benim kızımda 17 temmuz doğumlu
benim oglumda 17 temmuz saat 22:12 dogdu...yusuf muhammedkaydirigubbakcemile5 :ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızımda 17 temmuz doğumlu
benim oglumda 17 temmuz saat 22:12 dogdu...yusuf muhammedkaydirigubbakcemile5 :ecrin_bebek:
benim oglum dogmadan ve erkek oldugunu bilmeden rüyamda muhammed yusufdie seleniyodum :) bende kulagina okuttum o isimleri kaydirigubbakcemile5
maşallah kreftcim çok güzel bebeğin allah bağışlasın cnmn...
benim oglum dogmadan ve erkek oldugunu bilmeden rüyamda muhammed yusufdie seleniyodum :) bende kulagina okuttum o isimleri kaydirigubbakcemile5
buda benim kızım oldu mu bilmiyorum ama adı olivya deva
:hooray:
ayyy canim benimde tuylerim diken diken oldu...kulagina okutman guzel..ismini niye oyle koymadin merak ettim askito...adas olurlardi...gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
bende ismini okuttum sadece kulagina,yusuf muhammed olarak....:ecrin_bebek:
olivya gercekten zeytin gibi bir bebek masallah canim .. ama olivya ismi yabanci isimleri andiriyo biraz.. o yüzden pek sevmedim ..
güzelim bebegime peygamberimiz(sav)'in ismini vermeyi istemememin sebebi oglumun ismiyle seslenip küfür eden olur ya dane bilim azarlayan olur. ve peygamberimizin(sav) ismi oldugu icin cok günah olur diye düsündüm
teşekkürler cnm senin oğluşunda çok tatlı...
valla aslında bi anlamı yok sadece izgilizce olive zeytin demek
eşim bundan esinlenmiş olivya koymuş
(bu arada eşimde bende zeytini çok severiz ondan olsa gerek):1rolleyes: