- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
-
- Konu Sahibi ozgskne2011
inşallah bebiştendirrBugün 4. Gün karnımın alt bölgesi belim ve kuyruk sokumunda ağrı diyemem ama bi rahatsızlık hissi var boyle gaz sancısı olur ya öyle bise belki de gerçekten gaz sancisidir
moral çok önemli burada herkes sıkıntılar yaşamış olabiliyor bak ben 4 gün uyuyamadım ağladım isyan ettim sinirlerim bozuktu ve kötüydüm içindekileri dökebileceğin insanlar olmalı bizler buradayızBenim aşılama sonrası 3.günüm hiçbir belirti yok bugün inanılmaz stresli bir gün geçirdim tum gun sinirimden ağladım bağırdım cagirdim olacaksa da bu stresin üstüne olmaz artik
günaydınnnnnnnherkese bgünaydun kızlar.
günaydınnnnherkese bgünaydun kızlar.
aminnnnnnnnnnnnnnnnen garip tarafıda o zaten bile bile vücudumuza eziyet sırf meleklerimiz olsun diye seve seve razı geliyoruz hemde
Rabbim mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inşallah eziyetler ödül olarak geri döner bize hamiş oluveririz
inşallah tadarsın ve devamı da gelip kucağına alırsıninşallah senin taddığın sevinci bende tadabilirim bir hafta sonra hiç umudum yokken doktor inşallah hamilesin der banada :)
evet aşılamam 6 temmuz pzt yapıldıevet dikkat etmemiz lazım
Sizin aşılamanız yapıldımı peki
inşallah var bebişin ve sağlıcakla dünyaya getirirsinbende özel bir şirkette şube müdürüyüm günboyu aralıksız konusuyorum klimalı ortamda çalışıyorum ama ilk defa temmuz ayında nezle oldum
yinede iyi düşünmeye çalış ben çok umutlandırmıyorum kendimi umudun boş çıktığında yenik düşüyorsun çünkü içimdeki his bebek yok diyor ama ben olmazsa olmasın ne yapar ne eder eşimi tekrar ikna eder bu bebeği bulurum diyebiliyorum
günaydınnn inşallahgünaydınnnn
Herkez için musmutlu bir gün olsun
canım benim sağol iyi dileklerin için inan okudukca yüzüm gülüyor sayende teşekkür ederiminşallah var bebişin ve sağlıcakla dünyaya getirirsin
Allah belki de bizleri böyle destek olabilelim diye bu sayfada birleştirdicanım benim sağol iyi dileklerin için inan okudukca yüzüm gülüyor sayende teşekkür ederim
inşallahhhhhhhhvaaavvvvvv vuuuvvvv oleyyyyyy ne güzel birlik beraberlik görüyorum. ne kadar mutlu bir sayfa görüyorum inşallah başladığı gibi biter
tabi belirttiğim gibi geçtiğimiz günler için sana çok teşekkür ederim moral verdin Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsinnnvaaavvvvvv vuuuvvvv oleyyyyyy ne güzel birlik beraberlik görüyorum. ne kadar mutlu bir sayfa görüyorum inşallah başladığı gibi biter
yatırım yaptım tutmazsa sizde bana destek olursunuz diye. tabiki şaka. daha yolun başındasınız ve bu uzun zor süreçte ben kendime destek bulamadığım gibi çeşitli olaylarla çok üzülsüm ama atlattım o yuzden birilerine faydam olabiliyorsa ne güzel bana. elbetteki üzülüyor insan ama Rabbim büyük psylaştığun güzel dualar hep yol arkadaşım oldu. inşallah dua kapılarımız açıktırda kabul olur.tabi belirttiğim gibi geçtiğimiz günler için sana çok teşekkür ederim moral verdin Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsinnn
biz bu kadar emek veriyor sabrediyoruz inşallah Kahrın içinden gelen lütfa yavrularımıza kavuşacağızyatırım yaptım tutmazsa sizde bana destek olursunuz diye. tabiki şaka. daha yolun başındasınız ve bu uzun zor süreçte ben kendime destek bulamadığım gibi çeşitli olaylarla çok üzülsüm ama atlattım o yuzden birilerine faydam olabiliyorsa ne güzel bana. elbetteki üzülüyor insan ama Rabbim büyük psylaştığun güzel dualar hep yol arkadaşım oldu. inşallah dua kapılarımız açıktırda kabul olur.
İNŞALLAHHHHHvaaavvvvvv vuuuvvvv oleyyyyyy ne güzel birlik beraberlik görüyorum. ne kadar mutlu bir sayfa görüyorum inşallah başladığı gibi biter