progestan jel yazdı ama kullanmasanda olur dedi bende kullanmadım yaa kullansamıdım vaginal yoldan olunca kullanmak istenedimiyi düşün iyi olsun cnm pozitif mesaj yolla evrene :109: progestan verdi mi cnm dr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
progestan jel yazdı ama kullanmasanda olur dedi bende kullanmadım yaa kullansamıdım vaginal yoldan olunca kullanmak istenedimiyi düşün iyi olsun cnm pozitif mesaj yolla evrene :109: progestan verdi mi cnm dr?
artık çok geç yakalandın zynpela bu saatten sonra yapacak bişey yok şucunu itiraf et kurtul... bak folik analayışlıdır silmeyecekmiş seni...
derhal aşı konseyi toplansın ve gündem maddesi olan kaçak aşısız zynpela hakkında bir karara varsın :113: son sö
ela kaçtı yok uyku yok sahur bi dolu bahane...
Kızlarrrr varmıaranızdaaa
eşi ve kendii
ben günde bir iki tane ama eşim içiyo yani
merak ettim ne diyosunuz bu işee
ben içiyorum canım eşimde içiyor anneme göre olmamasının sebebi gerçi ben grip bile olsam annem sigaraya bahane bulur:) sigaranın üzerinde bile yazıyor ama gelgelelim bırakmak zor ve etrafımda hamile olup da günde bi pakete yakın sigara içenlerde var. Kısmet işte
Aynen yaa tiryaki olupta bebişi olan çok napalım yani bu süreçte dahada içesim geliyoo
öyle mi olması gerekiyor. Ben ilk defa gittim doktora konuya da tam hakim değilim size özetleyeyim yardımcı olursanız çok sevirim. 2 yıldır evliyim bu ay bir yıl olacak çocuk isteyipte olmaması. 17 haziranda regl oldum ve bu sefer direkt doktora gittim eşimdede bende herhangi bir sorun çıkmadı doktor adetimin 5. gnü kullanmaya başlamam için serephene isimli bir ilaç verdi bittikten iki gün sonra gel dedi 27 haziranda gittim ultrasonla baktı tek yumurta gelişmişti 20 m dedi 30 haziranda da koldan iğne yaptı ve eğer adet olursan gebelik oluşmamış olacak gibi saçma bir yorum yaptı sanki biz bilmioz bende kitlendim herhalde ki bir şey sormadım neden sormadım onuda anlamadımya neyse okuduklarıma göre iğneden 14 gün sonra yani 13-14 haziran gibi regl olmam gerekiyor bende bekliyorum işte durum özetle bu arkadaşlar bu siteden doktordan daha çok şey öğrendim diyebilirim
doktorunuz biliyormu?
bana soruldugunda buraktim demistim yani keske yalan soylemeseydim ama ozamanda asilama yapmak istemez, once git burak ogle gel der diye korktum. ama ben hamile oldugumu duydugumda burakmayi degil simdi burakmak istiyorum
birileri bize kizsinda utanalim
sanırım aşılar karıştı ben yanlış anladım benim durum anlattığım gibi çatlatma iğnesini aşı diye yazınca haliyle yanlış oldu ama olsun ya çıkarmayın beni tablodan nolurrr:)))
benden kaçmaz yakaladım seni folik aramızda aşısız birisi var kaçak giriş yapmış... şaka bir yana ben bilmem ki bu topikin sahibi ben değilim sadece ilgimi çekti..
hiştt susss duymasınlar bende kalayım tabloda ikonumda çok güzel oldu hem nollluuurr ele verme :))))
hahhah hale güldürdün beni, aramızda casus olabilir kıyamadım ismi kalsın bence aşılama olayını düzeltelim diyorum
artık çok geç yakalandın zynpela bu saatten sonra yapacak bişey yok şucunu itiraf et kurtul... bak folik analayışlıdır silmeyecekmiş seni...
derhal aşı konseyi toplansın ve gündem maddesi olan kaçak aşısız zynpela hakkında bir karara varsın :113: son sözün nedir ela?
Hemen çağırıyım annemi öyle yaratıcıdır sigara azarı konusunda şok olursunuz. Bir bayram günü bayramlaşmaya gittik sigarayı bırakıcam diye yemin ettirmeden eve almadı ablamla beni hele sizin gibi gönüllülere neler yapmaz
masallah annecigine, yarin kalkin dua edin annecigine
ama boylede visdanim hic rahat degil bu konuda, cok bencilik yapiyoruz:)
hele esim! adama diyorum ltf bu paket bitiginde, baska paket almayacagiz ama her severinde beni kandiriyor,
malum o icince benimde canim cekiyor ve asiri sitrese giriyorum..
asilama gunu yaklastikca, korkuyorum sanki sigara yuzunden asilama ise yaramayacak gibi
Süpersiniz ne diyim aşı konseyi ha
Kızlarrrr varmıaranızdaaa
eşi ve kendii
ben günde bir iki tane ama eşim içiyo yani
merak ettim ne diyosunuz bu işee
Günaydın kızlar :) ya yapmayın ama yarın büyük gün üzmeyin beni birazcıkda duygu sömürüsü yapayım da tabloda kalayım ızcık daha :)
Selam kızlar sıcağı sıcağına yazıyorum saat 11 de aşılamam oldu. Hayırlı olur inşallah. Bundan sonra bekleyecek ve göreceğiz. Mübarek ayda rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah tabi hayırlısıyla....
hayırlı olsun canım aşılaman hadi bakalım sende katıldın bekleyenler kervanına rabbim yüzünü güldürsün... hepimizi inşallah...