Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım gerçekten şanslısın tutması konusunda. en azından şimdi sorunu çözmeye çalışacaksın. ben sorunu bile bilemiyorum henüz. yani hep diyoruz ya hiç olmaması mı olupta kaybetmek mi diye? bu sorunun cevabı benim için olması, yani kaybetsem bile en azından hamile kalabiliyorum diyeceğim. ama senin için hiç olmaması belki de. yani ne olmazsa kendimizde onun iyi olduğuna inanacağız.
çok bilinmeyenli denklem işte. okulda da sevmezdim zaten :rolleyes::rolleyes:
Benim ünden sınıf arkadaşım 5-6 düşük yaptı benim yaptığım gibi kontrole gidip kalbinin durdugunu öğrendiler 10 yaşında 1 kızı var ona hamile olduğunu bilmeden Karadeniz turunda uzun yürüyüşler Kaplıca sefaları yapmış şimdi de Kasım sonunda doğuracak inşallah 16 yılın içinde yapılan onlarca testten çıkan sonuçta hicbirsey canım hepimiz çok bilinmeyenli denklemleri z neden tutuyor neden tutmuyor çok belirgin birkaç sorun dışında dr lar başta olmak üzere kimse birsey bilmiyor aslında :)

Benim ünden sınıf arkadaşım 5-6 düşük yaptı benim yaptığım gibi kontrole gidip kalbinin durdugunu öğrendiler 10 yaşında 1 kızı var ona hamile olduğunu bilmeden Karadeniz turunda uzun yürüyüşler Kaplıca sefaları yapmış şimdi de Kasım sonunda doğuracak inşallah 16 yılın içinde yapılan onlarca testten çıkan sonuçta hicbirsey canım hepimiz çok bilinmeyenli denklemleri z neden tutuyor neden tutmuyor çok belirgin birkaç sorun dışında dr lar başta olmak üzere kimse birsey bilmiyor aslında :)
yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok, hayırlısı diyelim.

kızçeler hele bi bakın yahuuu
benim tahlillerden bir kaçı çıkmış da benim kafa pek basmadı siz anlarsınız
anti fosfolipid ıgg 4,20
anti fosfolipid ıgm 2,4
şimdi bu değer negatifmi pozitifmi yani pıhtılaşmam varmı yokmu bu değerlerden başka bişey yazmıyor yaw

anti fosfolipid ıgg 4,20
anti fosfolipid ıgm 2,4
şimdi bu değer negatifmi pozitifmi yani pıhtılaşmam varmı yokmu bu değerlerden başka bişey yazmıyor yaw
Pıhtılaşma testlerinde heterozigot monozigot falan yazmıyor mu

anti fosfolipid ıgg 4,20
anti fosfolipid ıgm 2,4
http://netlaboratuvar.com.tr/testler111.html şu sayfada var sanırım değerler 11 den küçük olunca normal oluyor

ozgskne2011 ozgskne2011 J jasmine7676 kızlar amh sonucum çıkmış 1,18 ng/ml sı 8,43 pmol/l

ne demek oluyo yani rezervim yetersizmiki acaba ya
yetersiz değil canım düşük diye geçiyor senin sonucun 8.43 ne onu anlamadım
Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)

AMH düzeyleri ng / mL

Optimal Fertilite 4.0 – 6.8
Yeterli Fertilite 2.2 – 4.0
Düşük fertilite 0.3 – 2.2
Çok düşük Fertilite 0.0 – 0.3
Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski) > 6.8

yetersiz değil canım düşük diye geçiyor senin sonucun 8.43 ne onu anlamadım
Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)

AMH düzeyleri ng / mL

Optimal Fertilite 4.0 – 6.8
Yeterli Fertilite 2.2 – 4.0
Düşük fertilite 0.3 – 2.2
Çok düşük Fertilite 0.0 – 0.3
Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski) > 6.8

