 tanecik melek yumurtayla buluştu kendini oluşturmaya çalışıyor ve sanin desteğine ihtiyacı var
benimde adet belirtilerim var 9.gunum bugun bazen yılıyorum ama bana bayram hediyesi hemde doğum günü hediyesi süprizi yapmak icin adet oluckamışım hissi veriyorminik 2mmlik bebişim
bak seninde öyle olucak
Aslında sorun da orda bizim hiç sorunumuz yok 1.5 yıl önce bebeğim enzimleri yükselmemesi sebebiyle düştü sonra 3-4 kez catlama ignesi oldu ama hala olmadi doktorumuz sorun yok ama bebek de olmuyo bizde aşılama yapalım artık dedik ama hayırlısı iste ..[/QUOTE]OTE="Denizlilisrsy, post: 41757786, member: 687274"]Insallah hersey gonlunce olsun tatlim sorununuz ne peki
Dogru karar vermişsiniz beklemek insani daha cok yıpratiyor cünkü hayirlisiysa asilamayla bebişineAslında sorun da orda bizim hiç sorunumuz yok 1.5 yıl önce bebeğim enzimleri yükselmemesi sebebiyle düştü sonra 3-4 kez catlama ignesi oldu ama hala olmadi doktorumuz sorun yok ama bebek de olmuyo bizde aşılama yapalım artık dedik ama hayırlısı iste ..