- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.961
:)veeeeeeeee
bir tartışma konusu daha 3 yıl şart mı değil mi heryerde ikilem var maalesef, bu konunun içinden bende çıkamamıştım.
Evet var ibare söyle son 3 yil içinde diğer yöntemlerden sonuç almamış olmak sgk sayfasında n bakabilirsinArkadaşlar size bişey danışmak istiyorum BN 16 aylık evliyim ve bugün 3.aşılamamı oldum devletfr tüp bebek yaptırmak için 3 yıl evli olma şartı mı var acaba bilgisi olan var mı o zaman BN bu aşılamam da tutmazsa 1.5 yıl beklicem mi
Kötüye gitmek diye birşey yok iyiye hep daha iyiye gidicez önce bizim bedensel ruhsal sagligimizgünaydın kızlar,
ben dün akşam adet oldum 1 gün gecikmişti bu sabah test yapacaktım sözde ama umutlanmama bile zaman vermedi malesefşimdi sırada rahim filmi var sürece yeniden başlamış gibiyim. iyiye mi kötüye mi gidiorum bilemedim.
günaydın kızlar,
ben dün akşam adet oldum 1 gün gecikmişti bu sabah test yapacaktım sözde ama umutlanmama bile zaman vermedi malesefşimdi sırada rahim filmi var sürece yeniden başlamış gibiyim. iyiye mi kötüye mi gidiorum bilemedim.
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/tr/genel_saglik_sigortasi/saglik_hizmetleri/tup_bebek_tedavisi kızlar yönetmeliği burda benim kuzenim tüpünün biri alındı birinide açılma ihtimali yok bu şekilde 3 yıl dolmadan tüp bebek yaptı sgk nın doktoru dediki tüp bebeği yapın bizi mahkemeye verin onlarda aynı öyle yaptılar yani başka türlü olmaz raporu olduğu halde süreç böyle gelişti
benada bu şekilde söylendi eşinin spermi 0 çıkıyorsa yada senin yumurta rezervin yetersiz çıkıyorsa yada yumurtalık veya tüplerde sorun varsa heyet raporuyla tüp bebek raporu çıkıyor[/QUOTE
Şundan eminim yaşım doldu benimkini ödemiyor39 yaş nedir ya millet 44-45 yaşında deniyor oluyor
o 40 yaş 40 yaşından gün almak demek canım yani ben 2 kasımda 39 olup 40 yaştan gün almam gerekiyor hemşire hiç olmazsa ilaç raporu çıkarmak için koşturdu bugün ama adetin 2 .günü testlerimde 6 ayı geçtiği için o olmuyor yani yapacak bir şey kalmadı gerçi 2 aşılama da tutmuş buraya gelene kadar kendi kendine bile olabilir bozma moralini vs dedi önce genetiğe gidip testlerimizi yaptıracaz onlar zaten 2 ayda çıkıyormuşerkek de yaş sınırı yok ama kadında 40 yaş sırı var evet bence tyinede rapor için şansıonı dene 1 kere aldınmı tutmazsa eğer 3 defa deneyebiliyorsun
o 40 yaş 40 yaşından gün almak demek canım yani ben 2 kasımda 39 olup 40 yaştan gün almam gerekiyor hemşire hiç olmazsa ilaç raporu çıkarmak için koşturdu bugün ama adetin 2 .günü testlerimde 6 ayı geçtiği için o olmuyor yani yapacak bir şey kalmadı gerçi 2 aşılama da tutmuş buraya gelene kadar kendi kendine bile olabilir bozma moralini vs dedi önce genetiğe gidip testlerimizi yaptıracaz onlar zaten 2 ayda çıkıyormuş
O testlerin sonucunda da birsey çıkacağı ni saniyirum da işte uğraşıp duruyoruz Allah sonucunu Hayır etsinBana 1 ay demişlerdi ama belki bizim sadece kan pıhtılaşması araştırılacağı için genetik de 2 ay da çok uzun ya zaten sırayı 1 ay sonraya zor alıyorsun
evet bnde okudum ama aşılama tutmayınca ondan pek umut edemiyorumyeni bir başlangıç hiç bir zaman kötü olmaz tatlım herşey yolunda gidicek bu defa sen merak etme hem rahim filminden sonrada hamile kalan birsürü insan var
Amannn kuzucum bana doktorlar çok sanslisin çok sanslisin dediler bugünkü hemşire dediki çok sanslisin 2 asilamanin da tutması mucize asilamayi resmen insanları oyalamak için yapıyorlar gibi geldi bana sanslisin sanslisin diye diye dr ların nazar I değdi bana :) şanslar elimde patladievet bnde okudum ama aşılama tutmayınca ondan pek umut edemiyorum
evet canım gerçekten şanslısın tutması konusunda. en azından şimdi sorunu çözmeye çalışacaksın. ben sorunu bile bilemiyorum henüz. yani hep diyoruz ya hiç olmaması mı olupta kaybetmek mi diye? bu sorunun cevabı benim için olması, yani kaybetsem bile en azından hamile kalabiliyorum diyeceğim. ama senin için hiç olmaması belki de. yani ne olmazsa kendimizde onun iyi olduğuna inanacağız.Amannn kuzucum bana doktorlar çok sanslisin çok sanslisin dediler bugünkü hemşire dediki çok sanslisin 2 asilamanin da tutması mucize asilamayi resmen insanları oyalamak için yapıyorlar gibi geldi bana sanslisin sanslisin diye diye dr ların nazar I değdi bana :) şanslar elimde patladi
çok geçmiş olsun canımm. ya etrafta herkes öle. çalışanların daha çok dikkat etmesi lazım malesef.kızlar okuyorum yaZdıklarınızı, ümitsizlik yok bol bol dua edelim.
ben faranjit oldum çok fenayım malum öğretmen hastalığı işte, gribe çevirecek gibi bu yüzden çok yorgun hissediyorum kendimi o yuzden katılamadım.
kızlar okuyorum yaZdıklarınızı, ümitsizlik yok bol bol dua edelim.
ben faranjit oldum çok fenayım malum öğretmen hastalığı işte, gribe çevirecek gibi bu yüzden çok yorgun hissediyorum kendimi o yuzden katılamadım.
günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?