Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım. Denizlilisrsy Denizlilisrsy canım inşallah sonuç iyidir. Ne olursa olsun biz tüpe karar verdik. Rapor işininde peşinden koş. Ben de bugün yeniden betaya baktırdım. 285'e düşmüş. Ne kadar yavaş.. bi sıfırlanmadı.. kanamam azaldı. Bugünler de çok yoğun olduğum için yazamıyorum.. ama aklımdasınız.

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım. Denizlilisrsy Denizlilisrsy canım inşallah sonuç iyidir. Ne olursa olsun biz tüpe karar verdik. Rapor işininde peşinden koş. Ben de bugün yeniden betaya baktırdım. 285'e düşmüş. Ne kadar yavaş.. bi sıfırlanmadı.. kanamam azaldı. Bugünler de çok yoğun olduğum için yazamıyorum.. ama aklımdasınız.
inşallah istediğin gibi sonuçlanır tatlım her şey...

daha zamanın var tatlım evet çok yavaş düşüyor hcg benim adet olmadan 3 dü 2 hafta sonrada adet gördüm adet bitiminde 0,100 dü
tüp en doğru karar bakalım çarşamba dr inşallah yardımcı olur

çok gribim boğazım hala geçmedi, o yuzden yazamıyorum ama okuyorum dikkat edin kendiniZe, galiba bu tüp ilaçları bağısıklık sistemimi zayıflattı, yoksa kuş gribimiyim?
ay öfff çok fena gribim ya.
haberleride sormayın , ah o giden canlar :KK43:

ozgursakine2011 .!.:
çok gribim boğazım hala geçmedi, o yuzden yazamm ama okuyorum dikkat edin kendiniZe, galiba bu tüp ilaçları bağısıklık sistemimi zayıflattı, yoksa kuş gribimiyim?
ay öfff çok fena gribim ya.
haberleride sormayın , ah o giden canlar :KK43:

Ya cok GGeçmiş olsun. Bu havalar tehlikeli. Ilaclardan sonra iyi beslenmen gerekiyor.

allah sonumuzu hayir etsin. Umarim daha baska olaylar olmaz.

ne bileyim depresyona girdim sanırım geçer heralde o kadar ilaç kontrol of of düşündükçe daral geliyor

al bendende o kdar masraf üstüne masraf açılıyo benim evdeki dolap sen bozul 1 haftadır bozukmuş annemlerin bizim ne kdr kurban eti varsa hepsi çöpe gitti hepsi hemde 1 dana 2 kuzu rabbim yedirmicekmiş demekki şimdi dolabın masrafınamı yanayım etlerin masrafınamı yanayım giden emeğemi yanayım ecdeki çürük et kokusunamı yanayım onu geçtik
hastaneler grevdeymiş çarşamba bizim randevumuzuda yogunlukta inşallah işimizi görebiliriz
onuda geçtim haftaya eşimin ist. da sergisi var oraya masraf var offff uletyn

al bendende o kdar masraf üstüne masraf açılıyo benim evdeki dolap sen bozul 1 haftadır bozukmuş annemlerin bizim ne kdr kurban eti varsa hepsi çöpe gitti hepsi hemde 1 dana 2 kuzu rabbim yedirmicekmiş demekki şimdi dolabın masrafınamı yanayım etlerin masrafınamı yanayım giden emeğemi yanayım ecdeki çürük et kokusunamı yanayım onu geçtik
hastaneler grevdeymiş çarşamba bizim randevumuzuda yogunlukta inşallah işimizi görebiliriz
onuda geçtim haftaya eşimin ist. da sergisi var oraya masraf var offff uletyn
geçen yıl bende öyle 4 yıllık dolabı gömüp üstüne soğuk su içtim bacım geçmiş olsun yanmamış kömür ve açıkta kahve koy evin içine mutfağa

geçen yıl bende öyle 4 yıllık dolabı gömüp üstüne soğuk su içtim bacım geçmiş olsun yanmamış kömür ve açıkta kahve koy evin içine mutfağa

sağol kuzum neler neler koydum limonlar kahveler oda kokuları :)

ama lütfen negatif olma olurmu sen daha iyi biliyorsun psikolojinin ne kadar önemli olduğunu

X