Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maşallah eşine Allah mutluluğunuzu yavrunuzla taçlandırsın inşallah
aminnn
kaçıncı gün olduki dur bir belki de eşine ilham oluyordur minik mucizeniz

Bugün 21. Gun progesteron baktirdim 18.3 çıktı gebe kalanların gebe kaldıkları ay 40 60 çıkıyormuş belli ki olmadi
arztin pembe gözlüklerini takar mısın 9 gün var daha belki de daha çok
içeride varolma çabasındaysa lütfen onu üzmeee
kaçıncı günden itibaren artıyormuş ben birde progestan kullanıyorum boşa koşmayım onun peşinden

Pembe gözlüklerim yok ki benim 21. Gun bakiliyor

ozgskne2011 canım naptın yaptırdın mı tekrar aşılama burayı açtığından beri ara ara bakıyordum. hazirandan buraya taşıdın konuyu, umarım herşey gönlünce olur.

Okadar çok aynı ki yasadiklarimiz ..
Ne kadar yakin arkadasimiz da olsa esimiz de olsa bizim ne hissettimizi anlayamazlar birine bunları konuşarak soylesen çok buyutuyorsun yapıyorsun takmadan olacak vs. Teselliler bide kizmalar.. Ne yapacaksın hayat böyle ve bu bizim imtihanimiz.. Bu mübarek gece de bütün çocuğu olmayan arkadaşlarıma ve kendime dualar ettim.. Şuan böyle hissetsen de tekrar ayaklanip yeni umutlar ile tupbebege adımını atacaksın ve bebeğinde sana adım atacak inş... İnanmaya umut etmeye devam... Yoksa hiç yaşanmıştır elbet birgün olacak uzul et sonra toparlan... Üzülme demek yersiz olacak, teselliler de öyle.. Seni ve yazılarını okuyorum zaten şuan duamdasin ismen... Rabbim en kısa zamanda başta seni , beni ve tum bizim gibilere hayırlı saglikli ozursuz kusursuz evlat nimeti ile nimetlendirsin insAllah...

benide dualarıne eklediğin için Allah razı olsun arkadaşım, Rabbim dualarını kabul eylesin bu gecenin hürmetine inşallah. ne kadar geniş ve güzel yürekli bir insansın. toparlanıyorum yavaş yavaş. yoruluyorsun ama vazgeçemiyorsun işte anne olma arzusuda böyle birşeymiş, bîyerde yeniden başlıyorsun.

Merhaba arkadaslar bugun oglen burda bi arkadasla konusuyoduk Onun esi kilolu ve motilite sorunu varmis ondan profertil kullaniyomus iste neyse ben de bizim motilitenin %60 oldugunu ve doktorlarin normal kabul ettigini soyledim O da dusuk dedi daha yuksek olmasi gerekirmis Acaba benim ilk 2 asilamam o yuzden mi tutmadi Dusukse neden doktorlar normal kabul ediyo Fikri olan ?

senin bu motilite dediğin hareketlilik mi. eğer öyleyse bizim doktor kurgere göre sınır % 15 ve seninki % 14,5 gayet normal daha ne olsun falan demişti. aman o zaman biz mumkün değil çocuk sahibi olamayız ya. iyide ben ilk aşılamada hamile kalmıştım.

Hayiiiir motilite hareketlilik demek :)) senin dedigin kruger morfoloji oluyo bizde de %15 ti Hareketlilik %50 nin uzerinde olmasi gerekiyormus bizde %60 asilamaya uygun yani sonucta yikaniyo o spermler ve hizlari artiriliyo Insallah sebep o degildir

hım ben karıştırdım o zaman çünkü aşılama yapan doktorum da ürploji doktoruda ikiside hareketlilik gayet iyi dedi, eşime sordum hangisi diye oda şu galiba diyerek birşey gösterdi. doktorlar organize olup bizi kandırmayacaklarına göre biz hep yanlış yeremi bakıyoruz ayy akşam gidip bakayım şu na yeniden ya, kafama takıldı.

Doktorlar tabi ki bizi kandirmiyolardir fakat cok endiselendirmemeye calisiyolar Bizim doktorda normal dedi ve hatta hicbi ilac onermedi bilemedim bende

Konu aynen senin özetlediğin gibi ama kişilik tatlım sorunu kişiiliği zaten

11. günüm ve gebelik testini eşim ısrarıyla yaptım sonuç tabiki negatif tek ve kocaman bir çizgi (

Tüm adet belirtilerim mevcut ama hala regli olmadım diye sevindiriyorum kendimi
yapmıcam gebelik testi dedim dedim yaptım bide bakakaldım test çubuğuna

canm ya nedesem boş...

Doktorlar tabi ki bizi kandirmiyolardir fakat cok endiselendirmemeye calisiyolar Bizim doktorda normal dedi ve hatta hicbi ilac onermedi bilemedim bende
ay evet ya bizimki ısrarla ameliyata karşı çıkmıştı eşim başlangıç varioselden ameliyat olmuştu 1.5 yıl öncede. hatta benim doktorumda ne varki bunda senin normal yolla çocuğun olur dedi olmayınca sebepsize girersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…