Sağol tatlım benim rapor çıkarmı acaba bu değerle

Sağol tatlım benim rapor çıkarmı acaba bu değerle
hepsi başka bir şey söylüyor benim bahsettiğim kuzenimin 0.1 çıkmıştı üstelikte tüpün biri alındı biride açılamadı ona rağmen 3 yıl dolmadığı için çıkmadı kendileri ödeyip sgk yı mahkemeye verdiler artık mahkemeyi kazanmasalarda 20 ekimde bebişleri kucaklarında olacak inşallah

hepsi başka bir şey söylüyor benim bahsettiğim kuzenimin 0.1 çıkmıştı üstelikte tüpün biri alındı biride açılamadı ona rağmen 3 yıl dolmadığı için çıkmadı kendileri ödeyip sgk yı mahkemeye verdiler artık mahkemeyi kazanmasalarda 20 ekimde bebişleri kucaklarında olacak inşallah

hay maşallahhhh...

bakalım bize ne dicek doktor şimdilik göstermedim nasıl olsa adet le birlikte gidicez dr a o zaman gösteriyim diye ki umarım rapor çıkar ya gerçe çıkmasada masrafı göze almış durumdayız biz

hay maşallahhhh...

bakalım bize ne dicek doktor şimdilik göstermedim nasıl olsa adet le birlikte gidicez dr a o zaman gösteriyim diye ki umarım rapor çıkar ya gerçe çıkmasada masrafı göze almış durumdayız biz
Bizde bugün genetik kanlarimizi verdik hayırlısı bakalım

Denizlilisrsy Denizlilisrsy canım ben bu sonucu anlamadım, J jasmine7676 nın dediği gibi senin ki düşük, ve benimki 0.48 yetersiz mesela, eşimede senle konuştuktan sonra yine dedim rapor çıkartalım uğraşamam onun tantanasıyla dedi , bzizm durumumuz iyi, iyi olmayan yaarlansın, ne zaman altından kalkamam o zaman bakarız, işide biliyorsun psikolojik yıpranırız arada derede kalırız dedi bişey demedim artık,
ama senin o 8 li değer ne anlamadım çünkü bende tek rakam vardı.

Denizlilisrsy Denizlilisrsy canım ben bu sonucu anlamadım, J jasmine7676 nın dediği gibi senin ki düşük, ve benimki 0.48 yetersiz mesela, eşimede senle konuştuktan sonra yine dedim rapor çıkartalım uğraşamam onun tantanasıyla dedi , bzizm durumumuz iyi, iyi olmayan yaarlansın, ne zaman altından kalkamam o zaman bakarız, işide biliyorsun psikolojik yıpranırız arada derede kalırız dedi bişey demedim artık,
ama senin o 8 li değer ne anlamadım çünkü bende tek rakam vardı.

Benim eşimde bu tepkiyi veriyor bana ya :KK43:
ama rapor olursa 3 denemeye kadar hakkımız oluyor eğer tutmazsa ben başıma geleceği biliyorum para yok tekrar yaptırmam diyip çıkıcak işin içinden :KK43:
haliyle bende rapor için uğraşmak istiyorum ama bakalım çarşamba günü üniversteye gittiğimde bide ordaki dr a göstericem ona sorucam fsh ölçümüde isticem bakalım artık ya...
bunaldım yine :mad:

Benim eşimde bu tepkiyi veriyor bana ya :KK43:
ama rapor olursa 3 denemeye kadar hakkımız oluyor eğer tutmazsa ben başıma geleceği biliyorum para yok tekrar yaptırmam diyip çıkıcak işin içinden :KK43:
haliyle bende rapor için uğraşmak istiyorum ama bakalım çarşamba günü üniversteye gittiğimde bide ordaki dr a göstericem ona sorucam fsh ölçümüde isticem bakalım artık ya...
bunaldım yine :mad:
seninki benimkinden karışık, bence vazgeçme, gerçekten tek başına bu işler bunaltıcı, benimki paramız biterse bakarız diyor en azından, ha şu detayda var bizde en fazla ikinciyi yaparız, sanmıyorum 3. altından kalkalımki ilk bile zorladı bizi sonuçta tek harcamamız tüp değil malesef, açıkccası eşim uğraşmazsa mecbur ben uğraşıcam ve o hiç sevmez evrak işlerini, Sanırım biz kadınlar bu konuda daha dayınıklı ve sabırlıyız.

X