• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Temmuz 2008 Bebek albümü

tüylerim diken diken oldu :((( elvincim cok üzüldüm canim . eminim sende cok kötü olmussundur.. allah sabir versin.

allah sabır versin canımm..acılarını atlattıktan sonra yeni bir melek gelip onların yuvasını gönüllerini şenlendirri inşallahh...aminn...

allah sabır versın çoık üzüldümm ya bende doğum yaparken öyle bırı vardı kadıncağız ölü bebğini normal doğumla doğurdu çok acı gerçekten allah sabır versın

gnydn kızlar,
tşkkrler hepinize inş kısa zamanda tekrar güzel haber veririm sizlere.dün gece gene gittik,arkadaşım çok kötü eşi onun için ayakta durmaya çalşıylr.otopsi yapılacak inş neden bulunur.cnm durup durup ağlıyo.bugün çıkacaklar bi aksilik olmazsa.evlerine gitmicekler.annesi aynı apartmanda oturuyo,onda kalacaklar.psikolojik destek vericek hastane.bebek odasına dokunmayacak ailesi şimdilik.benim halamın kızı psikolog ona sordum.hangisi nsl tepki olur bilinmez odayı boş görürse daha da boşluğa düşebilir,psikolojik destek sırasında konuşurlarken kendi karar versin daha iyi olur dedi.off tez zamanda kendine gelsin arkadaşım.o kadar etkilendm ki :( yavrum için yüreğim devamlı pırpır.zaten öleydi daha da oldu.bi şi olursa diye,her dk şükredşyordum şimdi daha da ediyorum kucağımda sağlıklı diye :(
bütün bebişlerimizi Allah korusun herşeyden ayırmasın bizlerden inş..
szleri çok öpüyorum desteğiniz için tşkkrler,sizleri de üzdüm kusura bakmayın..

Allah sabırlar versin ve kimseye böyle bir acı yaşatmasın...ölü bir bebeği normal doğumla doğurmak ne biliyim çok kötü.ben sezeryan oldum ama normal doğum yapınca bebeği kucağına alınca herşey unutuluyo diyolar.ya bu kızcağız?gözlerim doldu.ne diyeceğimi bilemedim.Allah yardımcıları olsun...

tez ZAMANDAYİLEŞİR İNŞAALLAH ARKADAŞINIZZ..ALLAH SABIR VERSİNN..EVLAT ACISINI KİMSEYE VERMESİNN AMİNN....

insallah guzel haberlerini aliriz....bizde ablam icin ailecek yikildik...rabbim yuzlerini guldursun insallah acili annelerin....

çok üzüldüm canım allahım sabırlarını bol versin.rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.çok kötü oldum ya.bende hep hamileyken korkardım başına bişey gelecek diye.

ay çok kötü oldum elvincim allah sabır versin arkadaşına kimseye evlat acısı yaşatmasınn allahım sen koru meleklerimizi...

rabbim sabır versin elvincim arkadasına...iğne bile vurulurken nasıl kötu oluyoruzki, arkadasının acısını dusunemiyorum bile...inşallah en kısa zamanda rabbim bebek verirde bu kötu anları unuturlar

Gerçekten Çok üzüldüm.Böyle durumlarda bir şey söylemek gerçekten çok zor allah sabır versin.

benimde kızımdan önce 9 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum.o kadar küçük olmasına rağmen çok çok üzüldüm ve ağladım.hemen sonra tekrar hamile kaldımda toparlanabildim.36 haftalık kocaman ölü bir bebek doğurmak kimbilir ne kadar acı vericidir.allah kimseye yaşatmasın.hayallerin bir günde uçup gitmesi o kadar ağır geliyorki insana.inşallah arkadaşın en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıklı bir bebek doğurur.çünkü bunun ilacı yalnızca zaman ve yeni bir bebek.

Bende 2007 de 9 haftalık hamileyken bebeğim karnımda ölmüştü.aldılar yıkılmıştım.ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldım.şimdi şükür çok sorunlarla uğraşmamıza rağmen bir oplum oldu.
Allah sabırlar versin.

Geçmiş olsun kızlar sizlerede ..allah bebişlerinize sağlıklı uzun ömürler versinn..acısı olanlarada sabırlarr..herkesin evladını bağışlasınn yaradan..amin..

Simdi okudum daha ve içim nasıl oldu anlatamam.. allahım sabır versin Elvincim anneciğine babacıgına..Umarım en kısa zamanda yeni ve saglıkla bir bebek kucaklarına alırlar.Cok zor yaa dogumunu beklerken..anlatamam..
Gecen hafta binbir gecede de aynı sey vardı onu izlerken de o kadar kotu oldum ki simdi bide senden duyunca..Allah kimsenin basına vermesin cok zor..

gercekten cok zordur bu durum .benım arkadasımında bebegı 20 gunlukken hıc sebep yokken kucagında olmustu.bırden onu hatırladım .rabbım bızlerın ımtıhanını boyle seylerle etmez ınsallah....arkadasına da sabırlar dılıyorum

ayyy kızlar yaa bayıldım albümünüze ne tatlılar yaa maşallah bende inş. 2009 temmuz annesi olacağım zaman bi geçse temmuz olsa hemen alsam bebeklerimi kucağıma :)

inşallah sağlıklı şekilde mis kokulunu alırsın kucğına bizdede hiç zman geçmek bilmiyordu..şimdi doğdularda büyüdüler bilee..sevgilerr..

Back