Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet var ibare söyle son 3 yil içinde diğer yöntemlerden sonuç almamış olmak sgk sayfasında n bakabilirsin

günaydın kızlar,
ben dün akşam adet oldum 1 gün gecikmişti bu sabah test yapacaktım sözde ama umutlanmama bile zaman vermedi malesef şimdi sırada rahim filmi var sürece yeniden başlamış gibiyim. iyiye mi kötüye mi gidiorum bilemedim.

Kötüye gitmek diye birşey yok iyiye hep daha iyiye gidicez önce bizim bedensel ruhsal sagligimiz

yeni bir başlangıç hiç bir zaman kötü olmaz tatlım herşey yolunda gidicek bu defa sen merak etme hem rahim filminden sonrada hamile kalan birsürü insan var

benada bu şekilde söylendi eşinin spermi 0 çıkıyorsa yada senin yumurta rezervin yetersiz çıkıyorsa yada yumurtalık veya tüplerde sorun varsa heyet raporuyla tüp bebek raporu çıkıyor

erkek de yaş sınırı yok ama kadında 40 yaş sırı var evet bence tyinede rapor için şansıonı dene 1 kere aldınmı tutmazsa eğer 3 defa deneyebiliyorsun

erkek de yaş sınırı yok ama kadında 40 yaş sırı var evet bence tyinede rapor için şansıonı dene 1 kere aldınmı tutmazsa eğer 3 defa deneyebiliyorsun
o 40 yaş 40 yaşından gün almak demek canım yani ben 2 kasımda 39 olup 40 yaştan gün almam gerekiyor hemşire hiç olmazsa ilaç raporu çıkarmak için koşturdu bugün ama adetin 2 .günü testlerimde 6 ayı geçtiği için o olmuyor yani yapacak bir şey kalmadı gerçi 2 aşılama da tutmuş buraya gelene kadar kendi kendine bile olabilir bozma moralini vs dedi önce genetiğe gidip testlerimizi yaptıracaz onlar zaten 2 ayda çıkıyormuş

Bana 1 ay demişlerdi ama belki bizim sadece kan pıhtılaşması araştırılacağı için genetik de 2 ay da çok uzun ya zaten sırayı 1 ay sonraya zor alıyorsun

evet bnde okudum ama aşılama tutmayınca ondan pek umut edemiyorum
Amannn kuzucum bana doktorlar çok sanslisin çok sanslisin dediler bugünkü hemşire dediki çok sanslisin 2 asilamanin da tutması mucize asilamayi resmen insanları oyalamak için yapıyorlar gibi geldi bana sanslisin sanslisin diye diye dr ların nazar I değdi bana :) şanslar elimde patladi

kızlar okuyorum yaZdıklarınızı, ümitsizlik yok bol bol dua edelim.
ben faranjit oldum çok fenayım malum öğretmen hastalığı işte, gribe çevirecek gibi bu yüzden çok yorgun hissediyorum kendimi o yuzden katılamadım.

evet canım gerçekten şanslısın tutması konusunda. en azından şimdi sorunu çözmeye çalışacaksın. ben sorunu bile bilemiyorum henüz. yani hep diyoruz ya hiç olmaması mı olupta kaybetmek mi diye? bu sorunun cevabı benim için olması, yani kaybetsem bile en azından hamile kalabiliyorum diyeceğim. ama senin için hiç olmaması belki de. yani ne olmazsa kendimizde onun iyi olduğuna inanacağız.
çok bilinmeyenli denklem işte. okulda da sevmezdim zaten

çok geçmiş olsun canımm. ya etrafta herkes öle. çalışanların daha çok dikkat etmesi lazım malesef.

Herseyin zamani var canim. En iyisini Allah bilir. Bak ben 6 ay bekleyecegim. Kafama gore istedigime gore birsey yapamiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…