Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Temmuz 2008 Bebek albümü

maşallah kreftcim çok güzel bebeğin allah bağışlasın cnmn...

benim oglum dogmadan ve erkek oldugunu bilmeden rüyamda muhammed yusufdie seleniyodum :) bende kulagina okuttum o isimleri kaydirigubbakcemile5

ayyy tüylerim diken diken olduuuu

bizde doğumda hüseyin göbek adını taktık
doktorun adı
hemde kuranda geçio die
ama kulağına okutturmadık sadece kendi adını söölettik
keşke sööletseymişiz

:hooray:
benim oglum dogmadan ve erkek oldugunu bilmeden rüyamda muhammed yusufdie seleniyodum :) bende kulagina okuttum o isimleri kaydirigubbakcemile5

ayyy canim benimde tuylerim diken diken oldu...kulagina okutman guzel..ismini niye oyle koymadin merak ettim askito...adas olurlardi...gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

bende ismini okuttum sadece kulagina,yusuf muhammed olarak....:ecrin_bebek:

teşekkürler cnm senin oğluşunda çok tatlı...
valla aslında bi anlamı yok sadece izgilizce olive zeytin demek
eşim bundan esinlenmiş olivya koymuş
(bu arada eşimde bende zeytini çok severiz ondan olsa gerek):1rolleyes:

olivya gercekten zeytin gibi bir bebek masallah canim .. ama olivya ismi yabanci isimleri andiriyo biraz.. o yüzden pek sevmedim ..

güzelim bebegime peygamberimiz(sav)'in ismini vermeyi istemememin sebebi oglumun ismiyle seslenip küfür eden olur ya dane bilim azarlayan olur. ve peygamberimizin(sav) ismi oldugu icin cok günah olur diye düsündüm

haklisin canim,benimde aklimdan gecmedi degil ama peygamber efendimizin isimlerinden koymayta sunnet....isimlerin nesellerede aktarilmasi icin...insallah kufur mevzusu olmaz diyorum,temennim bu....

tesekkurler oglusum icin, zeytin gozlu masallah gercekten....

mnaşallah elmascım çok tatlı bebeğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…