• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Temmuz 2008 Bebek albümü

Farkındayım Senacecim U2rem de soyledi :) Zaten rose 17 de 2 tane olmus Emir elimdeydi yaparken de birazcıık karısmıs bayram sonrası yenilerim artık

027zg3.th.jpg
gamzecim düzenleme falan yaparsan bunu koyarmısın

kızlar bir şey sorucam sizin bebişler ters dönebiliyormu?yani sırt üstü yatarken yüzü koyun dönebiliyorlarmı?

çoğumuzun bebişi daha dönemiyor canım yan dönüyolar ama arada dönenlerde var diye hatırlıyorum.seninki dönüyomu?

sayırlır dönüyor sadece tek kolu altta kalıyor onu düzeltemeyince sinirleniyor bende kıyamayıp biraz destekliyorum.

canım benimkide dönmüyor

yakında inşallah dönmeyide başaracaklar.birde biliyormusun ben biraz pimpirikliyim her şeyi kafaya takıyorum.acaba diş çıkarmadı geçmi oldu.yoksa şimdiye kadar dönmesimi gerekliydi.gibi bir çok konuya sürekli kafamı takıyorum.çok şükür sizler varsınızda biraz aydınlanıyorum sayenizde iyiki varsınız.:lepi:

canım seninki dönüyomuş işte maaşallah erken dönmüş.zaten ilk döndüklerinde kolları altta kalıyor.ancak bi zaman sonra kurtarmayı öğreniyorlar.

benim bebişim bugün döndüüü ve artık emekleme pozisyonu yapıp elleriyle baya bir kaldırdı başını ayaklarıda havada teminmeye çalıştıı çok mutlu oldumm onu öle görünce ve basabiliyor artık ayaklarıyla daha önce fazla basamıyordu çok mutluyumm maşallah kuzumaaa cnm benim....

benim yusuf um da bugun iki kere dondu ilk kez,emekleme pozisyonu aldi,karninin ustune duruyor..yorulunca agliyo...bende oyle gorunce cok sevindim,esime haber verdim hemen....

donemeyen bebislerde yakinda donurler eminim....

MRB temmuz anneleri ben ağustos annelerindendm,hamileyken de birkaç kere yazmıştım sizlere hatırlarsınız belki.kızım 1 ay erken geldi ve ben de 16 temmuzda temmuz annesi oluverdim.şimdi bebişlerinize baktım da maşallah hepsi birbirinden güzel,Allah nazarlardan saklasın.
bgün çocukluk arkadaşım hamileydi 36+daydı.3 hafta sonra doğumunu bekliyorduk ama bugün epidural normal ile bebeği aldılar.dün kalbi durmuş bebeğin :( forumdaki bebeklermize bakıyorum ve dua ediyorum hepsi için.için parçlanıyo bebeklerimizi beraber büyütecektik onlarda bizim gibi sırdaş dost kardeş arkadaş olacaklardı.arkadaşımda eşide çok kötüler..neyse sizleri de üzdüm..hepinizi öpüyor ve bebişlerinizi kokluyorum...sevgiler

MRB temmuz anneleri ben ağustos annelerindendm,hamileyken de birkaç kere yazmıştım sizlere hatırlarsınız belki.kızım 1 ay erken geldi ve ben de 16 temmuzda temmuz annesi oluverdim.şimdi bebişlerinize baktım da maşallah hepsi birbirinden güzel,Allah nazarlardan saklasın.
bgün çocukluk arkadaşım hamileydi 36+daydı.3 hafta sonra doğumunu bekliyorduk ama bugün epidural normal ile bebeği aldılar.dün kalbi durmuş bebeğin :( forumdaki bebeklermize bakıyorum ve dua ediyorum hepsi için.için parçlanıyo bebeklerimizi beraber büyütecektik onlarda bizim gibi sırdaş dost kardeş arkadaş olacaklardı.arkadaşımda eşide çok kötüler..neyse sizleri de üzdüm..hepinizi öpüyor ve bebişlerinizi kokluyorum...sevgiler

canımya çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.peki şimdi ne durumda inşallah annede bebekte iyidir.:çok üzgünüm:

kreeft oğlun ne kadarlıkk ben oğlum tam 4 aylık daha dönmüyoo

4.5 aylik canim,seninde yakinda doner merak ettme canim...yanliz simdi daha cok dikkat etmeliyiz...biraz once uyanmis,yine yuz ustu donmus yatakta slklstirmis kendini,nasil yapyiysa ..ayy ne yapcagimi sasirdim oyle gorunce....

canim ya cok uzuldum,kalbi durdu diyosun...bebek olu mu dogdu....rabbim bebeklerimizi bize bagislasin..benimde 1 ay once ablamin 20 yildan sonra 6.5 aylik tup bebekleri vardi..onlar dogduktan sonra olduler..nasil bir aci oldugunu biliyorum...

bosnike cnm bebek dün karnında ölmüş,kalbi durmuş.bunu epidural normal ile doğurtturdular bebeği :( yarın defnedilecek sanırım.karı koca çok kötüler.ben de evde duramıyorum kızım için geldim orada olmak istiyorum.eşimi bekliyordum.kız kardeşim işten gelsin elvin'i ona bırakıp hastaneye gidicez.
hrşeyi hazırdı minik meleğin :( Allah bebeişlerimizi ayırmasın korusun !!
kreeft sizin için de zor olmuştur anca yaşayan bilir.yarabbim kızımı bize bağışladı.inş cnm arkadaşım kardeşimde çabuk toparlanır da tekrar güzel haber alırız

Back