• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Temmuz 2008 Bebek albümü

çok güzel olmuş canım yaa ellerine emeğine sağlık
bu arada benim oğlan iki kez girmiş albümeee
tüm bebişlere maşallah

züpper olmuşşş, emeğine sağlık,
hani nerdeymiş temmuz bebişleri dedikleri zaman, ahada işte burda diyebilicez artıkın ;)

hayatım ya,kızar mısın bilmem ama geç mi kaldım?:utangac:ben oğluşun resmini değiştirmek istiyordum,mümkünse değiştirebilir misin?değilse canın sağolsun :1hug:
dsc04684ii6.jpg

Son düzenleme:
çok büyük oldu düzeltmeye çalışıyorum,bakalım düzelecek mi?işte oğlum,burak...
dsc04684ng1.jpg

yaa canlarım yapamadım,düzelmiyo,sayfayı da mahvettim üzgünüm...ama ben bu resmin olmasını istiyorum,mümkün mü acaba?

gamzecim çok güzel olmuş ama benim oğlumun ismi efe değil ki :uhm: :uhm:
ege benim paşamın adı
birde farklı bir resim koymuştum ama gözden kaçmış snaırım a.s

değiştirebilirsen bu resmi koyarsan sevinirim, yeni aldık şapkamızı da :1hug:

img4451zt6.jpg

w600.png

egenin şapkasını sevsinler geyikmi olduuu:))dünyanın en tatlı geyiği yerim ben onu maşallah ona:))))

yaa canlarım yapamadım,düzelmiyo,sayfayı da mahvettim üzgünüm...ama ben bu resmin olmasını istiyorum,mümkün mü acaba?

olur olur canım buyuklugu muhim degil..
Arkadaslar yeni girmek isteyen ve resim değiştirmek isteyenler için haftasonuna kadar tekrar birikmesini bekliyorum gercekten cok guzel oldu album kacırmayın bence

gamzecim çok güzel olmuş ama benim oğlumun ismi efe değil ki :uhm: :uhm:
ege benim paşamın adı
birde farklı bir resim koymuştum ama gözden kaçmış snaırım a.s

değiştirebilirsen bu resmi koyarsan sevinirim, yeni aldık şapkamızı da :1hug:

img4451zt6.jpg

w600.png

ayy o sapkanın kuselliği ne oylee bide isimleri yazarken Emir bey elimdeydi yaramaz kafam pek yerinde değildi olur o kadar hata canııım duzeltiriz

041108aksam332kr4.jpg

ben de bu fotografı rica etsem olur mu!
oğlumun ismi Yağmur!

Son düzenleme:
duyguuu büyünce gebertcek seni oglun o boynuzlar icinn :roflol:
bi de siteye koymuss :))))))

keserum adamı bennnn kaydirigubbakcemile
annesi gitmiş happy new year marketlerden almış üşenmemiş..
oğlu gebertecek bide onu haaa :oklava: :oklava:
ba ba ba baaaaa

oğlum datlu olmamış mı ammaaa kaydirigubbakcemile3

Fındıkkurdum DERİN DERVA :CüvCüv:

derinderva413jd2.th.jpg

bu derin bebek ne kadarda derin bakıyor maşallah...annesi siz uzun bir süredir yoktunuz sanki nerelerdesinizz bakimm..güzelliğini göstermek istemiyonmu yoksaa..göslerine bakkk....güselli,k bu ya güselllik...:1hug:a.s.

bacım benimki hem tek resim hemde en altta oldumu şimdi:dilcikar:

hayatım daha eklenir yanına hafta sonuna kadar zati yeni listede gene değişcek yerler sana torpil yaparık zaman Şeniz
ADASU buraya topik actık gorun de resim gonderun diye 1 hafta bekledik gelmediniz ayol obur resim topiğinde de arayamadım fazla ayrıntılı malum bebişler yaramazlasmaya basladı eskisi kadar oturamaz olduk yeni albume gonder soyle artıstık bi resim de koyalım cıbırım :teselli:

Back