sevindim canım mr normal çıkmasına aşılama denemek istiyorum ama eylülde ve söktürücüyü kullanmayı düşünmüyorum bir süre daha beklicem bakalım nezamana kadar sabrederimcnm mr normal cikti cok sukur adetin 3.gunu tekrar prolaktin bakilacak ona gore tekrar ilac baslanacak adet sokturucu meselesine gelince asilama denemeyeceksen zaman sikintin yoksa bekle cnm istersen ilac kullanma bence allahim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize
adaçayı iç cnm bende etkili oluyo açıyo yani sendede etkili olur belkisevindim canım mr normal çıkmasına aşılama denemek istiyorum ama eylülde ve söktürücüyü kullanmayı düşünmüyorum bir süre daha beklicem bakalım nezamana kadar sabrederim
Teşekkür ederim ama şimdi tatildeyim ve adet olmak istemiyorum salı günü içerim artık tatil dönüşü... Adet olmazsam tabiA
adaçayı iç cnm bende etkili oluyo açıyo yani sendede etkili olur belki
Inanmaaaaaa... arsstirmaya gidip de bunyamin beye veya yakup beye gorunmeden sakin ha tupe baslama. Mutlaka git gorus. Tup bebek yaptiracaksaksan da arastirmada yaptir derim ben sana bir arkadas olarak. Yine de secim sizin tabiki. Iyi sonuclar alman duasiyla
Selam kızlar bugün kendime cok kızacağım bişey yasadım paylaşacak kimsemde yok bu düşüncemibugun bi arkadaşımın gebe oldugunu öğrendim hemde bu ay başladı gebelik için çalışmalara tutunmuş bebeği çook sevindim mutlu oldum ama içimde tuhaf bi his oluştu kendimi eksik hissettim belkide kıskandım bilemiyorum sonra kendimi suçladım niye öyle düşündüm diye ama hala bile o düşüncelerden kendimi alıkoyamıyorum kötü niyetlimiyim diye dşünmeye başladım ne oluyor bana :)
ne bileyim canım yaa bian kötü hissettim kendimi eksik hissettim yanibu birçoğumuzda oluyo cnm relaxkendini açıklamaya çalışmana gerek yok yani
ben de bilemedim cnm yaakızlar bugün itibariyle klomene başladım..ben biraz üşütmüşüm boğazlarımdan öksürük şurubu almam gerekiyor klomen kullanıp şurup içen var mı?ağrı kesici içilmez biliyorum ama şurubu bilmiyorum..fena öksürüyorum..
ben de bilemedim cnm yaabu arada aşılama olacaksın nihayet dimi, hayırlı olsun şimdiden
öyle boş boş bekliyoruz. ailemizin tepesinde kara bulutların dolaştığı hazin bir dönemden geçiyorsak da yeni eğitim-öğretim yılına adapte olmaya çalışıyorum. hayat devam ediyor işteselam canım doktorumla görüştüm doktora görünmeden ilaç alma dedi..gittim durumumu anlattı verdi bişeyler kullanıyorum..Aşılama bu ay ki klomen tedavisinden sonra canım..bu ayda bekliyecez:)sen nasılsın ne durumdasın..
merak etme, etrafındakiler kulaktan dolma şeylerle konuşan insanlar. alakası yok. gebe arkadaşıma doktoru bizzat söyledi bir sakıncası yok diye, o da gebe gebe devam ediyor lazer epilasyona hâlâ.selam hanımlar birsey sorucam . ikinci bir bebek istiyorum. spral taktırmıstım bir ay oldu cıkartalı. çok duzenli adet görmem. gunde hesaplıyamıyorum. ben birinci bebekten sonra lazer yaptırım. etraf cocugun olmaz diyor.canım sıkıldı bu konuda bilginiz var mı teşekkürler
ben bu ay herşeyi denedim.geçen hafta küp kapama yaptırdım.aslında küp kapamadılar :) yaşlı bi teyze belime çelik havan kapadı.birkaç kez denedi sonuncu da tam tuttu bu oldu dedi.dua etti bide sıcak tut dedi.o gece birlikte ol ve haftada 1 kez yatın dedi (ilişki).biz o geceden 3 günde bir birlikte olduk.benim şekerim yüksek olduğu için pco denildi.bakalım bu ay bat 28 kasım.görücez tutcak mı tutmıcak mı :)evt canm onun gıbı..
ben bı zararı olmaz dıye yaptrdım ama yaptıran varsa fıkır almak ıstıyorum
olArkadaşlar merhaba
Yıllardır okurum artık bende paylaşmaya karar verdim geçen hafta 25 Ocak'ta çatlatma iğnemi vuruldum 26 Ocak'ta aşılamam yapıldı 2 Şubat'ta işe progesteron 10,15 hcg 6.68 çıktı iğnemin etkisimidir yoksa hamilemiyim kafayı yiyeceğim bazıları iğnenin etkisi diyor bazılarıda bu etki 3-4 gün sonra geçer diyor fikri olan varmı bu konuda
Bence hamile ola bilirsin, catlama iynesinden 10 gun sonramı bu olan deyerlerin? Ne kadar dozda iğne aldiginda önemli, ama şimdiye kadar hamileymisin, degilmisin artık beli olmuş olmalı degilmiArkadaşlar merhaba
Yıllardır okurum artık bende paylaşmaya karar verdim geçen hafta 25 Ocak'ta çatlatma iğnemi vuruldum 26 Ocak'ta aşılamam yapıldı 2 Şubat'ta işe progesteron 10,15 hcg 6.68 çıktı iğnemin etkisimidir yoksa hamilemiyim kafayı yiyeceğim bazıları iğnenin etkisi diyor bazılarıda bu etki 3-4 gün sonra geçer diyor fikri olan varmı bu konuda
Hamile Değilimcanım bugün reglimin 3.günü ve tüp bebek tedavisine başladım umarım bu sefer olurol
Bence hamile ola bilirsin, catlama iynesinden 10 gun sonramı bu olan deyerlerin? Ne kadar dozda iğne aldiginda önemli, ama şimdiye kadar hamileymisin, degilmisin artık beli olmuş olmalı degilmi