Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni.ararmisiniz tabi almadiysaniz birisini 0 531 670 88 78Büyükçekmece mimarobada oturuyorum. Haftada birgün temizliğe gelebilecek birini arıyorum
Özelden msj atabilirsinizAnkara da evtemizligine yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum düzenli işlerim var referans verebilirim dikmende oturuyorum yardımcı arayanlar ...den bana ulaşa bilir
Merhaba devlet demir yollari lojmanlarina gelme imkaniniz varsa sizinle calismak isterim detaylari ozelden gorusebilirizMerhabalar efendim ankarda ev temizlihine gitmekteyim 7yildir gittihim evlerde vardir reveransda veririm ,guvenilir ailelerle calismak isterim yardimci arayanlar bana burdan yada trlden ulasurlarsa sevinirim sadece ailelerle calisirim iyi gunler
Merhaba devlet demir yollari lojmanlarina bayan ariyoruz ilgilenirsenizbana ulasin lutfenankarada temizliğe gidilir.ilgilenen arkadaşlar mesaj atın lütfen
Merhaba efendim size ozelden telimi yazdim dettaylari telden konusuruz. Iyi aksamlarMerhaba devlet demir yollari lojmanlarina gelme imkaniniz varsa sizinle calismak isterim detaylari ozelden gorusebiliriz