- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta da bir tam gün sizede uygunsa gelebilirim.Acıbademde haftada iki gün çalışabilecek bayan arıyorum ilgilenenler ulasabilirse cok sevınırım
Rukiye Hanım Leventte oturuyorum ilgileniyorsanız hala özelden mesaj attım25 yaşında evli çocuk bakımında ve ev temizliğinde tecrübeli yim referans verebilirim Sarıyer ve besiktas yakin haftanın beş günü çalışırım
ne kadar ücret alıyorsunuz acabaMerhaba ankarada ev temizlihine gidilir surekli gittihm.evlerde vardir reveransda verirm yardimci arayanlar bana burdan yada telden.ulasirlarsa sevinirim iyi gunler
Ne kadar alıyorsunuz acabaankarada temizliğe gidilir.ilgilenen arkadaşlar mesaj atın lütfen
Merhaba efendim yarim gun fiyati 70Tam gunse 130 tldir iyo gunlerne kadar ücret alıyorsunuz acaba
selamlar hala bulamadıysanız ben gündelikçi olarak evlere temizliğe gidiyorum izmirdenTemizlikçi ve yardımcı arayanlar, temizlik işi arayanlar inşallah birbirimize yardımcı olabiliriz.Güvenilir ve düzenli yardımcı olmak ve bulmak çok zor, hepimize kolay gelsin o halde:))