Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim aşılama sonrası 3.günüm hiçbir belirti yok bugün inanılmaz stresli bir gün geçirdim tum gun sinirimden ağladım bağırdım cagirdim olacaksa da bu stresin üstüne olmaz artik
moral çok önemli burada herkes sıkıntılar yaşamış olabiliyor bak ben 4 gün uyuyamadım ağladım isyan ettim sinirlerim bozuktu ve kötüydüm içindekileri dökebileceğin insanlar olmalı bizler buradayız
özgürsakine Allah yavruna kavuştursun seni de hepimizi de

inşallah var bebişin ve sağlıcakla dünyaya getirirsin

canım benim sağol iyi dileklerin için inan okudukca yüzüm gülüyor sayende teşekkür ederim
Allah belki de bizleri böyle destek olabilelim diye bu sayfada birleştirdi bende mutlu hissettim şimdi
sen değerlisin ve iyi dileklerim hepimiz için içtenlikle biz bebişlerimiz için mücadele ediyoruz inşallah müjdelerimizi alacağız

vaaavvvvvv vuuuvvvv oleyyyyyy ne güzel birlik beraberlik görüyorum. ne kadar mutlu bir sayfa görüyorum inşallah başladığı gibi biter
tabi belirttiğim gibi geçtiğimiz günler için sana çok teşekkür ederim moral verdin Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsinnn

"Hazineyi hiç bilinen yere koyarlar mı? ''Sen lütfûn içinde kahrın, Kahrın içinde lütfûn gizli olduğunu bil...'' Hz. Mevlana
kızlar başka bir şey ararken aniden karşıma çıktı bu cümle
duygulandım sizlerle paylaşmak istedim

''Ey Rabbim, “Bana hayırlı olanı ver”;
Ve lâkin, isteklerim hayırsız olsa bile,
“Sen onu hayırlı eyleyip ver” diyorum ..
-hayırsızın da yüzünü hayra çevirecek olan sensin …''

tabi belirttiğim gibi geçtiğimiz günler için sana çok teşekkür ederim moral verdin Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsinnn
yatırım yaptım tutmazsa sizde bana destek olursunuz diye. tabiki şaka. daha yolun başındasınız ve bu uzun zor süreçte ben kendime destek bulamadığım gibi çeşitli olaylarla çok üzülsüm ama atlattım o yuzden birilerine faydam olabiliyorsa ne güzel bana. elbetteki üzülüyor insan ama Rabbim büyük psylaştığun güzel dualar hep yol arkadaşım oldu. inşallah dua kapılarımız açıktırda kabul olur.

biz bu kadar emek veriyor sabrediyoruz inşallah Kahrın içinden gelen lütfa yavrularımıza kavuşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…